Sininen valokuvatapetti

Mitä tapahtuu, kun 450-495 nanometrin aallonpituusalueella oleva valo osuu ihmissilmään? Näemme sinisen värin! Ihmisen intohimo sinistä väriä kohtaan on iät ja ajat vanha. Sinistä käyLue lisäätettiin ensimmäisen kerran muiden värien kanssa luolamaalauksissa viime jääkauden lopulla, ja sen jälkeen sen käyttö on kasvanut huimasti. Muinaisessa Egyptissä rikkaan sinistä lapislazuli-kiveä käytettiin koruissa ja koristeissa. Renessanssin aikana samasta voimakkaan sinisestä kivestä valmistettiin upea ultramariinipigmentti. Tuohon aikaan se oli yksi kalleimmista ja eksklusiivisimmista pigmenteistä, joita varakkaat luokat saattoivat tarttua hienoihin valkoisiin silkkihanskoihinsa. Sininen väri on luonnossa suhteellisen harvinainen, ja sinisen pigmentin talteenottoa oli pitkään vaikea selvittää. Lapislazulin tai sinisen pigmentin tuonti idästä oli länsimaiden ihmisille niin kohtuuttoman kallista, että he ponnistelivat pitkään ja hartaasti luodakseen synteettisen pigmentin siniselle värille. 1700-luvun alussa kemisti Johann Jacob Diesbach onnistui mahdottomassa. Vihdoinkin länsimaalaiset saivat värin käyttöönsä kuluttamatta omaisuuksia, ja sinisestä tuli lopulta yksi maailman suosituimmista väreistä.

Siniset seinämaalaukset luovat upeita sisätiloja

Kaunis taivas ja rauhallinen meri - kaksi asiaa, jotka todella antavat sielulle ja aisteille kaivattua helpotusta hektiseen elämään. Ei siis ole yllättävää, että meren- ja taivaansininen on ehdottomasti yleisin väri makuuhuoneissa idästä länteen. Fengshuissa sininen on väri, joka välittää harmonista, rauhoittavaa energiaa, joka puolestaan edistää sisäistä rentoutumista ja henkistä paranemista. Voimme rakastaa kaikkia sateenkaaren värejä, mutta yhdessä huoneessa ne eivät luultavasti loisi sitä hyvinvoinnin tunnetta, jota useimmat meistä etsivät. Toinen maagisen, rauhallisen sinisen ominaisuus on se, että se sopii yhteen lähes minkä tahansa muun värin kanssa. Sininen sijaitsee oranssia vastapäätä tunnetussa väriympyrässä. Näiden kahden värin epätavallinen kontrasti tarkoittaa, että ne täydentävät toisiaan täysin. Oranssi on yksinään hyvin voimakas väri, joten se ei ole paras mahdollinen huoneen pääväriksi, mutta taivaansininen seinämaalauksen käyttö korostusseinänä ja strategisesti sijoitetut oranssit yksityiskohdat tuovat eloisaa iloa mihin tahansa tilaan, jonka haluat muuttaa. Toinen upea yhdistelmä on laivastonsininen ja valkoisen sävyt. Ne sopivat niin hyvin yhteen, että pelkästään näillä kahdella värillä voit luoda tilaan rauhallisen maalaismaiseman tai modernin merenrantatunnelman. Koristele seinä jollakin tarjoamistamme upeista merikuvista tunnelman vahvistamiseksi. Meren ulkopuolisia kiinnostuksen kohteita varten on paljon valinnanvaraa. Meillä on yli 500 sinisiin teemoihin liittyvää kuviota. Miten olisi abstrakteista pastellisävyisistä sinisistä sävyistä koostuva aksenttiseinä, joka kehystää seinämaalaustasi? Tai laajat pellot, jotka avautuvat loistavalle kesätaivaalle? Suosikki täällä Photowallilla on Mirror Sea - upea valokuva täydellisistä valkoisista pilvipilvistä, jotka heijastuvat rauhallisimpaan ja sinisimpään mereen, jonka ihminen voi kuvitella.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.