Turkoosit tapetit

Turkoosi tapetti tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Nimi tulee turkoosista, puolijalokivestä. Turkoosi väri vaihtelee sinisen ja vihreän välillä. Se symboloi parantumista, kärsivällLue lisääisyyttä, rauhallisuutta, harmoniaa ja tasapainoa. Ja koska turkoosi on sinisen ja vihreän sekoitus, jossa sininen symboloi totuutta, rehellisyyttä, inspiraatiota ja luovuutta sekä rauhallisuutta, itsetutkiskelua, yksinäisyyttä, kylmyyttä ja vakavuutta ja vihreä symboloi kasvua, nuorentumista, runsautta, vaurautta, rauhaa, iloa, yhteistyötä ja harmoniaa, se tarkoittaa, että saat molempien värien myönteiset ominaisuudet, kun päätät sisustaa turkoosilla.

Trendikäs turkoosilla

Valitsemalla turkoosin tapetin tai tapetin, jossa on turkoosia yksityiskohtia, saat huoneeseesi raikkaan ilmeen. Värillä on rauhoittava, rauhoittava vaikutus. Turkoosi tapetti on yksi tämän vuoden trendiväreistä. Turkoosi tapetti on erinomainen valinta makuuhuoneeseen ja myös lastenhuoneeseen. Yksi niksi on käyttää turkoosia tapettia korostusseinänä ja jatkaa sitä kivoilla turkooseilla yksityiskohdilla, jotta huoneeseen saadaan yhtenäinen tunnelma. Elinvoimainen turkoosi tapetti ei vain sovi yhteen muiden lämpimien sävyjen kanssa, vaan minimalistisessa ympäristössä se elävöittää myös viileitä sävyjä. Kokeile yhdistää turkoosi tapetti kullanvärisiin muotoilun yksityiskohtiin, jotka ovat yksi uusimmista trendeistä, joita näemme paljon johtavissa sisustuslehdissä. Tai mikset valitsisi turkoosia tapettia, jossa on kultaisia yksityiskohtia?Turkoosiin tapettiin sopivia värejä ovat tietenkin valkoinen, mutta myös sitruunan ja limen raikkaat sävyt. Turkoosi sopii hyvin yhteen myös luonnollisen puun lämpimän sävyn kanssa.

Turkoosilla tapetilla on helppo tyylitellä

Miksi et tyylittelisi kylpyhuonettasi turkoosilla tapetilla? Se luo lämpimän, raikkaan ja rentouttavan tunnelman, joka muistuttaa tropiikista. Koristele huone vihreillä huonekasveilla korostamaan turkoosin eksoottista tunnelmaa. Turkoosin tapetin kauneuteen vaikuttavat myös valon leikki huoneessa ja muut värit huonekaluissa, kuvissa, valaisimissa ja niin edelleen. Jos aiot käyttää turkoosia korostustapettia, mieti, mikä seinä olisi paras, riippuen huoneen koosta, näkymistä ja ikkunoiden sijoittelusta. Jos huoneen ikkunat ovat pohjoiseen päin, voi olla syytä valita turkoosi tapetti, jossa on lämpimiä sävyjä, jotta viileys jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Jos taas huone on etelään päin, voit valita joko lämpimän turkoosin tapetin tai turkoosin tapetin, jossa on viileämpiä sävyjä. Jos haluat ottaa kaiken irti elinvoimaisesta turkoosista aksenttitapetista, se kannattaa ripustaa mieluummin tyhjälle seinälle kuin seinälle, jossa on ikkunoita. Tässä on nokkela, helppo ja edullinen suunnitteluvinkki: koristele huonekalut turkoosilla tapetilla, jotta huoneeseen saadaan täydellinen väripläjäys.

Turkoosilla tapetilla pysyt rauhallisena

Sisustussuunnittelu ja sisustus eivät olisi täydellisiä ilman värejä. On kuin kysyisi "miltä maailma näyttäisi ilman värejä?". Värit ovat erittäin tärkeitä, sillä niitä pidetään viestintämuotona, kun kyse on visuaalisesta kielestä. Näin ollen värit ovat yksi tärkeimmistä elementeistä, joiden avulla koti tai tila saadaan näyttämään upealta. Huoneesta ja sen toiminnoista riippuen on olemassa sopivia värejä, jotka auttaisivat kodin asukkaita arvostamaan ja rakastamaan huoneita entisestään. Esimerkiksi makuuhuone ja olohuone ovat molemmat lepo- ja rentoutumisalueita. On aivan oikein, että näitä huoneita hallitsevat viileät ja rauhoittavat värit. Turkoosit taustakuvat kuuluvat Photowallin kokoelmiin, jotka varmasti auttaisivat luomaan oikean tunnelman ja ilmapiirin näihin huoneisiin. Kun makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen lisätään turkoosi taustakuva, voit todella nauttia sen eduista sekä sen tarjoamasta rentouttavasta ilmapiiristä.
Tuotetiedot