Julisteet

Etsitkö luovaa julistemallia tai tyylikkäitä kehystettyjä kuvia olohuoneeseesi, värikkäitä taideteoksia eteiseesi tai piristävää kuvaa makuuhuoneeseesi? Photowallilla on laaja valikoiLue lisääma julisteita ja kehystettyjä kuvia, jotka varmasti stimuloivat aistejasi ja voivat varmasti luoda tunnelmaa jokaiseen huoneeseen. Meillä on tuhansittain korkealaatuisia julisteita ja kehystettyjä kuvia, jotka on helppo ripustaa huoneidesi seinille. Valitse rakastamasi julistemalli tai kehystetty kuva ja näe, miten se tekee kodistasi viihtyisämmän ja mielenkiintoisemman.

Sisusta valikoimamme trendikkäillä julisteilla

Photowallilla on upea valikoima julisteita ja taidekuvia ympäri maailmaa sijaitsevilta taiteilijoilta, suunnittelijoilta, valokuvaajilta ja kuvittajilta. Valikoimamme trendikkäillä julisteilla on helppo sisustaa. Päivitämme jatkuvasti suosittujen kuvien ja ainutlaatuisten aiheiden malleja, jotta löydät aina jotain juuri sinulle sopivaa. Valikoimassamme on useita trendikkäitä julisteita, joita voidaan lisätä kotisi eri huoneisiin, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, eteiseen ja muualle. Photowallilla on aina oikeat julisteet erilaisiin tyyleihin: moderniin, trendikkääseen, vintageen tai minimalistiseen tyyliin, ja tarjoamme sinulle parasta julistetaidetta, joka täydentää varmasti huoneesi ilmettä ja tunnelmaa.

Luo hieno tunnelma kotiisi

Näiden kehystettyjen kuvien ja julisteiden paras ominaisuus on niiden monipuolisuus. Voit käyttää kehystettyjä kuviamme melkein mihin tahansa kuvaan ja käytännöllisesti katsoen mihin tahansa valokuvaan. Monimutkainen yksityiskohta, hieno tekstuuri ja varjojen rikkaus saavat kuvan heräämään todella eloon ja antavat koko tilalle visuaalista mielenkiintoa ja painotusta. Tämä tekee siitä myös täydellisen monimuotoisuuden suhteen: Sen avulla voit tehdä kehystettyjä kuvia tai julisteita mistä tahansa teemasta, olipa kyse sitten maisemista, muotokuvista, villieläimistä, taiteesta ja niin edelleen. Taiteemme edustaa perinteistä ilmettä ja viehätystä ja antaa samalla kodille tai toimistolle muodollisen ja koristeellisen painopisteen, joka on todella hienostunut, tyylikäs ja haluttu. Erityisesti mustavalkoiset kehystetyt kuvat saavat painopisteen erottumaan, koska tämä yhdistelmä saa huoneen visuaalisen keskuksen erottumaan todella hyvin. Julisteiden ja kehystettyjen kuvien lisäetuna on se, että meillä on laaja koko- ja kehysmahdollisuuksien valikoima, joten voit säätää kuvan vastaamaan nykyistä sisustustasi ja siihen liittyviä elementtejä, kuten värimaailmaa ja niin edelleen.

Lisää kehystettyihin kuviin liittyviä vinkkejä

Jotta saisit parhaan hyödyn kehystetyistä kuvistasi, pidä mielessä sen alueen valaistus, johon haluat ripustaa ne, koska siellä voi olla häikäisyä ja heijastuksia, jotka voivat häiritä. Yksi tärkeimmistä jo aiemmin mainituista huomioista on se, että kehysten on vastattava kodin sisustustyyliä tai yrityksen aluetta, jonka olet valinnut koristeltavaksi tai piristettäväksi. Epätasapainoinen kontrasti vie huomion pois itse aiheesta ja vie pois painopisteen ja voi olla luontaantyöntävä. Siitä huolimatta kaikki riippuu viime kädessä maustasi, mieltymyksistäsi ja sisustustarpeistasi, kuten kaikki sisustuksen näkökohdat. Yksi asia on varma: kaunis kehystetty kuva ei menetä koskaan tyylikkyyttään.

Kaikkialle sopivat kehystetyt kuvat

Photowallin kehystettyjen kuvien avulla voit helposti sisustaa minkä tahansa kodin huoneesi erilaisilla trendikkäillä kuvilla. Meillä on oikea tuote jokaiseen huoneeseen, tyyliin ja tilaan. Laajan vaihtoehtovalikoimamme ansiosta löydät varmasti upeimmat mallit, jotka sopivat persoonallisuuteesi. Kun eri huoneissa on monia kehystettyjä kuvia, se antaa kodille tai toimistolle visuaalista tasapainoa ja jokaiselle tilalle myös oman tunnelmansa. Tämä aiheiden monimuotoisuus näyttää upealta millä tahansa valitulla alueella, mutta mukava ja tasainen tyyli on myös erittäin tärkeää erityisesti jonkun niin elegantin asian kuin kehystettyjen kuvien kanssa. Riippumatta siitä, etsitkö minimalistista lähestymistapaa, värikästä kollaasia tai vintage-tunnelmaa, Photowall on valmiina auttamaan sinua tekemään kehystetyistä kuvista keinon, joka luo harmoniaa eri huoneisiin, joita haluat sisustaa. Esimerkiksi jos olohuoneessa on kehystettyjä maisemakuvia, jotka sopivat yhteen käytävällä olevien kehystettyjen villieläinkuvien kanssa, se luo yhteisen teeman ja kauniin visuaalisen vaikutelman. Se tuo alueille myös katseet puoleensa vetävää tunnelmaa.

Tilaa julisteita helposti ja turvallisesti

Tuotteen tilaaminen kaupastamme on todella helppoa. Autamme sinua välttämään pitkät jonot ja teemme tilauksen tekemisestä sohvalta helppoa. Napsauta vain haluamaasi julistetta, lisää se ostoskoriin ja maksa helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme useita maksutapoja ja mahdollisuuden seurata tilaustasi suoraan puhelimellasi, jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva. Asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua sisustusajatuksiesi suhteen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.