Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Matriisiaaltoilu - Canvastaulu - Makuuhuone

1933

aihetta

Mustavalkoiset canvastaulut

Mustavalkoiset canvastaulut - suosittu vaihtoehto. Monet haluavat välttää kodissaan liian räikeitä ja voimakkaita värejä. Useat valitsevat vaaleita sävyjä ja valkoisen eri vivahteita,Lue lisää jotka ovatkin erinomaisia perusvärejä, joihin voi lisätä voimakkaasti erottuvia yksityiskohtia tummemmilla sävyillä, kuten mustavalkoisilla canvastauluilla. Sisustus on melko helppoa käyttämällä mustaa ja valkoista perusväreinä, mutta paneutumalla värien maailmaan vähän syvemmin ja tekemällä suunnitelmia pääsee parhaisiin tuloksiin.

Mustavalkoiset canvastaulut kontrastiksi

Käytettäessä mustaa ja valkoista väripaletin suunnittelussa, niiden ajattelemisesta täydentävinä väreinä saattaa olla apua. Fiksusti käytettynä niillä saa huoneesta entistä mukavamman ja miellyttävämmän. Musta ja valkoinen ovat yleensä ajattomana ja modernina pidetyn elegantin klassisen tyylin avainvärejä. Suosittuja ovat joko mustan tai valkoisen sävyt tehostetapetissa tai päävärinä, jos tehosteseinä maalataan. Tyylikkäät mustavalkoiset canvastaulut sopivat erityisen hyvin tällaiselle tehosteseinälle. Oikealla tavalla ripustettuna mustavalkoiset canvastaulut ovat katseenvangitsijoita. Jos tehostetapettisi on tumma tai musta, voit luoda kontrasteja lisäämällä mustavalkoisen canvastaulun, jossa on pääosin vaaleampia sävyjä. Valkoisella seinällä saavutat saman efektin tummemman sävyisellä mustavalkoisella canvastaululla. Toinen keino, joka saattaa tuntua aluksi hieman kummalliselta, mutta jolla saat huoneeseesi voimakkaan ilmeen, on jakaa seinä rivillä mustavalkoisia canvastauluja. Voit tehdä sen helposti ripustamalla tauluja riviin tai pystysuoraan. Voit jopa peittää koko seinän pienien canvastaulujen kokoelmalla tai yhdistellä erikokoisia tauluja - päästä mielikuvituksesi valloilleen.

Ajattomat mustavalkoiset canvastaulut

Mustaan ja valkoiseen väriin liittyy paljon symboliikkaa, mutta useimpien mielestä mustavalkoinen canvastaulu on luonteeltaan ajaton. Mustavalkoiset valokuvat canvaksella ovat raikkaita ja nykyaikaisia. Aiheiden ei tarvitse olla mitenkään teknisesti täydellisiä - myös ekspressiivinen epätarkkuus toimii erinomaisesti. Harvat värilliset valokuvat tai canvastaulut pystyvät luomaan yhtä suuren vaikutuksen kuin canvakselle painettu mustavalkoinen valokuva. Se tuntuu ajattomalta, mutta siinä on myös syvät mustavalkoiset sävyt. Mustavalkoisilla canvastauluilla saat helposti hienostuneen ilmeen.

Photowallin mustavalkoiset canvastaulut

Mustavalkoiset canvastaulut ovat aina yhtä haluttuja. Meillä on tietenkin laaja valikoima eri tyyleillä, joista löytyy jokaiseen makuun sopiva. Vaihtoehtoja on loputon määrä, ja mustavalkoiset canvastaulut sopivat melkein huoneeseen kuin huoneeseen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.