Merilento - Canvastaulu - Toimisto

1707

aihetta

Siniset canvastaulut

Sinisen värin moninaiset vaikutukset ihmiseen ovat ainutlaatuisia. Koska se on pääväri, sen avulla voidaan valmistaa muita värejä. Sininen ja punainen muodostavat violetin ja sininen Lue lisääja keltainen vihreän. Sininen on suosittu väri canvastauluissa, etenkin valkoisten yksityiskohtien kanssa.

Siniset canvastaulut luovat luonnollista harmoniaa

Suunnittelusta saattaa olla apua valitessa sinistä canvastaulua. Voit luoda todella harmonisen tunnelman valitsemalla sinisen vaaleampia sävyjä. Joskus voimakkaat ja syvät värit voivat luoda intensiivisen vaikutuksen, mutta yleensä niillä saa harmonisen ilmeen. Monet suosivat aiheita, joissa on meri tai taivas, koska ne ovat luonnostaan sinisiä ja niillä on symbolinen merkitys. Photowall tarjoaa tietenkin laajan valikoiman muitakin aiheita dramaattisissa sinisen sävyissä.

Tausta sinisille canvastauluille

Sinisen canvastaulun ripustaminen valkoisella seinällä on suosittua sisustamisessa, ja se luo mielenkiintoisen kontrastin. Se on erittäin tehokasta, mutta tarjolla on myös muita jännittäviä vaihtoehtoja. Siniset canvastaulut toimivat hämmästyttävän hyvin yhdessä luonnonpuun sävyisten tehostetapettien tai puupaneelien kanssa. Muita ihanteellisia värejä ovat harmaat, maavärit ja violetin vaalemmat sävyt. Kannattaa kuitenkin välttää voimakkaita vihreitä ja punaisia, jos haluat ripustaa sinisen canvastaulun, koska näistä yhdistelmistä tulee helposti liian räikeitä. Toisaalta, vihreän vaalemmat sävyt sopivat erinomaisesti yhteen sinisten canvastaulujen kanssa.

Sisustaminen sinisillä canvastauluilla

Yksi tämän hetken sisustustrendeistä on rustiikkinen merenrantanäkymä. Suosikkiväreissä yhdistyvät valkoinen maan, puun ja meren sävyjen kanssa. Sininen canvastaulu kuvalla merestä sopii erinomaisesti yhteen valkoisten seinien ja puun ja maan sävyisten yksityiskohtien kanssa.

Photowall tarjoaa laajan valikoiman sinisiä canvastauluja

Meillä Photowallilla on laaja valikoima viehättäviä sinisiä canvastauluja. Siniset canvastaulut ovat aina suosittuja, koska niillä voi harmonisoida monentyylisiä huoneita. Kokemuksemme mukaan suurikokoiset siniset canvastaulut toimivat parhaiten, koska ne tekevät suurimman vaikutuksen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.