Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Akvarellimaisema V - Sepia - Canvastaulu - Olohuone

403

aihetta

Ruskeat canvastaulut

Voimaa ja vakautta ruskeilla canvastauluilla. Lämpimät ruskeat maavärit viittaavat voimaan ja vakauteen. Ehkä juuri sen takia tunnemme olevamme lähempänä luontoa ja rentoudumme helpomLue lisäämin kiireisen päivän jälkeen, kun ympärillämme on rauhoittavia maavärejä. Ruskealla sanotaan olevan monia positiivisia ominaisuuksia, kuten luotettavuus, tuottavuus, sitkeys, yksinkertaisuus, ystävyys, voima ja hedelmällisyys. Tästä huolimatta ruskea on ollut jo kauan aliarvostettu väri. Sitä on pidetty tylsänä ja tavanomaisena, vaikka ruskeaa löytyy monissa ihastuttavissa sävyissä aina lämpimistä viileisiin ja vaaleista tummiin sävyihin.

Sisusta tämän vuoden trendivärillä - ruskea canvastaulu

Mikään ei stimuloi mielikuvitusta paremmin kuin kauniin eläväiset värit ja kuviot. Luo kodikas tunnelma kotiisi käyttämällä maavärejä. Se on helpompaa kuin luuletkaan tämän vuoden trendivärillä. Jos kodissasi on jo ruskean sävyjä, käytä niitä perusväreinä ja lisää tehostevärejä, kuten puuteripinkkiä tai kirkkaanturkoosia. Tai lisää väriläiskiä muotiväreillä, kuten kuvalla, matolla tai peitoilla. Messinki ja kupari toimivat erinomaisesti ruskean sävyjen kanssa. Etsi mummosi vanhat messinkiset kynttilänjalat, hanki vanhoja kullattuja kuvakeyhyksiä seinällesi tai tee löytöjä alueesi kirppiksiltä. Lisää tekstiilejä, joissa on samettia tai satiinia ja hanki runsaasti erimuotoisia ja -värisiä koristetyynyjä, jotka korostavat kontrasteja. Kaikki ruskean sävyt sopivat hyvin makuuhuoneeseen, koska ne luovat kodikasta, rauhallista ja seesteistä tunnelmaa. Tummat kaakaonruskeat verhot estävät tehokkaasti valon pääsyn huoneeseen ja houkutteleva vuode vaaleanruskeilla pellavalakanoilla takaa hyvät yöunet.

Maavärit

Ihmiset ovat valmistaneet luonnollisia väripigmenttejä maalajeista jo muinaishistoriallisista ajoista lähtien. Nämä savipigmentit saavat värinsä rautaoksidista tai hydroksidista, ja niitä kutsutaan maaväreiksi. Umbra, terrakotta ja okra ovat maavärejä, jotka ovat saaneet nimensä niiden punaisen, ruskean tai keltaisen värisävyn mukaan. 1990-luvulla ruskeaa pidettiin rumana värinä, mikä ehkä johtui 70-luvun tapeteista ja sisustustyylistä. Silloin yleiset isokukkaiset ruskeankeltaiset tapetit näkyvät monien perhevalokuvien taustalla. Nykyisin ne on jo unohdettu, ja ruskean täyteläiset konjakin ja suklaan sävyt ovat todella trendikkäitä.

Photowallin laaja valikoima inspiroivia canvastauluja

Ainutlaatuiset canvastaulumme ovat sisustuksen kauniita yksityiskohtia, jotka sopivat hyvin mihin tahansa huoneeseen. Voit itse valita canvastaulusi muodon ja koon. Teemme taulun toivomustesi mukaan ja kuva painetaan 100-prosenttiselle puuvillacanvakselle. Ruskea sopii kotisi kaikkiin huoneisiin ja koko perheesi voi nauttia sen tuomasta lämpimästä tunnelmasta. Ruskea on luotettava, lohduttava ja rauhoittava väri. Meillä on tarjolla laaja valikoima aina klassisista taideteoksista inspiroiviin abstrakteihin kuvioihin ja kauniisiin maisemiin, joista jokainen löytää oman suosikkinsa. Olitpa sitten minimalismin, modernismin tai klassisen taiteen ystävä, meiltä löydät juuri sinulle sopivan canvastaulun. Valikoimistamme löytyy John Bauerin synkkiä ja mystisiä metsiä, mutta myös Jazzperry Bluen upeita graafisia City Maps -kaupunkikarttoja. Jos pidät vanhoista nahkasidoksisista kirjoista, ja kirjoja pursuavat kirjahyllyt ovat mielestäsi kauneinta maailmassa, meillä on sinulle täydellinen canvastaulu: Bookself - Black - Brown Long. Kuvittele herkulliset iltahämärän seepian sävyt upeassa tyylitellyssä koivumetsässä, ja ehkäpä kotisi olohuoneen seinää koristaa kohta upea Birch Grove Night Sepia.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.