Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Vesiväri - Syksy Spice - Tapetti - Olohuone

58

aihetta

Oranssit tapetit

Vain harva uskaltaa valita oranssin tapetin. Onkohan syynä se, että oranssi huokuu voimakkaasti energiaa? Oranssin tapetin valinneet ovat kuitenkin usein hyvin tyytyväisiä tulokseen –Lue lisää monestakin syystä. Väriopin mukaan oranssia syntyy, kun punaista ja keltaista sekoitetaan. Voidaankin sanoa, että oranssissa yhdistyvät punaisen energia ja keltaisen iloisuus.

Millaisia vaikutelmia oranssilla tapetilla voi luoda?

Oranssi tapetti vaikuttaa huoneessa oleskeleviin ihmisiin monella tavalla. Tutkimukset osoittavat, että oranssi väri voi saada ihmisissä aikaan fyysisiä reaktioita, kuten lisätä näläntunnetta, aktiivisuutta, sosiaalisuutta, ajattelua, hapen kuljetusta aivoihin, tyytyväisyyttä ja turvallisuudentunnetta. Oranssi auttaa myös päätöksenteossa sekä lisää onnellisuutta, luottamusta ja ymmärrystä. Oranssia tapettia käytetään usein luovissa ympäristöissä. Mediatoimistot ja arkkitehtitoimistot ovat ottaneet sen värikseen, mutta myös ravintolat ovat löytäneet oranssin joko sisustuksen päävärinä tai yksityiskohtien korostusvärinä.

Oranssi tehostetapetti

Yksi tavallisimmista tavoista käyttää oranssia tapettia on tapetoida sillä tehosteseinä. Oranssi seinä hallitsee usein huoneen sisustusta ja kerää huomion itseensä. Jos haluat, että vieraasi kiinnittävät huomiota johonkin tiettyyn esineeseen, se kannattaa sijoittaa oranssille tehosteseinälle. Oranssi on niin voimakas ja hallitseva väri, että oranssin tehostetapetin lisäksi huoneessa ei paljon muuta tarvitakaan. Yksi tehokkaimmista tavoista käyttää oranssia tapettia on tapetoida sillä seinä, jolle laskevan tai nousevan auringon valo lankeaa suoraan. Se luo voimakkaan ja lämpimän tunteen huoneessa oleville, sillä auringon punainen valo vahvistaa tapetin oranssia heijastuessaan tapetista huoneeseen.

Oranssi tapetti ja muu sisustus

Koska oranssi on hyvin voimakas väri, sisustuksen muut värit on valittava harkiten. Oranssi tapetti heijastaa oranssia valoa muuhun sisustukseen. Siksi sisustukseen kannattaa valita värejä, jotka eivät riitele oranssin kanssa. Tavallisesti oranssia tehosteseinää ympäröivät valkoiset seinät. Valkoinen on hyvä valinta, sillä oranssi tapetti heijastaa oranssia valoa valkoisille seinille ja antaa niille lämpimän sävyn. Huoneen valaistusta kannattaa myös miettiä, sillä oranssista tapetista voi tulla liian hallitseva tai siitä voi heijastua valoa muihin väreihin, jotka eivät sovi yhteen oranssin kanssa.

Photowallilla on laaja valikoima oransseja tapetteja

Me Photowallilla pidämme oransseista tapeteista, sillä ne tuovat huoneeseen eloa ja energiaa. Oranssilla sisustaminen voi olla hieman hankalaa. Oikein suunniteltuna sisustus kuitenkin huokuu energiaa ja luovuutta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-58 58:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.