Siniset canvastaulut

Sininen väri on ainutlaatuinen siinä, miten se vaikuttaa meihin monin tavoin. Koska sininen on perusväri, se voi toimia lähtökohtana muiden värien luomiselle. Sininen ja punainen muodLue lisääostavat yhdessä violetin, sininen ja keltainen vihreän. Sininen on suosittu valinta kankaanpainatuksiin, erityisesti yhdistettynä valkoisiin korostuksiin.

Siniset kankaankuvatulosteet luovat luonnollista harmoniaa

Sinistä kangastulostetta valittaessa voi auttaa suunnittelemaan hieman. Voit luoda todella harmonisen tunnelman, jos valitset vaaleampia sinisen sävyjä. Toisinaan runsaat, syvät värit luovat voimakkaan vaikutelman, mutta ne luovat lähes aina harmonian tunnetta. Ihmiset suosivat usein motiiveja, joissa on mukana meri tai taivas, koska ne ovat luonnostaan sinisiä ja niillä on symbolinen merkitys. Photowallilla on tietysti suuri valikoima muita motiiveja, joissa on dramaattisia sinisen sävyjä.

Taustat sinisille kankaille

Sinisten kangastulosteiden ripustaminen valkoiselle seinälle on suosittu suunnitteluvalinta, joka luo mielenkiintoisen kontrastin. Se on erittäin tehokas, mutta on myös muita jännittäviä vaihtoehtoja, joita voi kokeilla. Siniset kangaspainatukset toimivat yllättävän hyvin yhdessä luonnollisen puun sävyisen korostustapetin tai puupaneelin kanssa. Muita ihanteellisia värejä ovat harmaat, maansävyt ja violetin vaaleammat sävyt. Sinistä kangastulostetta ripustettaessa kannattaa ehkä välttää voimakkaita vihreitä ja punaisia sävyjä, sillä nämä yhdistelmät voivat olla helposti liian räikeitä. Toisaalta vaaleammat vihreän sävyt sopivat erinomaisesti yhteen sinisten kangaspainatusten kanssa.

Koristelu sinisillä kangaspainatuksilla

Yksi tämänhetkinen sisustustrendi on maalaismainen merenrantatyyli. Suositussa väripaletissa yhdistyvät valkoinen sekä maan, puun ja meren sävyt. Sininen kangastuloste, jossa on kuva merestä, sopii täydellisesti yhteen valkoisten seinien sekä puun- ja maansävyisten yksityiskohtien kanssa.

Photowallilla on laaja valikoima sinisiä canvas printtejä

. Photowallilla meillä on laaja valikoima houkuttelevia sinisiä kangastulosteita. Siniset kangaspainatukset ovat aina suosittuja, koska ne sopivat yhteen monien erilaisten huonetyylien kanssa. Kokemuksemme osoittaa, että suurikokoisten sinisten kangaspainatusten käyttäminen toimii parhaiten, sillä niillä on suurin vaikutus.
Tuotetiedot