Ruskeat canvastaulut

Vahvuutta ja vakautta ruskealla kankaalla. Lämpimät, ruskeat maan värit viittaavat vahvuuteen ja vakauteen. Ehkä juuri siksi tunnemme olevamme lähempänä luontoa ja rentoutumme helpommLue lisääin hektisen päivän jälkeen, jos ympäröimme itsemme rauhoittavilla maan sävyillä. Ruskealla värillä sanotaan olevan monia myönteisiä ominaisuuksia - luotettavuus, tuottavuus, sinnikkyys, yksinkertaisuus, ystävyys, voima ja hedelmällisyys. Silti ruskea on jo vuosia ollut aliarvostettu väri. Sitä pidettiin tylsänä ja tavallisena, vaikka siinä on monia ihania sävyjä lämpimästä viileään ja vaaleasta tummaan.

Koristele tämän vuoden trendivärillä - ruskealla kangaspainatuksella

Mikään ei stimuloi mielikuvitusta enemmän kuin kauniisti mieleen tuovat värit ja kuviot. Luo viihtyisä koti käyttämällä maan sävyjä. On helpompaa kuin uskotkaan olla luova tämän vuoden trendivärin kanssa. Jos kodissasi on jo ruskean sävyjä, käytä niitä perusvärinä ja lisää täydentäviä värejä, kuten puuterinpinkkiä ja kirkasta turkoosia. Tai voit lisätä muotivärin välähdyksiä käyttämällä yksityiskohtia, kuten taulua, mattoa tai heittopeittoja. Messinki ja kupari sopivat loistavasti yhteen ruskean sävyjen kanssa. Kaiva esiin mummon messinkiset kynttilänjalat, ripusta vanhat kullatut kuvakehykset seinille tai etsi jotain vastaavaa paikalliselta kirpputorilta. Lisää tekstiilejä, joissa on erilaisia pintoja, kuten satiinia tai samettia, ja käytä runsaasti erilaisia muotoja ja värejä sisältäviä tyynyjä, jotka korostavat kontrasteja. Kaikenlaiset ruskeat sävyt sopivat hyvin makuuhuoneeseen, sillä ne huokuvat lämpöä, rauhallisuutta ja vakautta. Tummankaakaonruskeat samettiverhot peittävät valon tehokkaasti, ja vaaleanruskeilla pellavalakanoilla päällystetty sänky lupaa hyvät yöunet.

Maan sävyt

Ihmiset ovat valmistaneet maaperästä luonnollisia pigmenttejä jo esihistoriallisista ajoista lähtien. Näitä rautaoksidin tai hydroksidin värjäämiä savipigmenttejä kutsutaan maaväreiksi. Joillakin on nimiä, kuten umbra, terrakotta ja okra, niiden punaisen, ruskean tai keltaisen sävyn mukaan. Yhdeksänkymmentäluvulla sanottiin: "Ruskea on rumaa". Ehkä he ajattelivat 70-luvun tapetteja ja sisustusta - niitä perhekuvien taustoja, jotka olivat täynnä isoja, kukkaisia ruskeankeltaisia tapetteja. Nykyään se on kuitenkin unohdettu, ja rikkaat ruskean konjakin ja suklaan sävyt ovat muodin huipulla.

Photowallin laaja valikoima inspiroivia ruskeita kangastulosteita

Alkuperäiset kankaankuvapainatuksemme ovat kauniita koristeellisia yksityiskohtia, jotka sopivat hyvin mihin tahansa huoneeseen. Voit itse valita kankaanpainatuksesi muodon ja koon. Teemme tulosteen määrittelemiesi vaatimusten mukaan, ja kuva painetaan 100 % puuvillakankaalle. Ruskea sopii kodin mihin tahansa huoneeseen ja syleilee koko perheen lämpöönsä. Se on luotettava, lohduttava ja rauhoittava. Meillä on kaikkea klassisista taideteoksista ja inspiroivista abstrakteista kuvioista laajoihin maisemiin jokaiseen makuun. Piditpä sitten minimalistisesta, modernistisesta tai klassisesta taiteesta, meillä on sinulle sopivat kankaankuvat. Valitse John Bauerin tunnelmallisten, mystisten metsien joukosta tai miksei vaikka jokin Jazzberry Bluen upeista graafisista kaupunkikartoista. Jos rakastat vanhoja nahkasidottuja kirjoja ja pidät yltäkylläisiä kirjahyllyjä kauneimpana asiana ikinä, meillä on sinulle täydellinen kankaalle painettu teos: Kirjahylly - Musta - Ruskea Pitkä. Kuvittele iltahämärän herkulliset seepian sävyt upeassa, tyylitellyssä koivumetsässä - ehkäpä pian upea Birch Grove Night Sepia koristaa olohuoneesi seinää.
Tuotetiedot