Tietoa tapeteistamme

Tapettiemme tilaaminen ja asentaminen on helppoa, mutta tässä on joitakin vinkkejä, joilla pääset vielä paremmin alkuun sekä tilaamisessa että tapetoinnissa. Täältä saat tietoa tapettimateriaaleistamme ja tapettien kestävästä ja laadukkaasta materiaalista ja painojäljestä. Lisäksi opastamme mittaamaan seinät ja mainitsemme, että liima lähetetään aina tapetin mukana veloituksetta.

Vakio vai premium?

Sekä vakio- että premium-tapettimateriaalimme ovat kulutusta kestäviä, pyyhittäviä ja ympäristöystävällisiä. Premium-materiaalimme kestää naarmuja ja sietää puhdistusaineita, joten se on erityisesti lapsiperheiden, ravintoloitsijoiden ja sisustajien suosiossa.

 • Non-woven-materiaali

 • Liima levitetään suoraan seinään

 • Ei haalistu auringonvalossa

 • Ympäristöystävällinen

 • Ei sisällä PVC:tä

 • Palosuojaluokitus

 • Non-woven-materiaali

 • Liima levitetään suoraan seinään

 • Ei haalistu auringonvalossa

 • Ympäristöystävällinen

 • Ei sisällä PVC:tä

 • Palosuojaluokitus

 • Kestää naarmuuntumista

 • Mattapinta

 • Heijastamaton

 • Kestää puhdistusaineita

Helppoa tapetointia

Haluamme, että tapetointi on helppoa ja mukavaa. Siksi toimitamme tapetit omien mittojesi mukaan ja numeroimme vuodat asennusjärjestyksessä. Liima levitetään suoraan seinään, minkä jälkeen vuodat asennetaan kiinni toisiinsa. Mukana tapettiliima.

Miten mittaan seinäni?

Painamme tapettisi mittojen mukaan, jotta se sopii tarkasti seinääsi. Koska seinät eivät yleensä ole täysin suoria, seinä kannattaa mitata useasta kohtaa. Käytä aina pisintä leveys- ja korkeusmittaa, kun teet tilauksen. Suosittelemme, että lisäät seinän mittoihin 6-10 senttimetriä asennusvaraksi.

Mukana ilmainen tapettiliima!

Paketin mukana toimitettavan jauheliiman sekoittaminen käy näppärästi. Noudata vain vaiheittaisia asennusohjeita. Jauhe sekoitetaan haaleaan veteen, ja liima on valmista tapetointia varten viiden minuutin kuluttua.

Näin asennat vakio- ja premium-tapettimme

Levitä liima suoraan seinään rullatelalla tai siveltimellä.

Asenna vuodat kiinni toisiinsa.

Leikkaa ylimääräinen tapetti pois. Valmista!

Tapetointiin tarvittavat välineet

Sisältää siveltimen liiman levittämiseen, saumausrullan vuotien kiinnittämiseen, tapettiharjan vuotien tasoittamiseen, veitsen ja leikkuutuen ylimääräisen tapetin leikkaamiseen pois sekä vesivaa’an, lyijykynän ja mittanauhan.

wallpaper kit wallpaper kit

Leikkuutuki – Käytetään yhdessä veitsen kanssa ylimääräisen tapetin leikkaamiseen pois.

Tapettiharja – Harjalla tasoitetaan vuodat asentamisen jälkeen.

Vesivaaka – Tarvitaan pystyviivojen merkitsemiseen kynällä.

Saumausrulla – Tarvitaan vuotien painamiseen yhteen liitoskohdista.

Lyijykynä – Kynällä merkitään seinään vuodanlevyiset pystyviivat.

Sivellin – Liiman levittämiseen.

Veitsi – Käytetään yhdessä leikkuutuen kanssa ylimääräisen tapetin leikkaamiseen pois.

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä

Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Paketti sisältää tapettisi, jauheliiman ja asennusohjeet.

Aina ilmainen toimitus

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Valitse jokin tuotteistamme tai lataa oma kuvasi, niin saat näkyviin valmiin tapetin hinnan.

Ajattelemme ympäristöä

Valmistamme tuotteet vasta tilauksesta, joten tuotteita ei seisoteta varastossa tai heitetä turhaan pois. Käyttämämme painoväri on biologisesti hajoavaa eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja. Lue lisää siitä, miten vähennämme ympäristövaikutuksiamme
ympäristöohjelmastamme.

Paloluokitustodistus

Kaikki tapettimme ovat paloluokiteltuja

Avaa paloluokitustodistus

Ympäristöfiksu pakkaus

Tapettisi lähetetään aaltopahvilaatikossa, joka on valmistettu osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista.

Teemme yhteistyötä Vi Agroforestry-järjestön kanssa

Haluatko tapettiin tai tauluun oman kuva-aiheesi? Lähetä meille valokuva tai piirros, niin autamme sinua. Palvelu on maksuton, eikä se velvoita sinua tilaamiseen.

Hae kaikista tapettiaiheista

Uudista huone tapetilla

Tarkoin valittujen ja uniikkien tapettiemme avulla on helppo muuttaa huoneen kuin huoneen tunnelmaa. Tapettimme sopivat toimistoihin, makuuhuoneeseen, hotelleihin, keittiöön ja moniin muihin tiloihin.

Hae kaikista tapettiaiheista

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Kuinka paljon tapetti maksaa?

Valikoimamme tapettien hinnat vaihtelevat valitun aiheen ja materiaalin mukaan. Näet kokonaishinnan, kun kirjoitat haluamasi mitat tuotesivulle.

Mitä mittoja tapetteihin voi tilata?

Painamme tapetit haluamiesi mittojen mukaan, koska tapettien pitää sopia kaikenkokoisille ja -muotoisille seinille ja pinnoille. Jos haluat tilata aiheen, joka on yli 600 senttimetriä leveä tai yli 350 senttimetriä korkea, ota ennen tilaamista yhteyttä asiakaspalveluumme kuvanlaadun tarkistamiseksi.

Mitä asennusvara tarkoittaa?

Koska seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6-10 senttimetriä seinän mittoihin asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan. Koska painamme tapetit omien mittojesi mukaan, et voi jälkikäteen ostaa lisärullaa tai -vuota, vaan kaikki tapetit pitää tilata samalla kerralla.

Miten tapetit toimitetaan?

Tapettisi toimitetaan rullassa, josta voit itse leikata vuodat erilleen merkittyjä viivoja pitkin. Tapetti toimitetaan paketoituna silkkipaperiin ja tukevaan aaltopahvilaatikkoon, ja paketissa ovat mukana asennusohjeet ja jauheliima. Jos tapetin koko on alle 400 x 250 senttimetriä, se toimitetaan pahvilaatikossa, jonka koko on 50 x 13 x 13 senttimetriä. Jos tapetti on kooltaan suurempi, se toimitetaan useassa laatikossa.

Millaiselle pinnalle voin tapetoida?

Tapetoitavan pinnan tulee olla tasainen ja puhdas. On tärkeää, että pinta ei ime liikaa kosteutta. Tällaisia pintoja ovat esimerkiksi tasoitetut seinät ja lastulevyt. Kosteutta imevät pinnat tulee pohjamaalata. Jos tapettisi on vaalea, suosittelemme valkoista pohjamaalia, jotta väri ei kuulla läpi. Tapettia ei saa asentaa ruostuvalle pinnalle, kuten pellin tai alumiinin päälle. Lue lisää asennuspinnoista asennusohjeista.

Miten irrotan tapetin seinästä?

Usein tapetin irrottaminen onnistuu helposti, kun kostutat tapetin, odotat muutaman minuutin ja raaputat sen jälkeen tapetin pois. Jos tämä ei toimi, voit maalata tapetin päälle. Kysy neuvoa maalarilta, koska erilaiset olosuhteet voivat vaikuttaa lopputulokseen.

Onko teillä tapetteja kylpyhuoneisin ja muihin kosteisiin tiloihin?

Emme suosittele tapettiemme käyttöä kosteissa tiloissa, koska niissä tapetit altistuvat liialliselle kosteudelle. Jos et ole varma, missä tiloissa tapetteja voi käyttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko tilata koevedoksen?

Kyllä, voit tilata meiltä tapettinäytteitä. Siirry haluamallesi tuotesivulle ja klikkaa "Tilaa tapettinäyte". Tapettinäyte maksaa €2 ja se lähetetään suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4-8 arkipäivää.

Miten löydän sopivan tapettiaiheen?

Valikoimaamme kuuluu tuhansia eri aiheita, mutta jos et silti löydä haluamaasi, voit etsiä kuvia Dreamstime-kuvatoimiston valikoimasta. Lähetä kuvan tunnistenumero asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Miten toimitus ja maksaminen hoituvat?

Onko sinulla toimitukseen tai maksamiseen liittyvää kysyttävää? Tutustu yleisiin ostoehtoihimme.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.