Elaimet

Nisäkkäät, merieläimet, linnut ja monet muut eläimet odottavat sinua eläinten seinämaalausten kokoelmassamme. Etsitpä sitten kansia, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet osa luontoLue lisäämaisemaa, tai makuusi sopivat enemmän kevyet ja omituiset kuvat, kuten kevyet viivapiirrokset tai fantasiakuvat, valikoimamme eläinten seinämaalauksista löytyy jotakin, joka varmasti vetoaa sinuun ja kokonaissuunnitteluun.

Tervetuloa luonto huoneeseesi eläinten seinämaalauksilla

Oletko koskaan toivonut voivasi uida delfiinien kanssa tai nähdä haita niiden luonnollisessa elinympäristössä? Kiehtovatko Afrikan savannin seeprat, kirahvit, norsut ja leijonat sinua? Vai vetävätkö sinua erityisesti Pohjois-Amerikan eläimet puoleesi? Selaa sitten upeiden eläinten seinämaalausten valikoimaamme. Nämä kuvat ovat maailman parhaiden valokuvaajien ottamia, ja ne luovat niin realistisen tunnelman, että voit melkein kurottautua ja koskettaa niitä. Nämä inspiroivat kuvat tuovat osan luontoäidistä kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa henkilökohtaiseen tilaan.

Villiin luontoon

Jos kaipaat kokea oman kutsusi luontoon, haluat epäilemättä nähdä harmaan suden eläinten seinämaalaukset, joita meillä on saatavilla. Meillä on myös upea kuva purossa seisovasta hirvenhirvestä. Vaikka tällaisia villieläimiä ei missään nimessä voi olla aivan kotiovesi ulkopuolella, voit tuoda elävimmän luonnon kotiisi omaleimaisilla eläinten seinämaalauksillamme.

Kotimainen autuus

Kaikkien käsitys "jostain villistä" ei sisällä todella villejä eläimiä. Jopa kotieläimissä on villiä piirrettä, kuten eläinten seinämaalauksemme, joissa on kuvia kissoista ja kissanpennuista, osoittavat sinulle. Lemmikkieläimemme ovat osa perhettämme, joten on järkevää ripustaa tiloihimme muotokuvia suosikeistamme. Jos haluat muokata suunnittelemaasi kuviota ja nähdä, miltä se näyttäisi käänteisenä, klikkaa vain valintaasi ja valitse sitten "Peilikuva".

Luo tunnelmia eläinten seinämaalauksilla

Perinteinen tapa sisustaa tunnelman luomiseksi on valita joko maali tai tapettikuvio tiettyyn tilaan ja lisätä siihen sitten taideteoksia, kuten piirroksia tai maalauksia. Kun kuitenkin päätät valita tilaan seinämaalauksen, voit ohittaa monet päätökset useiden elementtien yhteensovittamisesta tietyn tunnelman luomiseksi. Eläinten seinämaalauksissamme on valokuvia, piirroksia ja maalauksia kaikissa luokissa. Kunkin eläinten seinämaalauksen mallit voidaan myös räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan.

Elämän eläintarha

Eläinten seinämaalausten kokoelmassamme voit vain päättää, minkälaisesta eläimestä sinä tai kenties lapsesi pidät. Luo eläintarhan tunnelma ja kasvata luonnonystävää, jos jälkikasvusi on siihen taipuvainen. Vaihtoehtojen ylenpalttinen määrä antaa sinulle runsaasti tilaa sisustaa ja antaa illuusion siitä, että villieläimet todella ovat kotonasi tai jopa toimistossasi.

Lentoa, lentoa

Eläinten seinämaalaukset, joissa on lintujen kuvia, voivat olla mitä tahansa rauhoittavista räikeisiin, riippuen valitsemistasi kuvista. Kokoonpanomme ulottuu yksinkertaisista viivapiirroksista geometrisiin kuvioihin, kirkkaisiin akvarelleihin ja muuhun. Meillä on jopa erityinen osio, joka on omistettu kokonaan pöllöille! Valitessamme malleja lintujen seinämaalauksiimme emme ole laiminlyöneet lentokyvyttömiä lintuja, sillä voimme tarjota ihastuttavia pingviinipiirroksia, jotka ovat kirkkaita ja iloisia erityisesti lapsille.

Aquamariini eläimet seinämaalaukset

Meren alla elävien eläinten ystäville tarjoamme laadukkaita eläinten seinämaalauksia, joissa on upeita valokuvia, joko mustavalkoisia tussi- tai värillisiä piirroksia sekä eloisat maalaukset meduusoista, klovnikaloista, delfiineistä ja erilaisista muista merenalaisista asukkaista. Meillä on myös piirros suuresta krokotiilista luonnonystäville, jotka haluavat teinin makuuhuoneeseen tai toimistoon ainutlaatuisen ilmeen, joka antaa sille villiintyneen ja elävän ilmeen.

Perheen aika

Jos haluat valita eläimiä seinämaalauksia, joilla on perheystävällisempi ilme, harkitse yhtä valikoimistamme, jossa on maalauksia dinosauruksista. Nämä kuvat soveltuvat pienten lasten lisäksi myös aikuisille sauropodien ystäville ja väliinputoajille, kuten teini-ikäisille. Valitse perheesi suosikkieläin ja kaunista kotiasi yhdellä ihastuttavista eläinten seinämaalauksistamme.

Let's ride with animals wall seinämaalaukset

Sorkkaeläimet voivat myös olla mielenkiintoinen valinta eläinten seinämaalauksiin. Herrasmiesten ei tarvitse olla metsästäjiä arvostaakseen upeaa kuvaa seinää koristavasta hirvestä. Vaaleissa väreissä olevat mielikuvitukselliset kuvat peuroista sopivat myös erinomaisesti pienen lapsen huoneeseen. Toinen suosittu vaihtoehto on kokoelmamme hevosista punaisina, ruskeina, vaalean- ja tummanharmaina piirroksina. Haluat varmasti myös nähdä, miten taiteilijamme ovat tulkinneet näkemyksiään näistä vahvoista ja kauniista eläimistä eri asennoissa ja väreissä näissä eläinten seinämaalauksissa.
Tuotetiedot