Tietoa canvastauluistamme

Taulumme ovat ainutlaatuisia. Ne valmistetaan mittojen mukaan ja voidaan muokata toiveidesi mukaisiksi. Kun olet tehnyt tilauksesi, taulu painetaan heti, pakataan hyvin ja lähetetään 1–4 päivän kuluessa. Canvastaulusi toimitetaan valmiiksi koottuna kiinnikkeen kanssa, ja voit ripustaa sen heti.

Pitkä, kapea vai nelikulmainen?

Voit valita canvastaulusi muodon ja koon sen mukaan, mikä sopii parhaiten seinällesi. Taulujamme on saatavana erikokoisina aina 100 cm:n leveyteen ja korkeuteen asti.

canvas different sizes

Parasta laatua

Canvastaulumme ovat korkealaatuisia, eivätkä ne haalistu auringonvalossa. Käytämme kestävää kangasta, joka kiinnitetään 2-3 cm:n paksuiseen FSC-sertifioidusta puusta valmistettuun kiinnityskehykseen.

Tiedot

  • Canvastaulu toimitetaan valmiiksi koottuna
  • Kangas, 300-350 g/m2
  • FSC-sertifioitu puukehys
  • UV-kestävä painojälki

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä:

Valmiiksi koottu canvastaulu pakataan huolellisesti ja toimitetaan kestävässä aaltopahvilaatikossa. Paketti lähetetään 1–4 päivän kuluessa, ja tarjoamme aina ilmaisen toimituksen.

Ajattelemme ympäristöä

Valmistamme tuotteet vasta tilauksesta, joten tuotteita ei seisoteta varastossa tai heitetä turhaan pois. Käyttämämme painoväri on biologisesti hajoavaa eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja. Lue lisää siitä, miten vähennämme ympäristövaikutuksiamme
ympäristöohjelmastamme.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Canvastaulun kehys on valmistettu puusta, joka on täysin kierrätettävää materiaalia.

Ympäristöfiksu pakkaus

Canvastaulusi lähetetään aaltopahvilaatikossa, joka on valmistettu osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista.

Haluatko tapettiin tai tauluun oman kuva-aiheesi? Lähetä meille valokuva tai piirros, niin autamme sinua. Palvelu on maksuton, eikä se velvoita sinua tilaamiseen.

Hae kaikista tapettiaiheista

Löydä lempiaiheesi

Meillä on tarjolla paljon canvastauluja. Tutustu tuhansiin aiheisiin ja löydä suosikkisi kaikkiin kodin huoneisiin.

Hae kaikista tapettiaiheista

Etkö löytänyt etsimääsi?