Vihreät tapetit

Pidätkö pastellivihreästä, tummanvihreästä, vihreästä ruututapetista vai vihreävalkoisista raidoista? Tämä on vain murto-osa siitä, mitä voit valita. Meillä on laaja valikoima vihreitLue lisäää design-tapetteja, joiden motiivit ja kuviot ovat saaneet vaikutteita luonnosta, taiteesta ja kaupunkielämästä.

Luonnon harmoninen pohja

Vihreä on monille meistä luonnon pääväri, ja sillä sanotaan olevan rauhoittava vaikutus. Vihreä luo harmoniaa. Historiallisesta näkökulmasta katsottuna ihminen on kehittynyt elämään lähellä luontoa. Vasta viime aikoina olemme alkaneet asua suurkaupunkien asunnoissa ja taloissa. Lukuisat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että sykkeemme ja verenpaineemme laskee, kun vietämme aikaa luonnossa. Japanissa on olemassa niin sanottu shinrin-yoku. Sen suora käännös on "metsäkylpy", ja se tarkoittaa luonnossa uppoutumista. Ehkäpä ei olisi huono ajatus laittaa kotiisi vihreää kuviotapettia - jos tunnet vetoa luontoon.

Vihreä on väri, jota silmämme käsittelevät helpoimmin

. Oletko koskaan miettinyt, miksi armeijan käyttämät pimeänäkölasit heijastavat vihreää valoa? Se ei ole sattumaa, sillä vihreää väriä säteilevän valon aallonpituus on meille helpoin käsitellä ja erottaa kuvioita. Emme voi sanoa, liittyykö tämä siihen, että ihminen on harjoitellut värisävyjen erottamista luonnossa satojen tuhansien vuosien ajan, mutta se ei ole kaukaa haettua.

Klorofyllin värit luonnossa

Ehkä muistat koulun biologian tunneilta kasvien fotosynteesin. Se on todella hämmästyttävä prosessi, jossa kasvit muuttavat vettä, hiilidioksidia ja auringon energiaa hapeksi ja sokereiksi. Kasvit kirjaimellisesti puhdistavat ilmamme - hyvä syy osoittaa kunnioitusta luontoa kohtaan ja pitää kasveja kotonasi. Aine, joka antaa kasveille niiden vihreän värin, on nimeltään klorofylli, ja sillä on tärkeä rooli fotosynteesissä.

Mintanvihreä tapetti on tyylikäs ja tyylikäs

Vihreästä sisustuksesta puhuttaessa ei tarvitse vain loihtia mieleen luonto. Mintunvihreä ei ole yleinen väri luonnossa, mutta se on silti vihreä. Ja se on aivan upea, kun se yhdistetään nahka- ja tammihuonekaluihin. Kokoelmassamme on useita mintunvihreitä tapetteja tyylikkäillä kuvioilla, joita sinun ei yksinkertaisesti kannata jättää väliin!

Vihreänvihreän väri tapetissa

Kupari on ollut vahva sisustustrendi ympäri maailmaa jo jonkin aikaa. Moni ei tiedä, että kupari muuttuu vihreäksi sään myötä. Manhattanilla sijaitsevaa Vapaudenpatsasta ei ole maalattu - sen ominaisvärin antaa verdigris. Tukholman vanhankaupungin kuparikatot ovat toinen hyvä esimerkki. Näyttää upealta, kun leikitellään vihreän eri sävyillä seinillä, kasveilla ja luonnostaan vihreillä materiaaleilla, kuten verdigrisillä.

Tapetit vihreillä vesiväreillä

Tapetit, joissa on akvarellimotiiveja, ovat ohittamaton trendi. Anna seiniesi luoda akvarellimaalauksen ilme. Se on trendi, joka on tullut jäädäkseen. Hillityt vihreät sävyt abstraktissa akvarellikuviossa ovat upean kauniita. Tutustu Lemon Watercolour Greeniin ja näet, mitä tarkoitamme. Syitä sisustaa vihreällä tapetilla on yhtä monta kuin on sisustussuunnittelijoita. Tärkeintä on tietenkin löytää omaan tyyliisi sopiva vihreä tapetti. Olemme varmoja, että meillä on sinulle sopiva motiivi, etsitpä sitten seinillesi suuria vihreitä lehtiä tai mintunvihreää kuviota.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.