Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Suuri Aalto, Katsushika Hokusai - Juliste - Olohuone

22430

aihetta

Julisteet

Luova, tyylikäs julistemalli olohuoneeseesi, värikkäitä taideteoksia eteiseesi tai virkistävä kuva makuuhuoneeseesi. Photowallilla on laaja valikoima julistemalleja, jotka varmasti stLue lisääimuloivat aistejasi ja luovat tunnelmaa joka huoneeseen. Meillä on valtavasti korkealaatuisia julisteita, jotka voidaan helposti ripustaa huoneiden seinälle. Valitse kaikkein mieleisin julistemalli ja anna sen tehdä kodistasi sydämellinen ja mielenkiintoinen.

Tyylikästä taidetta seinällesi

Julisteita on vuosia asetettu näytteille niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin ympäri maailmaa. Jos etsit tyylikästä taidetta seinillesi, julisteet ovat täydellinen lisä kotiisi, olipa tyylisi millainen tahansa. Taidegrafiikka ja tyylikkäät julisteet ovat visuaalisesti vaikuttavia ja suunniteltu herättämään jokaisen ohikulkijan huomio. Tyylikkäitä julisteita käytetään monella erilaisella, luovalla tavalla, esimerkiksi halutessasi luoda kauniin galleriaseinän tai kohottaa motivaatiotasi innoittavilla sitaateilla, ja monilla muilla tavoin. Photowall tarjoaa sinulle laajan valikoiman tyylikästä julistetaidetta, joka todella luo iloa ja onnellisuuden tunnetta koko sydämesi kyllyydestä. Jos olet lisäämässä kotiisi upeita korostavia elementtejä, julisteemme sopivat täydellisesti muuttamaan minkä tahansa ikävän ja tylsän seinän toisenlaiseksi. Julistemalleillamme huoneesi näyttävät todella loistavilta ja ainutlaatuiselta.

Sisusta valikoimamme trendikkäillä julisteilla

Photowallilla on upea valikoima julisteita ja taidegrafiikkaa useilta taiteilijoilta, suunnittelijoilta, valokuvaajilta ja kuvittajilta ympäri maailmaa. Valikoimamme trendikkäillä julisteilla on helppo sisustaa. Päivitämme jatkuvasti suosittujen grafiikoidemme muotoilua ja ainutlaatuisia aiheita, joten voit aina löytää jotain juuri sinulle sopivaa. Valikoimassamme on useita trendikkäitä julisteita, joita voidaan lisätä kotisi eri huoneisiin, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, eteiseen ja muualle. Erilaisia tyylejä varten löytyy aina sopivaa julistetaidetta: moderni, trendikäs, vintage, minimalistinen tai oli tyylisi mikä tahansa, me tarjoamme sinulle parasta julistetaidetta, joka varmasti viimeistelee huoneen ulkonäöstä täydellisen.

Puiset kehykset tekevät huoneista hurmaavammat

Julisteitamme voi helposti käyttää puisten kehyksien kanssa, kuten mitä tahansa muuta taidetta. Tarjoamme sinulle vain parasta käyttämällä tuotteissamme korkealaatuisia materiaaleja. Julisteen puiset kehykset tekevät paitsi ripustamisesta helpompaa, ne ovat samalla upea lisä seinäsisustukseesi. Voit yllättyä siitä, että julisteiden ripustaminen ei ole kovin monimutkaista. Oikean korkeuden ja sijoittelun avulla voit sisustaa seinäsi näillä tyylikkäillä julisteilla.

Sisusta tyylillä

Nykyään seinien sisustaminen on helppoa ja mutkatonta. Teknologian kehittymisen ansiosta kaikki on mahdollista. Photowallin julisteet ja julistetaide auttavat sinua luomaan huoneelle tavoittelemasi ulkonäön. Saatavilla olevat mallit ovat luovia ja kauniita ja ne tekevät vaivattomasti mihin tahansa huoneeseen oikean tunnelman. Niiden upeiden kuvien ja loistavien värien ansiosta kotisi ei ole enää koskaan sama kuin ennen. Julistemallit luovat kaiken tämän lisäksi huoneisiisi niihin sopivan tunnelman. Makuuhuone on esimerkiksi paikka, jossa pystyt lepäämään ja nukkumaan, joten se tarvitsee julistemallin, joka auttaa luomaan rauhoittavan ja rentouttavan ympäristön. Meillä on tarpeisiisi ja huoneisiisi sopivat tuotteet. Voit huoletta koreilla julistemalleillamme perheidesi ja ystäviesi edessä.

Julisteiden ja taidegrafiikan rajattomat mahdollisuudet

Voit luoda Photowallin laajalla julisteita ja taidegrafiikkaa sisältävällä valikoimalla kerta kaikkiaan upean ja henkeäsalpaavan seinän. Mahtavien julisteidemme käyttäminen on yksi tapa räätälöidä huoneesi makusi mukaisiksi ja ilmaista itseäsi. Vaikutut varmasti nähdessäsi, että julisteet eivät ole vain seinäsisustusta, jotka tekevät minkä tahansa huoneen kauniimmaksi. Julisteet ja taidegrafiikka voivat myös luoda illuusion isommasta huoneesta, mikä on ihanteellista pienille tiloille. Ne voivat lisäksi luoda elämäntapaasi ja persoonallisuuteesi sopivan ilmapiirin. Käyttämällä hieman mielikuvitusta ja luovuutta Photowallin julisteet ja taidegrafiikka luovat huoneen, johon perheesi ja ystäväsi todella ihastuvat.

Miksi käyttää julisteita?

Julisteita on satoja vuosia käytetty usein eri tavoin. Olipa kyse tiedon levittämisestä, kutsusta tai sisustuksesta, julisteet ovat osoittaneet käyttökelpoisuutensa. Julisteita on joko graafisina tai tekstillisinä. Ne on suunniteltu sekä herättämään huomion että jakamaan tietoa. Nykyään julisteita käytetään paljon taidejäljennöksiin etenkin suosittujen taiteilijoiden taiteesta. Julisteita ja taidegrafiikkaa on historiallisesti käytetty laajalti Euroopassa 1800-luvulla mainostamaan useita tapahtumia, kuten pyöräilyä ja härkätaistelua. Belle Epoquen aikakautena 1900-luvun lopulla julisteita käytettiin vakavasti otettavana taidemuotona, sekä mainostamaan tuotteita, elokuvia, musiikkia, sarjakuvakirjoja ja matkakohteita. Julisteita käytetään myös koululuokissa opetusmateriaalina lapsille ja aikuisille.

Juliste- ja taidegrafiikkagalleria

Sisusta seinäsi rakastamallasi taiteella ja muotokielellä viehättävän ja vaikuttavan galleriamme avulla. Meillä on jokaiseen huoneeseen ja tilaan sopiva vedos. Löydät varmasti upean mallin, joka sopii persoonallisuuteesi ja elämäntyyliisi. Valittavanasi on laaja valikoima kuva-aiheita, kuten esimerkiksi asetelmia, luonnon innoittamia kuvia, kaupunkeja ja rakennelmia, urheilua ja vapaa-aikaa ja paljon muuta. Ne sopivat taatusti jokaisen makuun ja tyyliin.

Julisteet ja taidegrafiikka erilaisiin huoneisiin ja tyyleihin

Sisustussuunnittelu ei ole eksaktia tiedettä, sillä kauneudella on osuutensa asiaan. Valittavana on erilaisia tyylejä. Valitsetpa olla minimalisti, värikäs, rustiikkinen, vintage tai noudattaa mitä tahansa sisustustyyliä, Photowall auttaa sinua luomaan itsellesi oman tilan upealla juliste- ja taidegrafiikkakokoelmallamme. Nämä seinäsisusteet tarjoavat inspiraatiota, luovat tasapainoisen sisustuksen ja myös hauskan ja mielenkiintoisen ulkonäön huoneelle. Julisteet näyttävät miellyttäviltä kaikissa huoneissa ja tiloissa, asetit ne sitten eteiseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen, julisteet tekevät niistä ainutlaatuiset. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua valitsemaan oikean mallin huoneeseesi, ja me teemme aina parhaamme auttaaksemme sinua viemään suunnitteluprojektisi päätökseen.

Tilaa julisteet helposti ja turvallisesti

Tuotteen tilaaminen kaupastamme on uskomattoman helppoa. Autamme sinua välttämään pitkät jonot ja väentungoksen kaupoissa. Sinun tarvitsee vain klikata mieleistäsi julistetta, lisätä se ostoskoriisi ja mennä kassalle ilman ongelmia. Maksuvaihtoehdot ovat myös kassalla maksutapahtuman nopeuttamiseksi, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi mistään. Asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua sisustusasioissasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.