Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Mandala Delight - Keltainen Harmaa - Tapetti - Vauvan huone

356

aihetta

Hengellisyys & uskonto

Tutustu valokuvatapetteihimme, jos merkityksellisen taiteen laittaminen otolliselle kohdalle seinällesi kuulostaa sinusta kiinnostavalta. Kokoelmissamme on töitä Michelangelo CaravaggLue lisääiolta, Sandro Botticcelliltä, Gustave Dorelta ja muilta mestareilta. Jos pidät hengellisistä tapeteista, voit myös valita kuvauksia kuuluisista raamatun kohtauksista ja tarinoita samoilta mestareilta. Esoteerisemmille ihmisille on tarjolla Buddhan, Zenin lauseita, rauhanmerkkejä sekä toivon ja rauhallisuuden vahvistuksia. Rauhan saavuttaminen on edelleen mahdollista kiireisessä maailmassa.

Mestarit

Mestareiden valokuvatapetit sisältävät Hendrik Balenin Jumalten aterian, Hubert Eyckin Neitsyt Marian, Sandro Botticellin Pietàn sekä Antoine Le Nainin Paimenten palvonnan. Voit nauttia näistä kotisi seinällä missä tahansa valokuvatapetin koossa. Uskonnolliset kohtaukset voivat olla hyvä tapa pitää uskosi tärkeimmät ideat mielessä. Mytologiset mustavalkotulosteet voivat esittää kaikkien ihmisten läpikäymää kamppailua. Symboliset abstraktit ovat myös saatavilla rauhan, rakkauden, vapauden, nirvanan ja muiden lempeiden hengellisen elämän symboleina. Eikö olisikin hienoa omistaa näin huomaavainen taideteos, joka herättäisi keskustelua seuraavan kerran ystävien saapuessa teelle?

Nykyaikainen Zen

Buddha-teemalla olevia tapetteja on saatavilla useissa eri väreissä, jolloin ne sopivat mihin tahansa sisustukseen ja korkealaatuisina kuvina sekä maalaustyyleissä. Buddhan kuvia pidetään rauhoittavina. Meditointia varten saatat haluta kokeilla Zeniä mustana hiekkatapettina tai tapettina, joka esittää historiallisia Japanissa olevia Kyoton portteja. Saatavilla on positiivisia lauseita kauniilla taustakuvilla, kuten “Tulen olemaan iloinen” tai kaikkein yksinkertaisimmasta mantrasta muistuttava “OM”. Upeita hengellisiä rakennuksia on myös saatavilla, kuten Taj Mahal, japanilaiset puutarhat tai vapaudenpatsas. Kodin tulee olla hiljainen lepopaikka maailman huolilta ja murheilta, joten mikä olisikaan parempi tapa tuoda rauha ja rauhallisuus takaisin elämään, kuin valokuvatapetti, joka puhuttelee sydäntäsi?
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.