Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Sumuinen metsä - Tapetti - Olohuone

1056

aihetta

Vihreä valokuvatapetti

Vihreää pigmenttiä löytyy luonnosta, mikä on harvinaista verrattuna muihin suosittuihin voimakkaisiin väreihin. Esimerkiksi sinisen väripigmenttiä saatiin ennen vanhaan vain lapislatsLue lisääuli-kivestä, jota louhittiin Afganistanista. Tämän takia siniset kankaat ja esineet olivat ylellisiä ja harvinaisia. Vihreän pigmentin helpon saatavuuden takia sitä pidettiin tylsänä ja tavanomaisena värinä eikä sillä ole ollut statussymbolin asemaa. Vihreää ei ole kuitenkaan koskaan yhdistetty köyhyyteen tai alhaiseen statukseen. Ympärillämme olevasta luonnosta löytyy fantastinen valikoima kauniita vihreän sävyjä ja vivahteita. Ruotsin 1200-luvulta peräisin oleva vihreää tarkoittava sana "grön" tulee germaanisesta gro-sanasta, joka tarkoittaa kasvamista. Vihreä onkin tarkoittanut muutakin kuin vain väriä. Näihin aikoihin tätä sanaa käytettiin myös terveestä henkilöstä. 1600-luvulla sanaa käytettiin kuvaamaan jotakin asiaa, joka ei ollut vielä valmis. Tämä on aika loogista! Länsimaiden kulttuureissa vihreä liittyy luonnollisesti elämään, terveyteen, nuoruuteen, kevääseen, toivoon ja tietenkin luontoon.

Etsi itsellesi täydellinen sävy vihreistä valokuvatapeteista

Lisäämällä kotiisi vihreyttä valokuvatapetin avulla on helpoin tapa uudistaa ja elävöittää sitä. Vihreä on epäilemättä yksi kaikkein monipuolisimmista väreistä. Pehmeä ja hillitty vihreä, kuten salvian lehti, saattaa lievittää stressiä. Kesäniitty tai voimakas omenanvihreä piristää ja lisää energiaa ja odotuksia. Kuten kaikessa sisustamisessa, myös oikean värin valitseminen valokuvatapettiin tarkoittaa muutakin kuin vain huoneen tekemistä viehättäväksi. Se on myös tapa tuoda esille tunteita, tai ehkä alitajuisesti saada kotiisi haluamasi tunnelma. Esimerkiksi, jos pidät sisustamisessa retrotyylistä ja haluat myös rauhallista tunnelmaa, mintunvihreä tai hillitty oliivinvihreä valokuvatapetti voisi sopia sinulle täydellisesti. Jos taas haluat raikkaita ja virkistäviä värejä, valikoimamme Dew on Grass ja Hanging Bamboo valokuvatapetit ovat kuvioiltaan juuri sellaisia, ja niistä me myös täällä Photowallilla pidämme kovasti. Vihreiden sävyjen ja vivahteiden runsaus saattaa tehdä valitsemisesta vaikeaa, mutta ei kannata huolestua! Näet päivittäin vihreää ja sen sävyjä luonnossa, joten voit yhdistellä ja sekoittaa luonnon mukaan kaikkia mahdollisia vihreän sävyjä kotonasi. Itse asiassa vihreä on yksi harvoista väreistä, jota voi sekoittaa ja yhdistää vapaasti ilman silmälle epämiellyttäviä yhdistelmiä. Makuuhuoneessa on muita huoneita tärkeämpää rauhallinen tunnelma, joten on erittäin tärkeää miettiä väriyhdistelmien vaikutusta silmille huonetta uudistettaessa. Sekoita vihreän keskisävyjä johonkin pelkistettyyn, kuten valkoiseen, hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Smaragdinvihreä valokuvatapetti kotona on kaunis, tyylikäs ja uskalias. Jos haluat enemmän smaragdinvihreää tyylikkyyttä kotiisi, tarjolla on valokuvatapetteja hillityimmillä sävyillä, kuten Fern Green ja Old Town Green, joilla voit luoda juuri haluamasi tunnelman huoneeseesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.