Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Voguish World Kartta - Kirkas - Tapetti - Lastenhuone

139

aihetta

Valkoiset tapetit

Valkoinen tapetti on fiksu valinta. Valkoista väriä pidetään myönteisenä, ja se yhdistetään puhtauteen, valoon, anteliaisuuteen, turvallisuuteen, toivoon ja pehmeyteen. Valkoinen on yLue lisääleinen tapettiväri, koska se toimii kontrastivärinä muille väreille ja hyvänä yleisvärinä huoneessa, johon halutaan lisää valoa. Valkoinen tapetti heijastaa valoa hyvin, usein 90 % auringonvalosta. Joskus tämä määrä voi olla jopa liikaa, ja valkoisten tapettien heijastama valo voi aiheuttaa päänsärkyä.

Kiinnostavia kokeiluja valkoisilla tapeteilla

Valkoinen tapetti ei koskaan ole tylsä. Sillä voi luoda niin tasapainoisen tunnelman kuin dramaattisenkin sisustuksen. Valkoinen tapetti muodostaa täydellisen neutraalin seinän, jolloin huoneen muu sisustus nousee paremmin esiin kuin värillistä tapettia käytettäessä. Valkoiset tapetit ovat yleensä sävytettyjä: punaisen vivahteet tekevät tapetista lämpimän ja siniset sävyt luovat kylmää vaikutelmaa. Valkoisen tapetin luonne muuttuu vuorokaudenajan mukaan. Ikkunasta näkyvä upea auringonnousu tai -lasku sävyttää valkoisen tapetin miellyttävän lämpimäksi.

Valkoiset tapetit eri huoneissa

Valkoinen tapetti lisää tilantuntua ja sopii siksi hyvin esimerkiksi olohuoneeseen. Se sopii olohuoneeseen myös sen vuoksi, että olohuoneessa on usein isot ikkunat, joista valo tulvii sisään. Valo heijastuu valkoisista tapeteista ja tekee huoneesta valoisamman, jolloin voimakasta valaistusta ei tarvita. Valkoiset tapetit ovat suosittuja myös muissa huoneissa, koska niihin voi yhdistää mitä erilaisempaa sisustusta.

Valkoiset tehostetapetit

Jos huoneessa on värilliset tapetit, joissa on sävynä esimerkiksi hentoa sinistä tai liilaa, valkoinen tehostetapetti yhdellä seinällä luo kontrastia huoneeseen. Valkoiselle tehostetapettiseinälle voi ripustaa sinisiä canvastauluja katseenvangitsijoiksi. Valkoinen tehostetapetti ei koskaan ole täysin vitivalkoinen, koska muut seinät ja auringonvalo heijastavat sävyjä valkoiseen väriin ja luovat mielenkiintoisen tapettipinnan. Valkoinen tapetti sopii erittäin hyvin tehosteseinälle, johon nousevan tai laskevan auringon valo osuu, koska se luo hienoja nyansseja tapettiin. Usein valkoinen tehostetapetti näyttää pieneltä vapaavyöhykkeeltä huoneen muun värityksen rinnalla. Kun tehostetapetti on valkoinen, seinää voi sisustaa eri tavalla muuhun huoneeseen verrattuna.

Photowallin valkoisten tapettien valikoima

Monessa kodissa käytetään valkoisia tapetteja. Photowallilla on laaja valikoima eri tapettiaiheita, joilla voi luoda harmonista tunnelmaa huoneeseen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.