Elaimet

Eläinmaailman luonnonkauneus ei lakkaa koskaan inspiroimasta ja hämmästyttämästä meitä. Afrikkalaisen leijonan majesteettisuudesta ja voimasta aina suden yksinäiseen valppauteen, voimLue lisääme aina löytää jotain, joka rohkaisee ja kohottaa meitä. Siksi me kaikki haluamme koristella asuintilojamme eläinmaalauksilla. Olisi vaikea keksiä aihetta, joka soveltuisi paremmin kankaalle painettuun kankaaseen. Eläinkuvat tuovat maailman avarien tilojen riemun ja vapauden suoraan kotiisi tai toimistoosi. Ne saavat meidät ajattelemaan maailmaa aivan eri tavalla, virkistävät aistejamme ja tuovat positiivisia tunteita päivään.

Tervehdys jäätyneestä pohjoisesta

Napapiirin jäätyneissä maisemissa luonto on välinpitämätön kaupunkielämän hälinästä. Jäisen erämaan eläimet, kuten ihmisetkin, arvostavat tämän ympäristön hiljaisuutta ja kunnioitusta herättävää kauneutta. Se on anteeksiantamaton, mutta samalla se tuo esiin kaikki parhaat ominaisuudet niissä, jotka uskaltautuvat sen jäätikön valtakuntaan. Lumiset maisemat muodostavat upean taustan pienten ja suurten eläinten elämälle. Näihin kuuluvat muun muassa karhut, hait, linnut ja ketut, vain muutamia mainitakseni. Yksinäinen jääkarhu tarkkailee jäistä aluettaan viileän rauhallisesti. Susi ulvoo kaukaisille toverilleen ja ilmoittaa nälästään, kun pitkä talviyö alkaa laskeutua. Joitakin pieniä pingviinejä suojautuu jäiseltä tuulelta, ja ne kyyristyvät yhteen lämpimään. Kangaspainatuksen hieno laatu tuo sinut suoraan näiden majesteettisten olentojen läsnäoloon. Ne muistuttavat meitä siteistä, joita meillä on kaikkien maailman lajien kanssa, sillä jokainen olento sopeutuu ympäristöönsä ainutlaatuisella ja nokkelalla tavalla. Kuka ei voisi olla vaikuttumatta kotkan saalistavasta katseesta? Kuinka paljon rakkautta valaan emo antaa pienelle vasikalleen? Jopa syvimpien valtamerten ikuisessa pimeydessä kelluvalla meduusalla on oma herkkä kauneutensa. Minne ikinä katsotkin, siellä on värien ja muotojen riemua. Hirvi profiilissa pohjoista taivasta vasten on vain yksi monista kuvista, jotka vangitsevat mielikuvituksesi. Kankaalle painettu eläinpainatus muistuttaa meitä siitä, miten ihana lahja elämä on. Jokaisella olennolla on paikka, jota se pitää kotinaan. Yksi näistä kuvista seinälläsi vie sinut hetkeksi jäätyneeseen pohjoiseen ja tuo sinut lähemmäs luontoa. Voit unohtaa kiireisen ihmiselämäsi stressin ja rasituksen ja nauttia näiden pohjoisen upeiden olentojen ikuisesta kauneudesta.

Afrikasta rakkaudella

Afrikan kuumuus ja intohimo inspiroivat myös monia ihmisiä. Aurinko on voimakas ja värit ovat rikkaita ja syviä. Upeat savannimaisemat ovat täynnä isoja kissoja, antilooppeja ja muita eläimiä. Taiteen ja luonnon yhdistelmää on vaikea vastustaa. Tyylitelty seepra raikasta, oranssia taustaa vasten tuo kontrastia ja väriä mihin tahansa huoneeseen. Haluaisitko mieluummin jotain rauhallista ja rauhoittavaa? Lempeä kirahvi poseeraa ujosti muotokuvaansa varten klassisessa mustavalkoisessa valokuvausgenressä. Tai mietteliäs pöllö kääntää kultaisen kiiltävät silmänsä sinuun päin ja vetää sinut hämärään maailmaansa. Inspiraatiota löytyy myös linnuista ja perhosista, kaloista, apinoista ja kaikenlaisista kotieläimistä. Aikuisen gorillan kyseenalaistava katse tai kuviteltu, unenomainen dinosaurusten ja alkumetsän maisema kiehtovat sinua varmasti. Kangaspainatus herättää jokaisen näistä hahmoista henkiin ja tuo elinvoimaa ja syvyyttä mihin tahansa sisätilaan. Jotkin muotokuvat esittävät läheisimpiä ystäviämme ja kumppanejamme koiran tai hevosen muodossa, kun taas toiset keskittyvät suurten kissojen ja muiden petojen kunnioitusta herättävään voimaan. Ystävä tai vihollinen, eläimet kiinnittävät aina huomiomme. Jotkin mieleenpainuvat eläinkuvat ovat yksivärisiä ja tuovat esiin eläinmaailman tyylikkäät muodot ja hienovaraisen naamioinnin. Toiset ovat kirkkaan värisiä, ja niissä juhlitaan riikinkukon loistavaa sinistä tai trooppisten vesien pellekalojen raidallista riehakkuutta. Nämä kuvat ovat inspiraation lähde, kun niistä tehdään korkealaatuinen kankaalle painettu tuloste, joka on suunniteltu koristamaan koti- tai työympäristöäsi. Tunnetut valokuvaajat tarjoavat joitakin kaikkein inspiroivimpia eläinkuvia, mutta myös taiteilijoiden ja graafisten suunnittelijoiden upeita maalauksia, piirroksia, luonnoksia ja kollaaseja on tarjolla. Useimmat eläinkuvat puhuvat puolestaan muotokuvan vangitsevan luonteensa ansiosta. On kuin astuisit eläinten maailmaan ja ymmärtäisit omakohtaisesti, miten ne näkevät maailman. Esimerkiksi joutsenen heijastus vedessä tai auringon pilkahdus meren syvyyksistä antaa sinulle uuden näkökulman maailmaan. Planeettamme eläimistön rikas monimuotoisuus ja inspiraatio, jonka saamme, kun arvostamme niiden kauneutta, ovat loputtomia.
Tuotetiedot