Valkoiset tapetit

Valkoinen tapetti on fiksu valinta huoneeseesi. Valkoista pidetään yleensä positiivisena värinä, ja se yhdistetään puhtauteen, valoon, anteliaisuuteen, turvallisuuteen, toivoon ja pehLue lisäämeyteen. Valkoinen on yksi yleisimmistä tapettiväreistä, koska voit käyttää sitä kontrastina värillisille tapeteille tai käyttää huoneessa vain valkoista valon maksimoimiseksi. Valkoinen tapetti heijastaa hyvin valoa, yleensä 90 % auringonvalosta. Joissakin tapauksissa valkoinen tapetti voi olla liian kirkas, ja ihmiset voivat saada päänsärkyä kaikesta sen heijastamasta valosta.

Valkoisten tapettien kokeilu on kiehtovaa

Valkoinen tapetti ei ole koskaan tylsä. Sen vaikutus on joko harmoninen tai dramaattinen. Valkoinen tapetti antaa täydellisen seinän, joka on neutraali, ja enemmän kuin mikään muu väri se vetää huomion huoneen muihin piirteisiin. Valkoinen tapetti on yleensä sävytetty. Saat lämpimän tunnelman, jos tapetissa on häivähdys punaista, tai viileämmän tunnelman ripauksella sinistä. Valkoinen tapetti mielletään eri tavoin eri vuorokaudenaikoina. Kaunis auringonnousu tai auringonlasku ikkunan läpi antaa valkoiselle tapetille lämpimän ja kodikkaan vaikutelman.

Valkoinen tapetti eri huoneissa

Valkoinen tapetti saa minkä tahansa huoneen tuntumaan avarammalta, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneeseen. Valkoisen tapetin käyttämisen etuna olohuoneessa on myös se, että se on yleensä huone, jossa on paljon luonnonvaloa. Valkoisesta tapetista heijastuva valo tekee huoneesta valoisamman, joten sinun ei tarvitse käyttää voimakasta valaistusta. Valkoinen tapetti on suosittu valinta useimpiin huoneisiin, koska se tuo todellista vaihtelua muuhun sisustukseen.

Valkoinen korostustapetti

Jos kaikki seinät ovat samanvärisiä, esimerkiksi vaalean sinisen tai violetin sävyisiä, voi olla hyvä idea käyttää valkoista aksenttitapettia, jotta huoneeseen saadaan kontrastia. Voit ripustaa valkoisen aksenttitapetin päälle sinisiä kangastulosteita, jotka herättävät huomiota. Valkoinen aksenttitapetti ei koskaan ole absoluuttisen valkoinen, sillä muiden seinien väri ja mahdollinen auringonvalo sävyttävät sitä aina - ja tätä pidetään usein jännittävänä. Valkoinen aksenttitapetti seinällä, joka näkyy auringonnousussa tai -laskussa, on erityisen jännittävä, koska se saa auringonvalosta uusia värisävyjä. Usein valkoinen korostustapetti luo turvapaikan tunteen, tauon huoneen muista väreistä. Valkoisen aksenttitapetin voi muotoilla hieman eri tavalla kuin muun huoneen.

Photowallin valikoima valkoisia tapetteja

Valkoinen tapetti on suosittu valinta monissa kodeissa. Meillä Photowallilla on jännittävä valikoima valkoisia tapetteja, jotka antavat mihin tahansa huoneeseen harmonisen tunnelman.
Tuotetiedot