Canvastaulu omasta kuvasta

Persoonallisen canvastaulun luominen on helppoa. Lataa oma valokuvasi tai piirroksesi ja valitse canvastaulun koko. Painamme canvastaulusi tilauksen perusteella ja lähetämme sen sinulLue lisääle 1–4 arkipäivän kuluessa. Toimitus on aina ilmainen.

Canvastaulu omasta kuvasta – näin se toimii

Voit valita painettavaksi minkä tahansa haluamasi kuvan, kunhan sen resoluutio on riittävän korkea. Kaikissa kuvissa, olipa kyseessä valokuva tai piirros, pitää olla vähintään yksi pikseli millimetriä kohden. Tämä tarkoittaa, että jos haluat painattaa 60 x 60 cm:n kokoisen canvastaulun, sinun pitää ladata kuva, jonka koko on vähintään 600 x 600 pikseliä. Voit toimittaa kuvan haluamassasi kuvaformaatissa. Jos olet epävarma kuvan laadusta tai koosta, voit ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua. Canvastaulun hinta riippuu siitä, minkä kokoisen taulun haluat tilata. Näet kokonaishinnan täyttämällä alle haluamasi mitat. Canvastaulu toimitetaan valmiiksi koottuna, ja se on valmis ripustettavaksi heti. Voit tilata canvastaulun omasta kuvasta joko kiilakehyksen kanssa tai ilman. Jos tilaat taulun kehyksen kanssa, kehys toimitetaan asentamattomana, jotta taulu ei vahingoitu toimituksen aikana. Paketin mukana tulee kaikki canvastaulun kokoamiseen tarvittava. Lähetämme paketin mukana myös vaiheittain etenevät asennusohjeet, joilla kiilakehys on helppo asentaa itse. Canvastaulusi hinta riippuu taulun koosta ja siitä, tilaatko sen kehyksen kanssa vai ilman. Näet kokonaissumman täyttämällä alla oleviin kenttiin haluamasi mitat.

Canvastaulu omasta kuvasta

Onko sinulla hieno perhepotretti tai upeita valokuvia kaukaisten matkakohteiden nähtävyyksistä ja rakennuksista? Oletko ehkä itse piirtänyt näyttävän geometrisen kuvion, jossa on räiskyvät värit? Persoonallisen canvastaulun voi painattaa mistä tahansa kuvasta. Riittää, että lataat kuvan korkearesoluutioisena kuvatiedostona. Siinä kaikki. Voit käyttää myös käsin piirtämääsi kuvaa. Valokuvaa tai mieluummin skannaa piirros ja lähetä meille.

Persoonallinen canvastaulu

Kun luot itse oman taulusi, saat käyttää luovuuttasi ja lopputuloksesta tulee persoonallinen. Kun käytät omaa kuvaa, vain taivas on rajana ja saat varmasti uniikin canvastaulun. Voit käyttää lasten piirustuksia, itse piirtämääsi kuviota, vanhaa ullakolta löytynyttä valokuvaa tai perheen lomamatkalla otettua valokuvaa. Päädyitpä mihin tahansa kuvaan, omalla canvastaululla voit loihtia kotiisi persoonallisen tunnelman.

Canvastaulu omasta kuvasta

Oletko mennyt naimisiin, käynyt matkoilla tai saanut lapsen? Oliko yksi kuva kaikista kuvista ylitse muiden? Älä anna sen hautautua muistikortin tai tietokoneen uumeniin, vaan teetä siitä ikimuistoinen canvastaulu. Riittää, että lataat kuvan, valitset canvastaulun koon ja päätät, minkä reunan haluat tauluun. Me hoidamme loput. Painamme canvastaulusi tilauksen jälkeen ja lähetämme sen sinulle 1–4 arkipäivän kuluessa.

Haluatko muuttaa jotakin kuvassasi?

Joskus kuviin osuu jotakin sellaista, joka ei oikein sovi kokonaisuuteen. Käsi saattaa näyttää oudolta perhekuvassa tai joku kävelee juuri kameran ohi, kun kuvaat matkakohdetta tai rakennusta. Joskus värit eivät onnistuneet niin hyvin kuin olit toivonut. Osaavat kuvankäsittelijämme auttavat sinua mielellään, jos haluat teetättää muutoksia kuvaasi, esimerkiksi poistaa tai lisätä kohteita tai muuttaa värejä tai kuvasuhdetta. Voit lähettää kuvasi meille ja kertoa, mitä muutoksia haluaisit siihen. Voit ottaa meihin yhteyttä ruotsiksi tai englanniksi. Lähetämme sinulle hintatarjouksen ja tiedon siitä, mitä muutoksia on mahdollista tehdä.

Laadukkaat canvastaulut

Meille canvastaulujen laatu on tärkeää ja panostamme materiaaleihin ja painojälkeen. Ennen lähettämistä pakkaamme canvastaulusi huolellisesti suojapaperiin ja tukevaan aaltopahvilaatikkoon, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Jos sinulla on kysyttävää materiaaleista tai toimituksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Canvastaulut omasta kuvasta kaikkiin tiloihin

Kodin sisustamisen ei aina tarvitse olla työlästä tai aikaa vievää. Joskus riittää, kun vaihtaa maton, lisää muutaman viherkasvin tai ripustaa jotakin seinälle. Persoonallinen canvastaulu sopii keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Sitä voi myös käyttää julkisissa tiloissa, kuten toimistoissa ja myymälöissä.
Tuotetiedot

Persoonallinen canvastaulu

Lataa kuva ja katso, miten se voidaan sovittaa tauluksi.

Valitse kuva