Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Jopa kalliot huutavat - Canvastaulu - Olohuone

424

aihetta

Pinkki canvas

Pinkki, tuo fantastinen punaisen vaalea sävy, jonka yhdistämme viattomuuteen, lapsuuteen, romanttisuuteen, charmiin, pehmeyteen ja uudistumiseen. Kuten monet muutkin punaisen sävyt, pLue lisääinkki on väri, joka vaatii itselleen tilaa eikä pelkää erottua. Tämän takia 1960-luvulla pinkki yhdistettiin tuhlaavaisuuteen ja haluun herättää huomiota. Pinkki on yksi aikamme kaikkein väärinymmärretyimmistä väreistä. Jotkut rakastavat sitä osaamatta sanoa syytä siihen, ja toiset taas vihaavat sitä. Kysyttäessä ihmisten mielipidettä tästä väristä, sitä joko rakastetaan tai vihataan ilman mitään välimuotoja. Me täällä Photowallilla luulemme, että tämä johtuu osaksi siitä, että pinkkiä ajatellaan vain yhtenä ainoana sävynä, kirkkaanpinkkinä, mutta sävyjä on monia muitakin. Pinkki on niin paljon enemmän kuin vain yksi väri. Pinkki onkin vain yhteisnimi lukuisille eri sävyille ja vivahteille.

Niin paljon vivahteita, niin paljon pinkkejä canvasmalleja, niin paljon vaihtoehtoja

Pinkillä on oma persoonallisuutensa, joka saattaa joidenkin mielestä olla koko ajan vaihtuva. Monien mielestä tätä vaaleaa ja runsasta väriä on vaikea yhdistää muihin väreihin. Mutta ei se oikeastaan ole niin vaikeaa! On niin monia pinkin sävyjä ja vivahteita, jotka vaihtelevat pehmeästä beigeä lähenevästä sävystä vivahteeseen, joka muistuttaa voimakasta ja räväkkää violettia. Näiden lukuisten sävyjen ja vivahteiden ansiosta sen käyttömahdollisuudet ovat kiehtovan monet, joten sen käyttö on melko helppoa. Kuparin sävyjen yhdistäminen pehmeään pinkkiin on erinomainen idea, ja nykyisin tätä yhdistelmää käytetäänkin yhä enemmän. Rohkea pinkki monine voimakkuuksineen ja sävyineen yhdistettynä voimakkaaseen mustaan toimii erittäin hyvin. Lisää hieman vihreää ja saat melkein maagisen yhdistelmän. Valikoimamme Orchidee - Black canvastaulu on henkeäsalpaava esimerkki. Voimakas kontrasti mustan taustan ja pinkin orkidean kanssa on yhdistetty orkidean varren hillittyyn vihreään vivahteeseen, ja sama väri löytyy myös kukan nupunaluista, jotka puhkeavat myöhemmin kauniiksi kukiksi.

Väri, joka vaikuttaa mielialaamme

Kaikki värit ja sävyt vaikuttavat mielialaamme tavalla tai toisella, mikä on yhteydessä värin voimakkuuteen ja sävyyn. Pinkki ja sen klassiset sävyt ovat tarpeeksi voimakkaita vaikuttamaan mielentilaamme erittäin voimakkaasti positiivisella tavalla. Pinkillä on kyky tehdä meistä rauhallisia ja miellyttäviä, jolloin levitämme vähemmän negatiivisuutta ympärillemme. Tutkimusten mukaan pinkki saa jotkut naispuoliset painonnostajat parantamaan tulostaan. Tämä mainio väri vaikuttaa ruokien makuihin tai pikemminkin siihen, kuinka makuaistimme kokee ne. Pinkki assosioidaan voimakkaasti makeisiin, ja pinkkiin pakattujen leivosten koetaan maistuvan paremmalta kuin ruskeaan pakatut. Pinkin käyttäminen korostamaan tiettyä osaa tai koko tilaa ja sen tekeminen eläväisemmäksi ja leikkisemmäksi ei ole niin haastavaa kuin voisimme kuvitella. Jos haluat vain pinkkejä tehosteita, canvastaulut ovat erinomainen vaihtoehto. Meillä täällä Photowallilla on yli 150 pinkkiä canvasaihetta. Jos etsit pinkkiä tai pinkin sävyistä canvastaulua, olet tullut oikeaan paikkaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.