Ruskeat tapetit

Ruskeat tapetit luovat huoneeseen ylellistä ja kodikasta tunnelmaa. Paljon on kuitenkin kiinni siitä, mitä yksityiskohtia ja välivärejä ruskeisiin seiniin yhdistetään. Kun ruskeat tapLue lisääetit tulevat puheeksi, monelle tulee mieleen synkkä kellarihuone, jonka sisustusta ei ole päivitetty sitten 1950-luvun. Tämä käsitys ei kuitenkaan voisi olla kauempana todellisuudesta! Ruskeilla tapeteilla voi sisustaa monella eri tapaa, erityisesti kun niihin yhdistellään sopivasti muuta sisustusta.

Ruskea tapetti toimii erinomaisesti ensisijaisena sisustusvärinä

Ruskeat tapetit ja vihreät sisustusyksityiskohdat tai huonekalut muodostavat onnistuneen ja luonnosta muistuttavan kokonaisuuden. Isolehtiset viherkasvit pääsevät oikeuksiinsa ruskeaa tapettia vasten. Ruskea tapetti korostaa upeasti täydentävänä värinä käytettävää vaaleanpunaista. Vaaleanpunaiset verhot ja sohvatyynyt täydentävät hienosti ruskeita tapetteja, jos tästä väriyhdistelmästä pitää. Ruskean ja kullan yhdistelmä on elegantti klassikko. Ruskeat kuviotapetit ja kullanväriset tyynyt ja päiväpeite tuovat ripauksen ylellisyyttä makuuhuoneeseen. Ajaton sisustus aikuiseen makuun. Yksi vinkki on yhdistää ruskeisiin tapetteihin valkoista ja turkoosia esimerkiksi verhoissa.

Uskalla kokeilla ruskeita tapetteja

Kuten edellä mainitsimme, ruskeat tapetit sopivat yhteen monen muun värin kanssa. Voit siis vaihtaa tyyliä helposti ilman, että sinun täytyy poistaa tapetteja. Vaihda verhot ja sohvatyynyt ja ripusta seinälle canvastaulu, niin sama tapetti toimii taustana monelle eri tyylille. Lupaamme, että voit tällä helpolla vinkillä muunnella sisustusta vuosien ajan. Jos haluat radikaalimpaa muutosta, tapetoi huone uusiksi. Tapetointi on melko helppoa eikä maksa paljon suhteessa siihen, miten suuren muutokset uudet tapetit saavat aikaan. Mieti, kuinka paljon rahaa kulutamme kotiimme. Myös seinät ansaitsevat hieman huomiota.

Ruskea väri ja sen symboliikka

Sisustus ilmentää persoonallisuuttasi. Kaikki eivät mieti värien symboliikkaa, mutta jos se on sinulle tärkeää, kerromme seuraavaksi ruskean värin merkityksestä. Symbolisesti ruskea edustaa vakautta, vakavuutta, lämpöä, perhettä, rehellisyyttä ja voimaa. Ruskeat tapetit sopivat sisustamiseen sinulle, joka olet maanläheinen ja koet vahvaa yhteenkuuluvuutta perheen ja ystävien kanssa. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, kannattaa harkita ruskeaa ensisijaisena sisustusvärinä tapeteissa.

Metsän rauhoittava vaikutus

Jos viihdyt ulkona luonnossa, saatat pitää luonnonläheisistä sävyistä myös sisustuksessa. Tapetit luovat ennen kaikkea kodikasta tunnelmaa kylminä vuodenaikoina ja silloin, kun kaipaat ulos luontoon kiireen keskellä. Jos liikut mielelläsi metsässä, ruskeat tapetit tuovat sinulle mieleen metsän rauhoittavan tunnelman. Monien tutkimusten mukaan ihmisen syke laskee metsässä.

Ruskeita tapetteja monissa eri sävyissä

Ruskeaa on monta eri sävyä ja niin on tapettejammekin. Sävyjä on laidasta laitaan syvästä punaisenruskeasta beigen vaaleisiin sävyihin. Valikoimaamme kuuluu runsaasti luontoaiheisia ruskeita tapetteja. Tutustu ruskeiden tapettien valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi. Olemme varmoja siitä, että löydät valikoimastamme juuri itsellesi sopivan ruskean tapettiaiheen. Sisusta rohkeasti ruskealla!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1