Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Forrest Fun - Tapetti - Vauvan huone

3945

aihetta

Elaimet

Leijonat, tiikerit, karhut ja monet muut eläimet odottavat sinua valokuvatapettien eläinkokoelmassamme. Eläinkokoelmamme valokuvatapeteista löydät taatusti miellyttävän vaihtoehdon, kLue lisääun etsit tapettia, joka liittää sinut osaksi luontoa tai pidät kevyemmistä ja eriskummallisemmista kuvista, viivapiirustuksista tai fantasiakuvista.

Tuo luonto huoneeseesi valokuvatapeteilla

Oletko koskaan halunnut uida delfiinien kanssa tai nähdä haita niiden luonnollisessa ympäristössään? Kiehtovatko Afrikan savannin seeprat, kirahvit, elefantit ja leijonat sinua? Tutustu upeaan eläinaiheiseen tapettivalikoimaamme. Nämä kuvat ovat muutamien maailman parhaiden valokuvaajien ottamia ja heidän työnsä jälki on mykistävää. Kuvat ovat niin todellisen tuntuisia, että voit melkein kuvitella olevasi siellä. Nämä innostavat kuvat tuovat palan luontoa olohuoneeseesi, ruokasaliisi, keittiöösi tai makuuhuoneeseesi. Ne voivat olla myös rohkea valinta toimistoon. Kiinnostavatko sinua erityisesti Pohjois-Amerikan eläimet? Yksi kuvaajistamme on napannut upean kuvan joen virtauksessa seisovasta hirvisonnista. Haluat taatusti nähdä harmaasusitapettimme, kun haluat kokea luonnon kutsun. Kaikkien ajatus villistä ei kuitenkaan sisällä täysin villejä eläimiä. Kotieläimilläkin on oma villi puolensa, kuten kissoja ja kissanpentuja sisältävät tapettimme osoittavat. Voit tuoda luonnon parhaat puolet kotiisi omalaatuisilla tapeteillamme silloinkin, kun et todennäköisestilöydä tämän tyyppisiä villieläimiä kotiovesi ulkopuolelta, eikä se välttämättä olisi kovin hyvä ideakaan. Mukauta valitsemaasi mallia ja katso, miltä se näyttäisi peilikuvana yksinkertaisesti valitsemalla Käännä peilikuvaksi.

Tapetin sisältämät piirrokset ja maalaukset luovat tilan tunnelman

Perinteisessä tunnelman luovassasisustustavassa valitaan joko tilan maali tai tapettikuvio, jonka jälkeen tilaan tuodaan taidetta, kuten piirustuksia tai maalauksia. Mutta valitessasi valokuvatapetin sinun ei tarvitse tehdä useita elementtejä koskevia päätöksiä tietyn tunnelman luomiseksi. Valitset eläinkokoelmastamme vain yksinkertaisesti eläimen, josta sinä tai lapsesi pitävät. Kokoelmassamme on myös reilusti eri vaihtoehtoja, jos pidät enemmän piirroksen tai maalauksen ulkonäöstä seinälläsi valokuvan sijasta. Lintujen kuvia sisältävät valokuvatapettimme voivat olla sekä rentouttavia, räväköitä että tyylikkäitä valitsemastasi kuviosta riippuen. Kokoelmastamme löydät kaikkea yksinkertaisista viivapiirustuksista geometrisiin muotoihin ja kirkkaisiin vesiväreihin sekä paljon muuta. Olemme omistaneet jopa erityisosaston pelkästään pöllöille. Emme ole myöskään unohtaneet lentokyvyttömiä lintuja valokuvatapeteistamme ja kokoelmissamme olevat ihastuttavat pingviinipiirrokset ovat sekä kirkkaita että hyväntuulisia. Löydät tapeteistamme myös kauniita perhoskuvioita. Voit valita kuvia upeista fantasiametsistä, monivärisiä tai seepiaväritettyjä maailmankartan muodostavia siivekkäitä. Tarjoamme laadukkaita valokuvatapetteja vedenalaisten eläinten ystäville joko mustavalkoisina tai väritettyinä piirroksina sekä eläväisiä maalauksia meduusoista, vuokkokaloista, delfiineistä ja useista muista meren asukkaista. Meillä on jopa piirustus suuresta krokotiilistä niille luonnonystäville, jotka etsivät yksilöllistä ulkonäköä teinin makuuhuoneeseen tai toimistoon. Tutustu yhteen dinosaurusmaalauksia käsittävistä valikoimistamme, kun haluat valita perheystävällisempiä tapetteja. Valikoiman kuvatsopivat kaikille pikkulapsista aikuisiin sauropodifaneihin ja löydät kokoelmasta taatusti oikean vaihtoehdon lapsen, varhaisteinin tai teinin makuuhuoneeseen. Valikoimamme sopii myös perhehuoneeseen tai toimistoon. Sorkkaeläimet ovat mielenkiintoinen valinta valokuvatapetiksi. Miesten ei tarvitse olla metsästäjiä arvostaakseen upeaa valokuvatapettikuvaa uroshirvestä. Fantastiset vaaleat värikuvat peurasta sopivat hyvin pikkulapsen huoneeseen. Olisimme huolimattomia, jos keskustelisimme tämän tyyppisistä eläimistä puhumatta hevosista: kokoelmassamme on useita eri tulkintoja hevosista punaisissa, ruskeissa, vaaleissa ja tummanharmaissapiirroksissa. Haluat myös nähdä kuinka taiteilijamme ovat tulkinneet näkemyksensä näistä voimakkaista ja vahvoista eläimistä eri asennoissa sekä väreissä tapetteina. Eläinaiheinen tapettikokolmamme sisältää valokuvia, piirroksia ja maalauksia kaikissa kategorioissa. Eikä valinta rajoitu tähän. Jokainen eläinvalokuvatapetti voidaan lisäksi mukauttaavaatimustesi mukaiseksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.