Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
- kovakuoriaisia - Tapetti - Olohuone

67

aihetta

Keltaiset tapetit

Keltainen voi olla sisustusvärinä voimakas, pehmeä tai murrettu, ja keltaiseen on helppo yhdistää yllättävän monia perusvärejä. Keltaiset seinät yhdistettynä juuri oikeanlaiseen sisusLue lisäätukseen on näyttävä ja ajaton ratkaisu. Länsimaisissa kulttuureissa keltainen symboloi luovuutta, nuoruutta, auringonpaistetta ja uteliaisuutta. Vaikka värien symboliikassa onkin kulttuurieroja, keltainen mielletään yleisesti piristäväksi ja iloiseksi väriksi. Se ei kuitenkaan ole aivan tavallisimpia sisustusvärejä, mutta kuka on käskenyt seurata laumaa? Jos kuljet mielelläsi omia polkujasi etkä pelkää erottua joukosta, keltaiset seinät voivat olla sinun juttusi.

Keltainen tapetti eteisessä luo tilan tuntua

Keltainen väri lähettää myönteisiä signaaleja ja luo kotiisi iloista tunnelmaa. Se myös heijastaa runsaasti valoa. Huoneen valoisuuden määrä riippuu siitä, millaisen keltaisen sävyn seinillesi valitset. Jos huone on ikkunaton tai jos siinä on pienet ikkunat, voimakas keltainen väri voi saada sen tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta. Keltainen sopiikin hyvin esimerkiksi eteiseen ja muihin pieniin tiloihin. Esimerkiksi Acne JR:n Bambu – Yellow sopii loistavasti piristämään eteisen ilmettä.

Keltainen tapetti makuuhuoneessa

Onko sinusta ihanaa herätä aamuauringon valoa tulvivassa makuuhuoneessa? Keltainen makuuhuone voi tuoda mieleen kesän ja antaa sinulle piristysruiskeen aamuihin. Voit vahvistaa kesäistä tunnelmaa tuomalla makuuhuoneeseen viherkasveja. Vaaleankeltainen tapetti voi olla hyvä ratkaisu makuuhuoneessa, jonka ikkunasta tulvii sisään runsaasti aamuauringon valoa. Saat herätä aamuisin kodikkaassa tilassa, joka tuntuu raikkaalta ja pirteältä. Jos valoisat kesäyöt aiheuttavat sinulle uniongelmia, hanki ikkunoihin kunnolliset pimennysverhot.

Keltainen tapetti keittiössä

Keittiöön sopii loistavasti perinteinen keltaisen sävy. Kun olet remontoimassa keittiötä, tutustu keltaisiin tiiliaiheisiimme. Keittiön kaakelointi on kallista, hankalaa ja aikaa vievää. Tiilikuvioinen tapetti sen sijaan luo keittiöön upean ilmeen. Jos kyllästyt siihen muutaman vuoden kuluttua, se on helppo vaihtaa uuteen. Kävisikö sinun keittiöösi Acne JR:n Tegel – Yellow -tapetti?

Keltaiset tapetit olohuoneessa

Keltainen sopii hyvin yhteen muiden sisustusvärien kanssa. Siksi keltainen onkin parempi ja joustavampi tapetin väri kuin moni kuvitteleekaan. Jos sinulla on tummanruskeat kalusteet – kirjahylly, ruokapöytä tai lipasto – keltainen tapetti sopii niihin kuin nakutettu, erityisesti voimakkaan keltainen tapetti. Keltainen valkoisen tai kermanvalkoisen kanssa antaa huoneelle aina avaruutta. Jos asuntosi tai eteisesi on pieni ja pidät keltaisesta väristä sisustuksessa, keltainen tapetti saa tilat tuntumaan suuremmilta.

Keltainen + harmaa = napakymppi

Keltaista ja harmaata pidetään yleisesti tyylikkäänä väriyhdistelmänä, jota voi muunnella monin tavoin. Harmaat seinät ja keltainen tehosteseinä tai keltaiset kuviotapetit ja harmaa sohva ja lattia. Yksinkertainen ja pettämätön sisustusniksi ovat harmaat verhot ja keltaiset seinät. Niitä tasapainottamaan lisäät vain mustia valaisimia ja pöytiä. Valikoimassamme on useita tapetteja keltaisen ja harmaan sävyissä. Yksi tällainen on WA-Collectionin tapetti Sophias Flowers Yellow. Tapetissa on voimakas kuva-aihe, jossa on keltaisia kukkia harmaalla taustalla. Se sopii sinulle, joka olet räväkkä ja haluat tehdä vaikutuksen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-67 67:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.