Keltaiset tapetit

Keltainen sisustus voi olla voimakas, pehmeä tai tylsä, ja se voidaan yhdistää useampiin perusväreihin kuin monet ymmärtävätkään. Keltaiset seinät oikealla sisustusyhdistelmällä on upLue lisääea ja ajaton! Keltainen on väri, joka länsimaisissa kulttuureissa symboloi luovuutta, nuorekkuutta, auringonpaistetta ja uteliaisuutta. Vaikka kulttuurieroja on siinä, mitä värit symboloivat, keltaista on vaikea olla pitämättä piristävänä värinä, joka tekee onnelliseksi. Keltainen ei kuulu sisustuksen vakioväreihin, mutta miksi seurata laumaa? Jos olet sellainen ihminen, joka ei pelkää erottua, keltaiset seinät ovat ehkä sinun juttusi.

Keltaisella tapetilla varustettu eteinen antaa upean ensivaikutelman

Keltainen on väri, joka lähettää positiivisia signaaleja ja täyttää kotisi ilolla seinästä seinään. Keltainen on väri, joka heijastaa paljon valoa. Tarkka valon määrä huoneessasi riippuu valitsemastasi keltaisen sävystä. Huoneessa, jossa ei ole ikkunoita tai jossa on vain pienet ikkunat, voimakas keltainen voi saada huoneen tuntumaan suuremmalta ja paremmin valaistulta. Se sopii upeasti käytäviin ja muihin pieniin huoneisiin. Esimerkiksi Acne JR:n Bambu-keltainen on upea tapetti, joka piristää pimeintäkin eteistä.

Keltainen tapetti makuuhuoneessa

Oletko sellainen ihminen, joka rakastaa sitä, kun aamuvalot täyttävät makuuhuoneen herätessäsi? Silloin keltainen makuuhuone voi antaa sinulle lisäenergiaa aamulla. Muista, että makuuhuoneessasi on vihreitä huonekasveja, jotka lisäävät iloista tunnelmaa. Vaaleankeltainen tapetti voi sopia hyvin makuuhuoneeseesi, jos siinä on ikkunoita ja jos se päästää aamuisin paljon valoa sisään. Heräät viihtyisässä ympäristössä, joka saa sinut tuntemaan olosi virkeäksi ja energiseksi. Varmista vain, että sinulla on kunnon pimennysverhot, jos sinulla on vaikeuksia nukahtaa, kun huone ei ole täysin pimeä.

Keltainen tapetti keittiössä

Keltainen on perinteisesti väri, joka sopii hyvin keittiöön. Tutustu tarkkaan keltaisiin laattamotiiveihimme, jos aiot remontoida keittiötäsi. Keittiön laatoitus on kallista, vaikeaa ja aikaa vievää. Jos sen sijaan ripustat tapetin, jossa on kaakelimotiivi, se antaa keittiöllesi todellisen piristysruiskeen. Ja jos kyllästyt siihen parin vuoden kuluttua, sinun tarvitsee vain vaihtaa se. Tutustu keittiöösi Acne JR:n Tegel-keltaiseen tapettiin.

Keltainen tapetti olohuoneeseen

Keltaiset seinät sopivat hyvin yhteen useiden hyvin erilaisten värien kanssa, joten keltainen on paljon joustavampi tapettiväri kuin moni luulee. Yksi ympäristö, jossa keltainen tapetti voi näyttää erittäin tyylikkäältä, on jos sinulla on tummanruskeita huonekaluja. Valitse tällöin seiniin hieman voimakkaampi keltainen. Keltainen yhdistettynä valkoiseen tai luonnonvalkoiseen pohjavärinä saa huoneen näyttämään aina suuremmalta. Tämä on kätevä suunnitteluvinkki, jos asut pienessä asunnossa tai sinulla on pieni eteinen, kunhan keltainen sopii mielestäsi omaan tyyliisi.

Keltaisen ja harmaan kanssa ei voi mennä pieleen

. Keltainen ja harmaa ovat tunnetusti kaunis yhdistelmä, jota voi varioida loputtomasti. Harmaat seinät yhdistettynä keltaiseen aksenttiseinään. Keltainen kuviollinen tapetti harmaan sohvan ja harmaan lattian kanssa. Harmaiden verhojen ja keltaisten seinien yhdistelmä on yksinkertainen mutta idioottivarma ilme. Tasapainota sitä mustilla valaisimilla ja mustilla aksenttikalusteilla tai harmaan sävyisillä keltaisilla kukkatapeteilla, joista löydät valikoimastamme runsaasti variaatioita. Mikset kokeilisi Sophias Flowers-Yellow -tapettia WA-Collectionilta? Siinä on voimakas motiivi, jossa on keltaisia kukkia harmaalla pohjalla. Erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat jättää pysyvän vaikutelman.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1