Valokuvatapetti omasta kuvasta tai piirroksesta

Täällä voit suunnitella oman tapettisi – helposti ja vaivattomasti. Riittää, että lataat valokuvan tai piirroksen missä tahansa kuvatiedostomuodossa. Anna sitten haluamasi mitat ja vaLue lisäälitse tapettimateriaali. Painamme omasta kuvasta tilaamasi tapetin tilauksen perusteella ja lähetämme sen sinulle 1–4 arkipäivän kuluessa. Mukana tapettiliima.

Tapetti omasta kuvasta – näin se toimii

Tiesitkö, että voit suunnitella oman tapettisi? Tarvitset vain korkearesoluutioisen kuvan ja hieman luovuutta. Voit valita tapettiisi minkä tahansa aiheen. Lataa mahdollisimman hyvälaatuinen ja korkearesoluutioinen kuva jpg-, tif-, eps- tai pdf-tiedostona. Jos olet epävarma, onko kuva riittävän korkearesoluutioinen, voit ottaa meihin yhteyttä ennen tilaamista, niin autamme kuvan tarkistamisessa ja vastaamme sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Jos haluat tilata suoraan, anna mitat, rajaa kuva ja valitse materiaali. Samalla tavalla voit tilata valikoimamme valmiita tapettiaiheita.

Henkilökohtainen opastus

Jos haluat henkilökohtaista apua kuvasi kanssa, voit luoda kuvatyöpyynnön, kun olet ladannut kuvan verkkosivustollemme. Ilmoita yhteystietosi ja mihin haluat apua, niin ammattitaitoiset kuvankäsittelijämme palaavat asiaan kolmen arkipäivän kuluessa ja vastaavat, onko kuva tulostettavissa ja mitä muutoksia voidaan tehdä.

Mitä omasta kuvasta painettu tapetti maksaa?

Persoonallisen tapetin hinta riippuu valitsemastasi materiaalista. Näet kokonaissumman täyttämällä alla oleviin kenttiin haluamasi mitat. Hinta näytetään materiaalikohtaisesti.

Kuvankäsittelijät apunasi

Osaavat kuvankäsittelijämme auttavat sinua mielellään, jos haluat teetättää muutoksia kuvaasi, esimerkiksi poistaa kohteita tai muuttaa värejä tai kuvasuhdetta. Lataa kuvasi verkkosivustollemme ja vieritä alas kohtaan 'Vaihda kuva'. Kirjoita sinne haluamasi muutokset. On hyvä olla mahdollisimman yksityiskohtainen kuvaillessasi, kuinka haluat meidän muuttavan kuvaasi. Palaamme asiaan 1–3 arkipäivän kuluessa ja kerromme, mitkä muutokset ovat mahdollisia.

Minkä kokoinen kuvan tulee olla?

Jotta voimme painaa valokuvasi tai piirroksesi tapetiksi, kuvakoon tulee olla vähintään yksi pikseli yhtä tapetin millimetriä kohden. Jos haluat esimerkiksi valokuvatapetin, jonka koko on 4 x 2,5 metriä (4 000 x 2 500 millimetriä), kuvakoon täytyy olla vähintään 4 000 x 2 500 pikseliä. Muista ladata kuvasi kuvatiedostona, ei tekstitiedostona. Näin saat tapettiisi laadukkaan kuvan.

Minkälaisista kuvista voin luoda oman valokuvatapetin?

Persoonallisen tapettiaiheen luomiseen sopivat esimerkiksi perhekuvat, luontokuvat, piirroskuvat ja lomakuvat – oikeastaan mitkä tahansa kuvat. Jos sinulla ei ole tapettiin sopivaa kuvaa, voit etsiä mieleistäsi kuvaa Dreamstime-kuvatoimiston valikoimasta. Lähetä kuvan tunnistenumero asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Miten seiniä voi käyttää luovasti?

Me näemme seinän tyhjänä maalauskankaana ja mahdollisuutena. Uniikki tapetti voi luoda huoneeseen juuri toivotun tunnelman. Joskus värikkäät, pelkistetyt ja graafiset tapettiaiheet eivät kuitenkaan ole se, mitä etsit. Haluatko yönmustan seinän? Katselisitko seinällä mieluusti omaa piirrostasi? Haluatko kollaasin lastenlapsista? Näyttäisikö lempisanontasi hyvältä seinällä tai sopisiko seinälle syvällä viidakossa ottamasi valokuva? Tai entä jos et pysty valitsemaan yhtä väriä vaan haluat kaksi toisiinsa sointuvaa sävyä? Tai jos haluat kuvion, joka on vaakasuorassa eikä pystysuorassa? Kaikki tämä on mahdollista. Yksilölliset tapetit luovat tyylikkään tunnelman ja kertovat seinällä sinun tarinaasi.

Mikä tapettilaatu minun tulisi valita?

Voit valita sen tapettilaadun, joka sinulle parhaiten sopii, käytitpä sitten omaa kuvaa tai valmista aihetta laajasta valikoimastamme. Tapettimme painetaan non-woven-materiaalille. Voit valita joko vakio- tai premium-laadun, jotka molemmat ovat kulutusta kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Erona niillä on se, että premium-materiaaliin on lisätty pinnoite, jonka ansiosta siinä on heijastamaton mattapinta ja sen voi pyyhkiä puhdistusaineella. Se sopii ihanteellisesti lapsiperheille, valokuvaukseen ja julkisiin tiloihin.
Tuotetiedot

Persoonallinen valokuvatapetti

Lataa kuva ja katso, miten se voidaan sovittaa seinällesi.

Valitse kuva

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Valitse jokin tuotteistamme tai lataa oma kuvasi, niin saat näkyviin valmiin tapetin hinnan.

Esimerkkejä muutoksista

Mustavalkoinen

Muuta väriä

Vintage

Restore

Colour splash

Poista kohde

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä mittoja on saatavilla valokuvatapettiin, johon tulee oma kuva?

Valmistamme tapetit haluamiesi mittojen mukaan, koska tapettien pitää sopia kaikenkokoisille ja -muotoisille seinille ja pinnoille.

Minkä kokoisen ja muotoisen kuvan voin ladata?

Omaa kuvaa käytettäessä suosittelemme, että kuvassa on vähintään yksi pikseli yhtä taulun millimetriä kohden. Jos et ole varma kuvan resoluutiosta, voimme tarkastaa kuvan ennen tilauksen tekemistä. Lataa kuvasi, vieritä sivua alaspäin ja napsauta ”Muuta kuvaa”, niin autamme sinua veloituksetta. Ladattavan kuvan koko voi olla enintään 1 Gt. Jos kuvasi on suurempi, lähetä se asiakaspalveluumme tiedostojen välityspalvelun kautta photowall.wetransfer.com. Otamme vastaan kaikkia kuvatiedostotyyppejä.

Voinko tilata koevedoksen?

Voit tilata kolme koevedosta täysin maksutta. Lähetä asiakaspalveluumme sähköpostiviesti, jossa kerrot, mitä kuvaa ja materiaalia haluat käyttää ja ilmoita osoitteesi. Voit kirjoittaa meille ruotsiksi tai englanniksi.

Mikä on asennusvara?

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme tilaamaan tapetin 6-10 senttimetrin asennusvaralla sekä leveys- että korkeussuuntaan. Koska painamme tapetit omien mittojesi mukaan, et voi jälkikäteen ostaa lisärullaa tai -vuotaa. Kaikki tapetit pitää tilata samalla kerralla, jotta kuviot ja värit täsmäävät.

Voinko saada apua kuvani sovittamiseen?

Jos haluat tarkistuttaa kuvasi resoluution tai teetättää muutoksia kuvaasi, vieritä sivua alaspäin ja napsauta Muuta kuvaa -painiketta sen jälkeen, kun olet ladannut kuvasi.

Miten toimitus ja maksaminen hoituvat?

Lisätietoja toimituksesta ja maksamisesta on yleisissä ostoehdoissamme.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.