Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427

Canvastaulu omasta kuvasta

Persoonallisen canvastaulun luominen on helppoa. Lataa oma valokuvasi tai piirroksesi ja valitse canvastaulun koko. Valitse vielä ennen canvastaulun lisäämistä ostoskoriin, millaisen Lue lisääreunan haluat tauluun. Painamme canvastaulusi tilauksen perusteella ja lähetämme sen sinulle 1–3 arkipäivän kuluessa. Toimitus on aina ilmainen.

Canvastaulu omasta kuvasta – näin se toimii

Voit painattaa tauluun minkä tahansa kuvan, kunhan kuvassa on tarpeeksi suuri resoluutio. Omaa valokuvaa tai piirrosta käytettäessä kuvassa tulee olla vähintään yksi pikseli yhtä taulun millimetriä kohden. Jos haluat esimerkiksi 60 x 60 senttimetrin kokoisen canvastaulun, kuvan resoluution täytyy olla vähintään 600 x 600 pikseliä. Kuvatiedoston tyypillä ei ole väliä. Jos et ole varma kuvan laadusta tai koosta, ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua veloituksetta. Voit tilata canvastaulun omasta kuvasta joko kiilakehyksen kanssa tai ilman. Jos tilaat taulun kehyksen kanssa, kehys toimitetaan asentamattomana, jotta taulu ei vahingoitu toimituksen aikana. Paketin mukana tulee kaikki canvastaulun kokoamiseen tarvittava. Lähetämme paketin mukana myös vaiheittain etenevät asennusohjeet, joilla kiilakehys on helppo asentaa itse. Canvastaulusi hinta riippuu taulun koosta ja siitä, tilaatko sen kehyksen kanssa vai ilman. Näet kokonaissumman täyttämällä alla oleviin kenttiin haluamasi mitat.

Canvastaulu omasta kuvasta

Onko sinulla hieno perhepotretti tai upeita valokuvia kaukaisten matkakohteiden nähtävyyksistä ja rakennuksista? Oletko ehkä itse piirtänyt näyttävän geometrisen kuvion, jossa on räiskyvät värit? Persoonallisen canvastaulun voi painattaa mistä tahansa kuvasta. Riittää, että lataat kuvan korkearesoluutioisena kuvatiedostona. Siinä kaikki. Voit käyttää myös käsin piirtämääsi kuvaa. Valokuvaa tai mieluummin skannaa piirros ja lähetä meille.

Persoonallinen canvastaulu

Kun luot itse oman taulusi, saat käyttää luovuuttasi ja lopputuloksesta tulee persoonallinen. Kun käytät omaa kuvaa, vain taivas on rajana ja saat varmasti uniikin canvastaulun. Voit käyttää lasten piirustuksia, itse piirtämääsi kuviota, vanhaa ullakolta löytynyttä valokuvaa tai perheen lomamatkalla otettua valokuvaa. Päädyitpä mihin tahansa kuvaan, omalla canvastaululla voit loihtia kotiisi persoonallisen tunnelman.

Canvastaulu omasta kuvasta

Oletko mennyt naimisiin, käynyt matkoilla tai saanut lapsen? Oliko yksi kuva kaikista kuvista ylitse muiden? Älä anna sen hautautua muistikortin tai tietokoneen uumeniin, vaan teetä siitä ikimuistoinen canvastaulu. Riittää, että lataat kuvan, valitset canvastaulun koon ja päätät, minkä reunan haluat tauluun. Me hoidamme loput. Painamme canvastaulusi tilauksen jälkeen ja lähetämme sen sinulle 1–3 arkipäivän kuluessa.

Haluatko muuttaa jotakin kuvassasi?

Joskus kuviin osuu jotakin sellaista, joka ei oikein sovi kokonaisuuteen. Käsi saattaa näyttää oudolta perhekuvassa tai joku kävelee juuri kameran ohi, kun kuvaat matkakohdetta tai rakennusta. Joskus värit eivät onnistuneet niin hyvin kuin olit toivonut. Osaavat kuvankäsittelijämme auttavat sinua mielellään, jos haluat teetättää muutoksia kuvaasi, esimerkiksi poistaa tai lisätä kohteita tai muuttaa värejä tai kuvasuhdetta. Voit lähettää kuvasi meille ja kertoa, mitä muutoksia haluaisit siihen. Voit ottaa meihin yhteyttä ruotsiksi tai englanniksi. Lähetämme sinulle hintatarjouksen ja tiedon siitä, mitä muutoksia on mahdollista tehdä.

Laadukkaat canvastaulut

Meille canvastaulujen laatu on tärkeää ja panostamme materiaaleihin ja painojälkeen. Ennen lähettämistä pakkaamme canvastaulusi huolellisesti suojapaperiin ja tukevaan aaltopahvilaatikkoon, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Jos sinulla on kysyttävää materiaaleista tai toimituksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Canvastaulut omasta kuvasta kaikkiin tiloihin

Kodin sisustamisen ei aina tarvitse olla työlästä tai aikaa vievää. Joskus riittää, kun vaihtaa maton, lisää muutaman viherkasvin tai ripustaa jotakin seinälle. Persoonallinen canvastaulu sopii keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Sitä voi myös käyttää julkisissa tiloissa, kuten toimistoissa ja myymälöissä.
Tuotetiedot

Persoonallinen canvastaulu

Lataa kuva ja katso, miten se voidaan sovittaa tauluksi.

Valitse kuva

Mitä canvastauluni maksaa?

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä kohteita tai muuttaa kuvasuhdetta? Osaavat kuvankäsittelijämme voivat muokata kuvaasi monella eri tavalla. Kerro meille toiveesi, niin lähetämme 1–3 arkipäivän kuluessa sinulle hintatarjouksen ja tiedon siitä, mitä muutoksia on mahdollista tehdä. Tarjouspyyntö on täysin maksuton eikä se velvoita tilaamaan.

Valitse jokin tuotteistamme tai lataa oma kuvasi, niin saat näkyviin valmiin tapetin hinnan.

Esimerkkejä muutoksista

Mustavalkoinen

Muuta väriä

Vintage

Restore

Colour splash

Poista kohde

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä mittoja on saatavilla tauluun, johon tulee oma kuva?

Valmistamme taulut haluamasi mittojen mukaan. Kiilakehykseen on saatavilla kokoja kymmenen senttimetrin välein 40 senttimetristä 150 senttimetriin. Jos haluat tilata pelkän kankaan, toisen sivun pituus voi olla 20–150 cm ja toisen sivun pituus 20–600 cm.

Minkä kokoisen ja muotoisen kuvan voin ladata?

Jos et ole varma kuvan resoluutiosta, voimme tarkastaa kuvan ennen tilauksen tekemistä. Lataa kuvasi, vieritä sivua alaspäin ja napsauta ”Muuta kuvaa”, niin autamme sinua veloituksetta. Ladattavan kuvan koko voi olla enintään 1 Gt. Jos kuvasi on suurempi, lähetä se asiakaspalveluumme tiedostojen välityspalvelun kautta photowall.wetransfer.com. Otamme vastaan kaikkia kuvatiedostotyyppejä.

Minkälaisen reunan voin valita tauluun?

Voit valita tauluun mustan tai valkoisen reunan tai vaihtoehdon, jossa kuva jatkuu reunan yli.

Mikä on kiilakehys?

Kiilakehys on 30 millimetriä paksu puukehys, jolle pingotat taulukankaan itse. Lue lisää kehyksen asentamisesta asennusohjeista ja katso asennusvideo.

Voinko saada apua kuvani sovittamiseen ja kuinka nopeasti vastaatte?

Jos haluat tarkistuttaa kuvasi resoluution tai teetättää muutoksia kuvaasi, vieritä sivua alaspäin ja napsauta Muuta kuvaa -painiketta sen jälkeen, kun olet ladannut kuvasi. Vastaamme 1–3 arkipäivän kuluessa.

Miten toimitus ja maksaminen hoituvat?

Lisätietoja toimituksesta ja maksamisesta on yleisissä ostoehdoissamme.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.