Ruskea Karhu - Canvastaulu - Olohuone

4287

aihetta

Elaimet

Eläinmaailman luonnollinen kauneus ei koskaan lakkaa inspiroimasta ja hämmästyttämästä. Afrikan leijonan majesteettisuudesta ja voimasta yksinäisen suden valppauteen löydämme aina jotLue lisääain, joka rohkaisee ja kohottaa mielialamme. Siksi me kaikki haluamme koristella elintilojamme eläinmaalauksilla. Canvastauluihin on olemassa vain harvoja yhtä sopivia aiheita. Eläinten kuvat tuovat maailman laajojen viheralueiden riemun ja vapauden omaan kotiin tai toimistoon. Ne auttavat meitä ajattelemaan maailmaa täysin eri tavalla, virkistävät aistejamme ja tuovat positiivisia tunteita päiväämme.

Terveiset jäisestä pohjolasta

Napapiirin jäätyneiden maisemien luonto ei piittaa kaupunkien kiireestä ja hälystä. Jäisen erämaan eläimet, kuten ihmiset, arvostavat tämän ympäristön hiljaisuutta. Se on anteeksiantamaton, mutta samalla tuo esiin jäämaailmaan uskaltautuneiden parhaat piirteet. Lumiset maisemat muodostavat upean taustan suurten ja pienten eläinten elämän kuvaamiselle. Mukana on muun muassa karhuja, haita, lintuja ja kettuja. Yksinäinen jääkarhu tutkii jäistä maailmaansa viileällä levollisuudella. Susi ulvoo etäällä oleville kumppaneilleen nälkäänsä pitkän talven alkaessa taittua. Pienet pingviinit suojautuvat jäätävältä tuulelta ja käpertyvät yhteen pysyäkseen lämpiminä. Canvastaulujen erittäin korkea laatu siirtää sinut suoraan näiden majesteettisten eläinten luo. Ne muistuttavat meitä samanlaisista siteistä, joita muodostamme yhdessä muiden maailman eläinlajien kanssa jokaisen lajin sopeutuessa ympäristöönsä ainutlaatuisilla ja älykkäillä tavoilla. Kuka ei vaikuttuisi kotkan saalistajan katseesta? Kuinka paljon orca-äiti voi antaa rakkautta lapselleen? Jopa ikuisessa syvimpien merten pimeydessä leijuvassa meduusassa on herkkää kauneutta. Minne tahansa katsotkin, löydät ylenpalttisesti värejä ja muotoja. Hirven profiili pohjoista taivasta vasten on yksi useista kuvista, joka saa mielikuvituksesi taatusti lentoon. Eläinaiheinen canvastaulu muistuttaa meitä elämän lahjasta. Jokaisella eläimellä on paikka, jota he kutsuvat kodikseen. Mikä tahansa näistä kuvista siirtää sinut seinältäsi jäiseen pohjolaan pieneksi hetkeksi ja vie sinut lähemmäksi luontoa. Unohdat kiireisen ihmiselämän stressit ja rasitukset uppoutuessasi näiden upeiden pohjolan eläinten ikuiseen kauneuteen.

Rakkaudella Afrikasta

Afrikan kuumuus ja intohimo inspiroi myös useita. Aurinko on voimakas ja värit rikkaita ja syviä. Upeat savannimaisemat ovat täynnä suuria kissaeläimiä, antilooppeja ja muita eläimiä. Taiteen ja luonnon yhdistelmää on vaikeaa vastustaa. Tyylitelty seepra raikasta oranssia taustaa vasten tuo kontrastia ja väriä mihin tahansa huoneeseen. Suositko mieluummin jotain hiljaista ja vakuuttavaa? Lempeä kirahvi poseeraa kainosti klassisessa mustavalkoisessa muotokuvassaan. Tai mietteliäs pöllö kääntää hypnoottiset kultaiset silmänsä sinua kohti ja vetää mukaansa öiseen maailmaan. Inspiraation voi löytää myös linnuista ja perhosista, kaloista, apinoista ja kaikenlaisista kotieläimistä. Et voi olla kiinnostumatta aikuisen gorillan kysyvästä ilmeestä tai kuvitellusta dinosauruksia ja esiaikaisia metsiä sisältävästä maisemasta. Canvastaulu herättää jokaisen hahmon eloon ja tuo elämää ja syvyyttä mihin tahansa sisätilaan. Jotkin muotokuvat esittävät lähimpiä ystäviämme ja kumppaneitamme, kuten koiraa tai hevosta, kun taas toiset keskittyvät suurten kissojen ja muiden saalistajien kunnioitusta herättävään voimaan. Olipa eläin ystävä tai vihollinen, ne aina kiinnittävät huomiomme. Osa mieleenpainuvimmista eläinkuvista ovat yksivärisiä ja tuovat eläinmaailman elegantit muodot ja hienovaraiset suojaväritykset ulottuvillemme. Toiset tauluista ovat värikkäitä ja juhlistavat upeaa riikinkukon sinistä tai vuokkokalan huomioraidan väriä trooppisissa vesissä. Nämä kuvat toimivat inspiraation lähteenä ja ne on valmistettu korkealaatuisiksi canvastauluiksi, joilla parannat koti- tai työympäristöäsi. Palkitut valokuvaajat ovat tuoneet osan inspiroivimmista eläinkuvista tauluihimme, mutta joukossa on myös upeita artistien ja graafisten suunnittelijoiden tuottamia maalauksia, piirroksia, hahmotelmia ja kollaaseja. Suurin osa eläinaiheisista kuvista puhuu puolestaan muotokuvan pysäyttävän luonteen kautta. Aivan kuin astuisit eläinten maailmaan ja ymmärtäisit omakätisesti, kuinka he näkevät maailmamme. Esimerkiksi joutsenen heijastus vedestä tai auringon kimallus merten syvyyksistä antavat sinulle uuden perspektiivin maailmaan. Eläinkunnan monimuotoisuus planeetallamme on loputon, kuten myös saamamme inspiraatio tätä kauneutta arvostaessamme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.