Vesiväri Vihreä - Tapetti - Keittiö

480

aihetta

Vihreät tapetit

Pastellinvihreä, tummanvihreä, ruudullinen vai vihreä-valkoraidallinen tapetti? Tässä on vain murto-osa vihreistä tapeteistamme. Meillä on laaja valikoima vihreitä designtapetteja, joLue lisääissa on luonnon, katujen ja taiteen inspiroimia kuvioita.

Luonnon harmoniaa

Monelle tulee vihreästä ensimmäisenä mieleen luonto, ja vihreällä värillä sanotaankin olevan rauhoittava vaikutus. Ihmiset ovat aikojen alusta asti eläneet yhteydessä luontoon. Koko ihmiskunnan aikaperspektiivistä katsottuna kaupungit ja kerrostalot ovat hyvin tuoreita keksintöjä. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että ulkona luonnossa oleilu hidastaa sydämen sykettä ja laskee verenpainetta. Japanissa on kehitetty konsepti nimeltä shinrin-yoku. Sanasanaisesti suomennettuna se tarkoittaa metsäkylpyä, ja siinä tarkoituksena on nauttia luonnosta. Siksi ei ehkä olisi hullumpi ajatus sisustaa kotia tapetilla, jossa on vihreä kuvio. Se sopii ainakin niille, joita luonto viehättää.

Väreistä juuri vihreä on se, jota silmiemme on helpointa käsitellä

Oletko miettinyt, miksi esimerkiksi sotilaiden käyttämien pimeänäkölasien näkymä on vihreä? Se ei ole sattumaa, vaan johtuu siitä, että ihmissilmän on helpointa käsitellä sitä valon aallonpituutta, joka tuottaa vihreän värin. Siksi siitä on helpointa erottaa kuvioita. Emme tiedä, onko tällä jotakin tekemistä sen kanssa, että ihminen on satojentuhansien vuosien ajan opetellut erottamaan yksityiskohtia luonnosta. Ajatus ei ehkä kuitenkaan ole kovin kaukaa haettu.

Lehtivihreä värjää luonnon

Muistatko yhteyttämisen koulun biologiantunteilta? Se on pieni mutta häkellyttävä prosessi, jossa kasvi valmistaa happea ja rypälesokeria vedestä, hiilidioksidista ja auringon energiasta. Kasvit siis kirjaimellisesti puhdistavat ilmaa. Siksi luontoa kannattaa kunnioittaa ja kotia sisustaa kasveilla. Aine, josta kasvit saavat vihreän värinsä, on nimeltään lehtivihreä, ja sillä on tärkeä tehtävä yhteyttämisessä.

Mintunvihreä tapetti on tyylikäs

Kun sisustat vihreällä, värimaailmaa ei välttämättä tarvitse aina hakea luonnosta. Vaikka mintunvihreää ei usein luonnossa tapaakaan, se on siitä huolimatta vihreä. Se sopii upeasti yhteen nahan ja tammikalusteiden kanssa. Valikoimassamme on useita mintunvihreitä tapetteja, joissa on kauniita kuvioita.

Hapettuneen kuparin värinen tapetti

Kupari on ollut vahva trendi sisustuksessa kaikkialla maailmassa jo jonkin aikaa. Monet eivät ehkä tiedä, että kupari muuttuu vihreäksi hapettuessaan. Manhattanin kuuluisaa maamerkkiä Vapaudenpatsasta ei ole maalattu vihreäksi, vaan kuparipatsas on hapettunut aikojen saatossa. Samaa vihreäksi hapettunutta kuparia näkee usein vanhojen rakennusten katoissa. Vihreän eri sävyjä voi yhdistellä leikkisästi sisustuksessa käyttämällä tapetteja, huonekasveja ja luontaisesti vihreitä materiaaleja, kuten hapettunutta kuparia.

Vihreäsävyiset vesiväritapetit

Olethan huomannut myös vesiväritapettimme? Loihdi seinillesi akvarellimaalauksen tunnelma. Tämä trendi on tullut jäädäkseen. Hillityillä sävyillä maalatut abstraktit akvarellikuviot ovat upeita. Käy katsomassa Lemonin luoma Watercolour Green -tapetti, niin ymmärrät. Syitä sisustaa vihreillä tapeteilla on yhtä paljon kuin on sisustajiakin. Tärkeintä on, että valitset juuri omaan tyyliisi sopivan vihreän tapetin. Olemme varmoja, että löydät valikoimastamme sopivan aiheen, kaipasitpa sitten suuria vihreitä lehtiä tai herkkää mintunvihreää kuviota.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.