Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Valkoiset ruusut - Tapetti - Olohuone

337

aihetta

Valkoiset valokuvatapetit

Valokuvatapetteja, joissa villihevoset laukkaavat, komeat koivut huojuvat ja lumi narskuu talvisessa maisemassa – täältä löydät valkoiset valokuvatapettiaiheet.Lue lisää

Sanotaan, että valkoinen ei ole väri. Pitääkö se paikkansa?

Vastaus on kyllä ja ei. Valkoiset pinnat nimittäin heijastavat kaikkia näkyvän valon aallonpituuksia ja saavat meidät näkemään pinnan valkoisena. Voisi siis myös sanoa, että valkoinen sisältää kaikki värit. Musta väri puolestaan imee kaikki valon aallonpituudet.

Onko tästä tiedosta hyötyä sisustamisessa?

Kyllä on, koska kun tiedämme, että valkoinen pinta heijastaa kaiken valon, voimme hallita valoa ja luoda harmonista tunnelmaa. Kun korkea jalkalamppu sijoitetaan valkoisen huoneen nurkkaan, nurkka heijastaa valon ja täyttää huoneen pehmeän miellyttävällä valolla. Sisustamisessa on tärkeää ottaa huomioon se, mistä suunnasta valo tulee. Erityisen tärkeää tämä on, jos seinät ovat valkoiset. Jos huoneeseen tulee paljon valoa eri suunnista, vaikutelmasta tulee helposti lattea ja steriili. Huoneen dynamiikka syntyy valon ja varjojen leikistä. Oikeanlainen valaistus tuo huonekalujen muodot esiin täysin eri tavalla. Hyödynnä ikkunat ja anna luonnonvalon tulvia huoneeseen. Viimeistele valaistus lämpimän sävyisillä lampuilla. Valkoiset seinät, tummat huonekalut ja hyvin suunniteltu valaistus ovat pettämätön yhdistelmä. Kuten aiemmin totesimme, valon ja varjojen leikki on ratkaisevaa muotojen ja syvyyden hahmottamiseksi sekä kuvissa että tilassa. Olet varmasti joskus seissyt vitivalkoisessa huoneessa, joka on ollut voimakkaasti valaistu kaikista suunnista. Tällainen huone on lähes häiritsevän lattea. Siksi on tärkeää muistaa kaksi asiaa, jos valitsee huoneeseen valkoiset seinät. Yksi on struktuuri ja toinen kuviot. Nämä molemmat palvelevat samaa tarkoitusta. Oikein valaistu seinästruktuuri luo kuvion, josta meidän on helppo hahmottaa valonlähteen taakse muodostuvat varjot. Helpompi tapa tehdä seinästä dynaaminen on käyttää kuvioitua valokuvatapettia. Valaistusta ei sovi unohtaa tapetinkaan kanssa, mutta valokuvatapetti elävöittää huonetta takuuvarmasti, eikä se näytä tylsältä.

Valkoisen eri merkitykset

Läntisessä maailmassa ja erityisesti kristillisissä maissa valkoinen väri on symboloinut puhtautta ja viattomuutta. Aasian kulttuureissa valkoinen symboloi surua eli sillä on täysin päinvastainen merkitys. Tällä symboliarvolla ei toki tarvitse olla sinulle merkitystä, vaan tärkeintä on se, että itse pidät valkoisesta ja siihen liittämistäsi merkityksistä. Vain sillä on merkitystä, että valitset värejä ja aiheita vapaasti omien mieltymystesi mukaan. Valkoisia ja vaaleita valokuvatapetteja on helppo yhdistellä monenlaisiin sisustusyksityiskohtiin. Valkoinen on neutraali väri, joten se sopii lähes mihin tahansa ympäristöön. Saat erityisen viimeistellyn lopputuloksen, kun katsot, mitä yksityiskohtia valokuvatapetissa on, ja valitset sisustuselementit korostamaan niitä. Jos olet esimerkiksi valinnut valkoisia koivuja esittävän valokuvatapetin, valitse tapetin kaveriksi koivupölkystä tehty jakkara tai laita koivunoksia koristeeksi maljakkoon.

Vaalea huone antaa energiaa

Monet ihmiset haluavat kotiinsa edes yhden vaalean huoneen. Huoneen, joka piristää mieltä ja jonka valoisuus antaa energiaa. Sitä kaipaa erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Valkoisen tilan ei kuitenkaan tarvitse olla kylmä ja steriili kuin sairaalahuone. Jos pidät talvesta ja kauniin kuuraisista puista, tutustu Frosty Morning -valokuvatapettiin. Se antaa takuuvarmasti energiaa ja vie sinut lähemmäs luontoa sisätiloissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.