Santiagossa - Tapetti - Lastenhuone

192

aihetta

Urheilulajit

Urheiluaiheiset valokuvatapetit voivat olla hauskoja työhuoneessa tai aulassa niille, jotka nauttivat aktiivisesta elämästä. Laadukkaissa ja mukautettavissa tapeteissamme on mukana olLue lisääympiaurheilijoita, joukkueita ja paljon muuta. Mukana olevat urheilulajit ovat esimerkiksi jalkapallo, rullalautailu, jääkiekko, lumilautailu, hiihto ja BMX. Tämä personoitu seinäyksityiskohta on miellyttävä silmillesi ja saa sinut paremmalle tuulelle aina sen nähdessäsi, olitpa sitten fani tai innokas osallistuja. Voit käyttää juuri oikean kokoiseksi mukautettavia tapettejamme motivoimaan lähtemään ulos ja olemaan aktiivinen tai nostalgiakappaleena muistellessasi katsomiesi tai pelaamiesi pelien huippukohtia.

Urheilu

BMX-tapettikokoelmassamme on BMX-pyörä luonnossa ja skeittipuistossa tekemässä erilaisia aktiivisia hyppyjä. Voit valita kohtaukseksi auringonlaskun, auringonnousun, tai kirkkaansinisen päivän, mikä tahansa sopii tapetoitavan huoneen tunnelmaan. BMX-urheilun ystävät voivat tunnistaa erityisliikkeitä valokuvatapetista ja muistella tai tehdä uudelleen parhaita kohtauksia. Mukana on myös maastopyöräilykohtauksia, joissa luonto ja urheilullinen rohkeus yhdistyvät. Rullalautailun ääriviivat piirtyvät kaupungin taivaanrantaa vasten ja rampeissa näytetään oikeita urheilullisia liikkeitä ja ne sisältävät hyvän valikoiman värejä ja yksityiskohtia. Kuvatun urheilulajin taustakuva voi temmata sinut mukaan peliin pelaajan näkökulmasta! Rentoudu mukavassa tuolissa ja mieti seuraavaa liikettäsi tai luo fantasiajalkapallo- tai jääkiekkojoukkueesi mukavasti kodissasi urheiluteemaisen valokuvatapetin edessä.

Hahmot

Lumilautailu- ja hiihtovalikoimassamme on henkeäsalpaavia vuorimaisemia ja kirkkaan sininen taivas, ja kuvissa urheilijat leikkaavat lumen läpi sulavasti aivan, kuin he rikkoisivat fysiikan lakeja! Jalkapalloteemaiset valokuvatapetit tulevat kirkkaissa väreissä, joissa on abstrakteja muotoja ja kuvioita, ja tekevät täydellisesti oikeutta kenen tahansa fanin seinälle. Mikään ei kuvasta kotia niin, kuin sinulle merkityksellinen tapetti. Löydät myös jääkiekon, pesäpallon, koripallon ja monen muun kuvatun urheilulajin kuvat kenttien väriversioiden mukaisesti sekä abstrakteina että todellisina versioina.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.