Oranssit tapetit

Oranssi tapetti tuo eloisuutta huoneeseen. Oranssi on väri, jota harva uskaltaa käyttää tapettina, ehkä siksi, että se on täynnä energiaa. Mutta ne, jotka ovat kokeilleet muotoilua orLue lisääanssilla tapetilla, ovat yleensä hyvin tyytyväisiä tuloksiin useista syistä. Oranssi väri on yhdistelmä punaista ja keltaista - tai, kuten jotkut sanoisivat, punaisen energiaa ja keltaisen iloa.

Millaisia vaikutuksia oranssilla tapetilla voi olla?

Ripusta oranssi tapetti, ja saatat nähdä vaikuttavia vaikutuksia kaikkiin, jotka viettävät aikaa huoneessa. Tutkimukset osoittavat, että oranssilla värillä voi olla havaittavia fyysisiä vaikutuksia. Se lisää fyysisen aktiivisuuden ja nälän lisäksi myös henkistä aktiivisuutta, koska aivoihin pääsee enemmän happea, ja se antaa suuremman tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunteen - puhumattakaan siitä, että se saa ihmiset puhumaan! Oranssi helpottaa myös päätöksentekoa ja lisää onnellisuutta, luottamusta ja ymmärrystä. Oranssia käytetään usein taustakuvana luovissa ympäristöissä, kuten mediatoimistoissa ja arkkitehtitoimistoissa, mutta myös ravintoloissa, eli kaikissa paikoissa, joissa oranssia käytetään hallitsevana värinä tai näkyvänä korostusvärinä.

Oranssi korostustapettina

Yksi oranssin tapetin yleisimmistä käyttökohteista on aksenttiseinä. Oranssista seinästä tulee usein huoneen hallitseva väri ja se vetää katseet puoleensa. Yksi nokkela kikka on käyttää oranssia aksenttitapettia ja asettaa tietyntyyppisiä esineitä sitä vasten, jotta ne todella erottuvat. Oranssi on väriasteikolla niin voimakas ja hallitseva, että yksi oranssilla tapetilla varustettu aksenttiseinä riittää valtaamaan koko huoneen. Yksi silmiinpistävimmistä vaikutuksista on käyttää oranssia tapettia seinällä, johon näkyy joko auringonnousu tai -lasku. Tämä luo lämpimän, intensiivisen kokemuksen kaikille huoneessa oleville, koska oranssi tapetti vahvistaa auringon punaista sävyä, kun se heijastaa auringonvalon takaisin huoneeseen.

Muita tapoja muotoilla oranssilla tapetilla

Huoneesi muut värit vaativat huolellista suunnittelua, koska oranssi on niin voimakas väri. Oranssi tapetti heijastaa oranssia valoa muuhun sisustukseen, joten sinun on valittava värit, jotka eivät ole ristiriidassa oranssin kanssa. On yleistä valita valkoiset seinät oranssin korostustapetin kanssa, mikä on järkevää, koska oranssi tapetti heijastuu valkoisista seinistä ja antaa niille lämpimämmän vaikutelman. Myös huoneen valonlähteet vaativat harkintaa, jotta oranssista tapetista ei tule liian hallitseva tai heijastu värejä, jotka voisivat olla ristiriidassa oranssin kanssa.

Photowallilla on laaja valikoima oransseja tapetteja

. Me Photowallilla pidämme oransseista tapeteista, koska ne antavat huoneille eloa ja paljon energiaa. Tiedämme, että oranssin käyttäminen tapettivärinä voi olla hieman pelottavaa, mutta pienellä suunnittelulla sinäkin voit luoda upean huoneen, joka antaa energiaa ja innostaa luovuuteen. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1