Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Maailmankartta Yksityiskohtainen - Canvastaulu - Toimisto

88

aihetta

Toimisto

Monet viettävät paljon aikaa kotona olevassa työhuoneessa. Usein se on myös paikka, joka unohtuu sisustaa. Uusi ilme ei kuitenkaan välttämättä vaadi suuria ja vaivalloisia muutoksia. Lue lisääPari huonekasvia tai canvastaulua ja huonekalujen järjestyksen muuttaminen saattaa riittää.

Yksi taulu tai kokonainen tauluseinä

Työhuoneen sisustuksen miettiminen ei varmasti ole monenkaan lempipuuhaa. Jos kuitenkin teet paljon töitä kotona, tämän huoneen täytyy olla inspiraation ja rauhan tyyssija. Sen vuoksi työhuoneeseen kannattaa panostaa kunnolla. Tauluseinällä ilme muuttuu huomattavasti, eikä sen tarvitse tulla heti valmiiksi, vaan voit kasvattaa taulujen määrää rauhassa. Jos löydät mieleisesi canvastaulun, aloita seinän kokoaminen siitä ja pidä sen jälkeen silmät auki uusien taulujen ja julisteiden varalta. Työhuoneen sisustus ei saa olla levoton, jotta se ei haittaa töihin keskittymistä. Turvaudu mustavalkoiseen väriskaalaan ja hanki tauluille samantyylisiä kehyksiä. Kotona työskentelyssä on se etu, että saat itse valita, mitä seinillesi ripustat. Ripusta seinille vaikka lasten piirustuksia tai aiheita, jotka eivät sovi kodin muuhun sisustukseen. Onhan työhuone sinun ja sinä vietät siellä paljon aikaa. Lähde liikkeelle omista mieltymyksistäsi. Haluatko seinällesi maalauksia esittäviä canvastauluja, kehystettyjä muistoja, perhekuvia tai graafisia julisteita? Tai ehkä haluat luontoa seinällesi lehtikuvioiden muodossa ja taulujen avulla, jotka kuvaavat metsiä ja vehreitä kasveja? Näissä silmä lepää, kun pidät kahvitaukoa töistä.

Muutosta pienin keinoin

Uuden tyylin luominen on helppoa, jos tarvitset lisää säilytystilaa työhuoneeseesi. Päivitä työpöytä lehtitelineellä, penaalilla ja säilytyslaatikoilla. Tai investoi uuteen säilytyslaatikostoon. Toinen helppo tapa saada uutta ilmettä ovat viherkasvit. Aseta keittiötikas työpöydän viereen ja täytä se kasveilla tai kiinnitä seinään hyllyjä, joille asettelet tavaroiden lisäksi viherkasveja. Ikkunalaudalle ja työpöydälle asetellut kukat luovat ihanan viherkeitaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.