Pinkki canvas

Vaaleanpunainen, tuo upea vaalean punainen sävy, jonka yhdistämme viattomuuteen, lapsuuteen, romantiikkaan, viehättävyyteen, pehmeyteen ja uudistumiseen. Kuten monet muutkin punaiset Lue lisääsävyt, vaaleanpunainen on väri, jonka on korostettava itseään. Siksi väri yhdistettiin 1960-luvulla ylellisyyteen ja huomionhakuisuuteen. Vaaleanpunainen on yksi aikamme väärinymmärretyimmistä väreistä. Jotkut ihmiset rakastavat sitä selittämättömästi, toiset taas vihaavat sitä. Rakkautta tai vihaa, mutta ei mitään siltä väliltä - sellainen tunne syntyy, kun puhut ihmisten kanssa. Me Photowallilla epäilemme, että monet ihmiset ovat muodostaneet mielipiteen, jonka mukaan vaaleanpunaista on vain yhtä sävyä, kuumaa vaaleanpunaista, mutta se on kaukana koko totuudesta. Vaaleanpunainen on niin paljon muutakin kuin yksi väri. Vaaleanpunainen on sateenvarjotermi, joka kattaa koko maailman fantastisia vivahteita ja sävyjä.

Niin monia vivahteita, niin monia vaaleanpunaisia kangasmalleja, niin monia mahdollisuuksia

Vaaleanpunaisella on oma persoonallisuutensa, joka on joidenkin mielestä liukas. Monien on vaikea yhdistää tätä vaaleaa ja anteliaista väriä muihin väreihin. Mutta oikeasti se ei ole niin monimutkaista! Vaaleanpunaisesta on niin monia eri sävyjä, vivahteita, jotka vaihtelevat pehmeästä, lähes beigen sävystä voimakkaan rohkeaa violettia muistuttavaan vivahteeseen. Koska vivahteita ja sävyjä on näin paljon, värin käyttökohteita on kiehtovan paljon, joten sitä on suhteellisen helppo käyttää. Kuparinväristen sävyjen sekoittaminen pehmeään, pehmeään vaaleanpunaiseen on loistava idea, ja tätä yhdistelmää aletaan vihdoin nähdä enemmän. Rohkea vaaleanpunainen, jonka voimakkuudet ja vivahteet vaihtelevat, yhdistettynä rohkeaan mustaan toimii erittäin hyvin. Kun mukaan otetaan hieman vihreää, saadaan lähes maaginen fuusio. Orchidee - Black canvas print on henkeäsalpaava esimerkki. Mustan taustan ja vaaleanpunaisen orkideakukan jyrkkä kontrasti sulautuu orkidean varren hillittyyn, varautuneeseen ja huomaamattomaan vihreään vivahteeseen ja jopa orkidean arkoihin nuppuihin, vaikka ne eivät ole vielä uskaltaneet kasvaa ja kehittyä kauniiksi kukaksi.

Väri, joka vaikuttaa mielialaan

Kaikki värit ja vivahteet vaikuttavat tavalla tai toisella mielialaamme, ja se, miten ne vaikuttavat meihin, riippuu pitkälti värin voimakkuudesta ja sävystä. Vaaleanpunainen ja sen klassiset vivahteet ovat tarpeeksi voimakkaita vaikuttamaan mielialaamme hyvin selvästi positiivisella tavalla. Vaaleanpunaisella on voima tehdä meistä rauhallisia ja miellyttäviä, joten levitämme vähemmän negatiivisuutta ympärillemme. Tutkimusten mukaan vaaleanpunainen saa jotkut naispainonnostajat suoriutumaan paremmin kuin he muuten suoriutuisivat. Tämä upea väri vaikuttaa siihen, miltä jotkin asiat maistuvat, tai pikemminkin siihen, miten makunystyrämme kokevat ne. Vaaleanpunainen yhdistetään niin vahvasti makeisiin, että vaaleanpunaiseen pakattujen kakkujen koetaan maistuvan paremmalta kuin ruskeaan pakattujen. Vaaleanpunaisen värin käyttäminen tilan osan tai koko tilan korostamiseen ja sen elävöittämiseen ja leikkimiseen ei ole niin haastavaa kuin miltä se aluksi saattaa tuntua. Jos halutaan yksinkertaisia vaaleanpunaisia aksentteja, kankaalle tulostetut vedokset ovat erinomainen vaihtoehto. Täällä Photowallilla meillä on yli 150 vaaleanpunaista kangasmotiivia. Jos etsit vaaleanpunaisia sävyjä ja värejä sisältävää kangastulostetta, olet epäilemättä tullut oikeaan paikkaan.
Tuotetiedot