Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Sumuinen metsä - Sininen - Tapetti - Olohuone

1546

aihetta

Sininen valokuvatapetti

Mitä tapahtuu, kun aallonpituudeltaan 450-495 nanometrin valo kohtaa ihmisen silmän? Näemme sinisen värin! Ihmisten intohimo siniseen on todella vanha. Sinistä käytettiin ensin muidenLue lisää värien kanssa luolamaalauksissa viimeisen jääkauden lopussa, ja sen jälkeen siitä on tullut huippusuosittu. Muinaisessa Egyptissä käytettiin sinistä lapislatsuli-kiveä koruissa ja ornamenteissä. Renessanssin aikana samasta voimakkaan sinisestä kivestä valmistettiin upeaa ultramariininsinistä väripigmenttiä. Siihen aikaan se oli yksi kalliimmista ja ylellisimmistä väripigmenteistä, jonka vain rikas yläluokka pystyi saamaan silkkihanskaisiin käsiinsä. Sininen väri on melko harvinainen luonnossa, ja kesti pitkään ennenkuin sinisen väripigmentin valmistaminen onnistui. Lapislatsulin tai sinisen väripigmentin kuljettaminen idästä länteen oli niin kallista, että lännessä haluttiin valmistaa itse synteettistä sinistä pigmenttiä, mikä osoittautui erittäin vaikeaksi ja pitkäksi prosessiksi. 1700-luvun alussa kemisti Johann Jacob Diesbach onnistui tässä mahdottomalta tuntuvassa asiassa. Vihdoinkin länsimaailma sai käyttöönsä sinisen värin tuhlaamatta koko omaisuuttaan sen hankkimiseen. Sinisestä tulikin vähitellen yksi maailman suosituimmista väreistä.

Siniset valokuvatapetit tekevät huoneestasi upean

Kaunis taivas ja tyyni meri - kaksi asiaa, jotka todellakin tarjoavat ansaittua mielenrauhaa hektisessä arjessa. Sen vuoksi ei olekaan ihmeellistä, että meren- ja taivaansiniset sävyt ovat maailman ehdottomasti suosituimmat värit makuuhuoneissa, sekä lännessä että idässä. Feng shuin mukaan sininen on väri, joka tuo harmonista ja rauhoittavaa energiaa, mikä taas ilmenee sisäisenä rentoutumisena ja henkisenä hyvinvointina. Saatamme pitää kaikista sateenkaaren väreistä, mutta ne kaikki yhdessä ja samassa huoneessa tuskin kuitenkaan luovat sellaista hyvänolon tunnetta, jota useimmat meistä etsivät. Maagisen ja rauhallisen sinisen toinen ominaisuus on se, että sen voi yhdistää ja sekoittaa melkein kaikkien muiden värien kanssa. Sininen on oranssin vastaväri tunnetussa väriympyrässä. Näiden kahden värin erikoinen vastakkaisuus tarkoittaa, että ne ovat täysin toisiaan täydentävät. Oranssi on erittäin voimakas väri yksinään, joten se ei ole paras mahdollinen pääväri huoneeseen, mutta taivaansininen valokuvatapetti tehosteseinänä strategisesti asetetuilla oransseilla yksityiskohdilla luo energistä ilmettä mihin tahansa tilaan, jota haluat muuttaa. Toinen upea yhdistelmä on laivastonsininen ja valkoisen sävyt. Ne toimivat erinomaisesti yhdessä, ja pelkästään näillä kahdella värillä voit luoda rauhallisen maalaismaisen tai modernin merenrantamaisen tunnelman. Sisusta huoneesi seinä jollakin valikoimamme fantastisella merimaisemalla tunnelman korostamiseksi. Meriaiheiden lisäksi meillä on myös paljon muita aiheita. Valikoimassamme on yli 500 sinistä aihetta. Haluaisitko tehosteseinän abstraktilla pastellinsinisellä kehystämään valokuvatapettiasi? Tai laajat niityt upean kesätaivaan alla? Photowallin suosikki on Mirror Sea, upea valokuva täydellisistä poutapilvistä, jotka heijastuvat tyyneen siniseen veteen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.