Urheilulajit

Urheiluseinämaalaukset voivat olla hauskoja työhuoneessa tai oleskelutilassa niille, jotka nauttivat aktiivisesta elämästä. Laadukkaissa, muokattavissa olevissa taustakuvissamme on olLue lisääympiaurheilijoita, joukkueita ja paljon muuta. Urheilulajeista edustettuina ovat jalkapallo, rullalautailu, jääkiekko, lumilautailu, hiihto ja BMX. Olitpa sitten fani tai innokas osallistuja, tämä ripaus seinän personointia miellyttää varmasti silmääsi ja kohottaa mieltäsi joka kerta, kun kohtaat sen. Olipa kyseessä sitten motivaatio ulkoiluun ja aktiivisuuteen tai nostalgiapala, jolla muistellaan katsottujen tai pelattujen pelien suosikkihetkiä, taustakuvamme voidaan mitoittaa juuri oikean kokoisiksi mille tahansa seinälle.

Urheilu

BMX-taustakuvakokoelmamme esittelee BMX-pyörällä liikkuvan hahmon luonnossa ja skeittipuistossa tekemässä erilaisia aktiivisia hyppyjä. Voit valita auringonlaskun, auringonnousun tai kirkkaan sinisen päivänvalon kohtauksia siihen huoneeseen, johon haluat ripustaa seinämaalauksen. BMX-urheilun ystävät tunnistavat seinämaalauksessa näkyvät erityiset manööverit, ja he voivat valita suosikkitilanteensa pohdittavaksi tai näyteltäväksi uudelleen. Myös maastopyöräilykohtauksissa yhdistyvät luonto ja urheilullinen rohkeus. Rullalautailun siluetit kaupunkien horisontteja ja ramppeja vasten näyttävät, miten lajia on tarkoitus harrastaa, ja ne ovat loistava vaihtoehto eri väreissä ja eri yksityiskohtaisuustasoilla. Taustakuvat, joissa on kuvattu urheilulaji ja joissa sitä ei ole kuvattu, voivat viedä sinut pelin ytimeen pelaajan näkökulmasta! Rentoudu mukavassa tuolissa ja suunnittele seuraavaa siirtoasi tai luo fantasiajalkapallo- tai jääkiekkojoukkueesi mukavasti omassa kodissasi urheiluaiheisen seinämaalauksen avulla.

Hahmot

Lumilautailu- ja hiihtovalikoimamme tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä vuorille ja kirkkaalle siniselle taivaalle urheilijoiden leikatessa taitavasti lumen läpi tavoilla, jotka lähes uhmaavat fysiikan lakeja! Jalkapallon seinämaalaukset ovat kirkkaissa väreissä, joissa on abstrakteja kuvioita ja kuvioita, jotka täydentävät täydellisesti jokaisen fanin seinää. Mikään ei kerro kodista niin paljon kuin tapetti, jolla on sinulle merkitystä. Löydät myös jääkiekkoa, baseballia, koripalloa ja muita lajeja, joita kuvataan niiden kenttien väriversioilla, joilla niitä pelataan - sekä abstrakteilla että konkreettisilla.

Ihmeellisiä huoneita, joissa on urheiluseinämaalauksia

Jossain vaiheessa elämäämme olemme olleet tekemisissä urheilun kanssa. Määritelmän mukaan urheiluun kuuluu kaikki kilpailullinen liikunta tai pelit, joiden tavoitteena on käyttää, ylläpitää tai parantaa fyysisiä kykyjä ja taitoja hauskanpidon ja viihteen ohella. Noina päivinä olet jopa kerännyt ja säilyttänyt erilaisia matkamuistoja. Esimerkkejä ovat joukkueen liput, pelipaidat, maskotit, pehmolelut, kuvat, julisteet ja monet muut. Nämä esineet olivat jopa esillä huoneessasi muistuttamassa sinua niistä päivistä, jolloin pelasit urheilua tai kannustit suosikkijoukkuettasi. Nykyään huoneen sisustamisen ei pitäisi olla niin monimutkaista. Voit lisätä huoneeseesi urheilullista tunnelmaa urheilu -teemaisilla seinämaalauksilla. Nämä ovat osa Photowallin ihanasta kokoelmasta, joka voi heti tehdä huoneeseesi vaikutuksen. Sinun ei tarvitse huolehtia erilaisten muistoesineiden keräämisestä. Tarvitset vain hieman mielikuvitusta, luovuutta ja tietysti valitsemasi seinämaalauksen. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.