Toimisto

Jos sinulla on kotitoimisto, sitä käytetään todennäköisesti paljon, mutta se on myös huone, joka usein unohdetaan sisustuksessa. Uuden ilmeen luominen ei vaadi suuria muutoksia eikä sLue lisääen tarvitse olla erityisen vaikeaa. Pelkästään uusien huonekasvien ja kankaalle painettujen kuvien lisääminen sekä huonekalujen siirtäminen voi riittää.

Hakeudu galleria-lookiin

Moni ei halua käyttää aikaa ja energiaa kotitoimistonsa muotoiluun, mutta jos työskentelet paljon kotona, sen pitäisi inspiroida sinua ja olla myös rauhan ja hiljaisuuden tyyssija. Loppujen lopuksi on todella kannattavaa antaa kotitoimistollesi hieman TLC:tä. Ja seinä täynnä tulosteita voi tehdä kaiken eron. Sinun ei tarvitse koota kaikkea kerralla. Anna sen muotoutua orgaanisesti. Jos löydät mieleisesi kangastulosteen, aloita sen ripustaminen, kun etsit lisää tulosteita ja julisteita. Toimiston sisustus ei saa tuntua liian sekavalta eikä viedä liikaa huomiota työstä. Siksi kannattaa valita yksivärisiä motiiveja ja käyttää samaa tyyliä kehyksissä. Kotona työskentelyn etuna on se, että voit vapaasti valita juuri sen, mitä haluat seinille. Voit siis ripustaa seinille lastesi piirustuksia tai motiiveja, jotka eivät ehkä oikein sovi muuhun kotiisi - sinä olet se, joka viettää siellä eniten aikaa, joten valitse se, mistä todella pidät. Ehkä haluat esimerkiksi kankaalle vedoksia kuuluisista maalauksista, kehystettyjä muistoja, perhevalokuvia tai grafiikkatulosteita. Tai voit tuoda luonnon sisätiloihin lehtikuvioilla sekä metsien ja vihreiden kasvien tulosteilla. Sen lisäksi, että ne ovat kauniita, niissä on mukava lepuuttaa silmää, kun pitää taukoa työstä.

Pieniä muutoksia

Jos tarvitset toimistoosi lisää säilytystilaa, se voi olla hetki luoda uusi tyyli. Voit päivittää työpöytääsi arkistolaatikoilla, kynätelineillä ja säilytyslaatikoilla tai jopa investoida uuteen arkistokaappiin. Toinen helppo tapa muuttaa tilaa on lisätä kasveja ja lehtiä. Laita työpöydän viereen astinjalusta kasvitelineeksi tai pystytä hyllyjä säilytystä ja satunnaista huonekasvia varten. Voit myös laittaa kukkia ikkunalaudalle ja työpöydälle ja luoda ihanan vihreän keidas.

Konttorisi seinien koristelu

Toimisto on paikka, jossa se todella heijastaa persoonallisuuttasi säilyttäen samalla ammattimaisuuden. Sinänsä toimiston seinien koristelu voi tehdä tilasta mukavamman tuntuisen sinulle ja työtovereillesi. Se auttaa myös toimiston työntekijöitä olemaan luovempia työssään. Toimiston sisustamiseen on siis monia erilaisia tapoja, jotka auttavat toimiston asukkaiden tuottavuutta ja käyttäytymistä. Ihanien seinämaalausten lisäksi voit myös lisätä tekstuuria ja eriyttää tilaa leikittelemällä näitä motiiveja toistensa kanssa. Lisäämällä esimerkiksi huonekaluihin sekä seinämaalaustaiteeseen sopivia kasveja voi olla vaikutusta, joka stimuloi mieltä. Voit myös lisätä yhteensopivia kehyksiä, jotka voivat kiinnittää huomion pois pinotuista paperitöistä ja muista työhön liittyvistä esineistä. Näin ollen, mitä tahansa suunnittelua tai koristelua haluatkin toimistotilaasi, ne todella auttavat luomaan sen tunnelman ja ilmapiirin. Pienellä luovuudella ja mielikuvituksella saat myös ainutlaatuisen ja houkuttelevan toimistosisustuksen, joka voi houkutella mahdollisia kumppaneita auttamaan liiketoiminnan kasvussa. Ajattele asiaa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1