Hengellisyys & uskonto

Jos ajatus merkityksellisemmästä taideteoksesta näkyvässä paikassa seinilläsi kuulostaa houkuttelevalta, älä etsi kauempaa kuin hengellisyys- ja uskontoteosten seinämaalauksistamme. VLue lisääalmiina ja saatavilla on tulosteita Michelangelo Caravaggion, Sandro Boticcellin, Gustave Doren ja muiden suurten taiteen mestareiden teoksista. Jos olet taipuvainen hengellisen tunnelman omaaviin koristeisiin, tarjolla on myös samojen ja useampien tuntijoiden kuvauksia kuuluisista raamatullisista kohtauksista ja tarinoista. Esoteerisemmille ihmisille löytyy Buddha, Zen-sanontoja, rauhansymboleja sekä toivon ja tyyneyden vakuutteluja valtavasta valikoimastamme. Tässä kiireisessä maailmassa on erittäin tärkeää, että meillä on myös transsendentaalisia stressinlievittäjiä.

Nerot

Suurimpien asiantuntijoiden tekemiä henkisyys- ja uskontoseinämaalauksia ovat muun muassa Hendrik Balenin Jumalten juhla, Hubert Eyckin Neitsyt Maria, Sandro Botticellin Kristuksen valitus ja Antoine Le Nainin Paimenten palvonta. Nämä hämmästyttävät taideteokset vaikuttavat ja hämmästyttävät varmasti myös ajan mittaan. Ne ovat varmasti halkeileva puheenaihe, jos sinulla on vieraita luonasi tai toimistossasi. Voit nauttia näistä hengellisyyden ja uskonnon seinämaalauksista haluamassasi koossa ja erillisillä eritelmilläsi.

Hengellisyys & uskonto seinämaalaukset ajatusten ruokana

Uskonnolliset seinämaalaukset voivat olla keino pitää yhteyttä tietyn uskontosi tärkeisiin ajatuksiin. Mytologiset mustavalkopainatukset voivat osoittaa kaikkien ihmisten kokemat kamppailut ja opettaa samalla, että meillä kaikilla on yhteisiä asioita. Saatavilla on myös symbolisia abstrakteja, jotka osoittavat rauhan, rakkauden, vapauden, nirvanan ja muiden hengellisen elämän lempeiden ajatusten merkkejä. Kyyhkyset on yksi tällainen motiivi, joka sopii hyvin tähän kuvaukseen, yksinkertainen mutta viehättävä kuva kahdesta täydellisessä harmoniassa olevasta kyyhkystä, joka ilmentää universaalia ajatusta pasifismista ja ystävyydestä. On varmasti mukavaa, että sinulla on näin huomaavainen taideteos keskustelukappaleena, kun seuraavan kerran saat vieraita henkilökohtaiseen tilaan.

Moderni zen

Buddhan hengellisyyttä ja uskontoa käsitteleviä seinämaalauksia on tarjolla useita eri värejä, jotka sopivat kaikkiin sisustuksiin, ja niissä on myös laadukkaita valokuvia ja valikoituja maalaustyylejä. Jos haluat rauhallisen kuvan, jonka äärellä voit meditoida, voit kokeilla Zen mustassa hiekassa -maalausta tai kenties teosta, joka esittää historiallisia Kioton portteja Japanissa. On jopa positiivisia lauseita kauniilla taustoilla, kuten "I will be glad" tai se, joka muistuttaa sinua kaikkein yksinkertaisimmasta mantrasta "OM". Suuria hengellisiä rakennuksia, kuten Taj Mahal, japanilaiset puutarhat tai jopa Vapaudenpatsas, on myös tarjolla, mikä tahansa kelluttaa sananlaskun henkistä venettäsi. Santa Maddalena on barokkityylinen mutta uskomattoman kaunis kuvaus Etelä-Tirolissa sijaitsevasta kirkosta, jonka takana olevien vuorten yli aurinko nousee virheettömästi. Se herättää toivon tunteen, joka on kaikkialla läsnä lähes kaikissa uskonnoissa.

Sielua rauhoittavat hengellisyys- ja uskontoseinämaalaukset

Sen lisäksi, että ihminen huolehtii itsestään fyysisesti, hänellä on myös tarve huolehtia ruumiittomasta tarpeestaan eli mielestämme ja hengestämme. Erityisesti koti, joka on luonteemme fyysinen ruumiillistuma, tarvitsee sitä ylimääräistä huomiota, jotta voimme toimia yhä kiireisemmässä maailmassa. Ota askel taaksepäin kaikesta stressistä ja tuo rauha ja rauhallisuus takaisin elämääsi henkisyyden ja uskonnon seinämaalauksella, joka puhuttelee sydäntäsi. Ei ole väliä, mihin uskontoon kuulut, kokoelmamme sisältää varmasti kaiken sen, mitä olemuksesi kaipaa, ja sen muunnelmat ja versiot sopivat varmasti lähiympäristösi ilmapiiriin.

Luonto henkisenä puskurina

Maailmassa on myös paljon ihmisiä, jotka tuntevat olevansa lähimpänä omaa Jumalaansa tai vastaavaa henkistä maailmaansa, kun he ovat luonnon keskellä. Siksi hengellisyys & uskonto -seinämaalauksissamme on myös kauniita maisemia ympäristöstä. Somewhere over the Rainbow on yksi tällainen kohde, joka esittelee kauniin rantanäkymän, jota täydentää merkittävä sateenkaari, joka saa sinut ajattelemaan, että täytyy olla jokin korkeampi voima, joka on luonut tällaisen ihmeellisen maiseman. Hanki tämä ylivoimaisen hyvä tunne omaan tilaan hengellisyys- ja uskonto-seinämaalauksillamme nyt.
Tuotetiedot