Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Kultainen päivä Turkoosi - Tapetti - Keittiö

74

aihetta

Turkoosit tapetit

Turkoosista tapetista on moneksi. Turkoosi väri on saanut nimensä korukivi turkoosilta. Turkoosi on sinivihreä väri. Se symboloi parantumista, kärsivällisyyttä, rauhaa, harmoniaa ja tLue lisääasapainoa. Turkoosissa sininen symboloi totuutta, rehellisyyttä, inspiraatiota ja luovuutta ja samalla sininen on rauhan, itsetutkiskelun, yksinäisyyden ja vakavamielisyyden väri. Vihreä puolestaan symboloi kasvua, parantumista, yltäkylläisyyttä, vaurautta, rauhaa, iloa ja harmonia. Kun tapetoit turkoosilla tapetilla, saat näiden molempien värien positiiviset ominaisuudet.

Trendikäs turkoosi

Huone saa raikasta ilmettä turkoosista tapetista tai turkooseista yksityiskohdista. Turkoosilla on rauhoittava vaikutus, ja se on yksi vuoden trendiväreistä. Turkoosi tapetti sopii hyvin kylpyhuoneeseen mutta myös aikuisten makuuhuoneeseen. Käytä turkoosia tapettia tehosteseinällä ja luo turkooseilla sisustusyksityiskohdilla yhdenmukainen ilme. Raikkaan turkoosin tapetin voi yhdistää muihin lämpimiin sävyihin, mutta sen kaveriksi sopivat myös kylmät sävyt, kunhan ympäristö on minimalistinen. Kokeile yhdistää turkoosi tapetti kullanvärisiin sisustusyksityiskohtiin. Tätä uutta trendiä näkyy paljon suosituissa sisustuslehdissä. Tai miksi et valitsisi turkoosia tapettia, jossa on kullanvärisiä yksityiskohtia. Turkoosiin tapettiin sopii tietenkin valkoinen, mutta myös limetin ja sitruunan raikkaat sävyt täydentävät sitä hienosti. Käytä turkoosin kanssa puumateriaalien lämpimiä sävyjä.

Turkoosilla tapetilla on helppo sisustaa

Miksi et sisustaisi kylpyhuonetta turkoosilla tapetilla? Saat sillä lämpimän, raikkaan ja kotoisan tunnelman, joka tuo mieleen trooppisen ympäristön. Viherkasvit korostavat huoneen eksoottista tunnelmaa entisestään. Turkoosien tapettien kauneuteen vaikuttaa myös se, miten valo lankeaa huoneeseen ja mitä muita värejä sekä huonekaluja, tauluja ja valaisimia huoneessa on käytetty. Jos käytät turkoosia tapettia tehosteseinällä, valitse tapetoitava seinä huoneen koon, ikkunan sijainnin ja ilmansuunnan mukaan. Jos ikkunat ovat pohjoiseen päin, valitse sävyltään lämmin turkoosi tapetti kylmän tunnelma välttämiseksi. Jos ikkunat sen sijaan ovat etelään päin, voit valita tapettiin kylmän turkoosin sävyn. Turkoosin tehostetapetin raikkaus pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun et sijoita sitä ikkunaseinälle. Helppo ja huokea sisustusvinkki on tapetoida esimerkiksi pöytälevy turkoosilla tapetilla. Se antaa huoneelle iloisen väriläiskän.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.