Auringonpaisteen laakso - Canvastaulu - Keittiö

159

aihetta

Turkoosi canvas

Turkoosi on väri, jolla on sama nimi kuin sinivihreällä kivellä, jota esiintyy tietyillä alueilla Iranissa. Turkoosit olivat aivan ensimmäisten jalo- ja puolijalokivien joukossa, joitLue lisääa ihmiset alkoivat kaivaa. Yksi ensimmäisistä kaivoksista, peräisin 3000 eaa, sijaitsi "Turkoosien maassa", Siinain niemimaalla. Tämän uskomattoman kauniin kiven kaivokset eivät kuitenkaan viimeisen kahden tuhannen vuoden aikana ole olleet Siinain niemimaalla, vaan Iranissa, jossa yksi ensimmäisistä turkoosikaivoksista on vieläkin toiminnassa. Joissakin kulttuureissa tämän kiven on uskottu omaavan maagisia voimia ja muuttavan väriä omistajansa terveydentilan muuttuessa.

Turkoosi canvas monissa sävyissä

Turkoosi on enemmän kuin yksi väri. Turkoosi on yleistermi melkein kaikille sinivihreän sävyille. Sävyt voivat olla lämpimiä tai kylmiä. Tämän fantastisen ominaisuutensa ansiosta turkoosi sopii yhteen hämmästyttävän monien värien kanssa. Jos haluat huoneeseen pehmeän ja herkän tunnelman, voit yhdistää turkoosiin pehmeitä viileitä värejä, kuten hillittyä pinkkiä tai erittäin vaaleaa vihreää. Huoneesta saat miehekkäämmän yhdistämällä turkoosiin tummia värejä, kuten hiilenharmaata, tummanruskeaa tai metsänvihreää. Boheemi sisustustyyli on erittäin viehättävää. Ihastele boheemisen tyylin pehmeitä, lämpimiä ja lohduttavia värejä, joilla kuitenkin luodaan jännittäviä ja rohkeita värimaailmoja. Turkoosin, punaisen ja oranssin yhdistelmä luo uskomattoman tunnelman minne tahansa.

Värimaailma tasapainossa turkoosilla canvaksella

Koko huoneen stailaaminen turkoosilla saattaa kuulostaa pelottavalta, ja ymmärrämme sen hyvin täällä Photowallilla. Mutta sinun ei kannata hylätä kokonaan tätä kaunista väriä. Muutamalla turkoosilla yksityiskohdalla saat helposti piristettyä minkä tahansa kotisi huoneen. Yksinkertaisuus organisoidussa kaaoksessa on After Turquoise -canvastaulun aiheena. Se sopii erinomaisesti minimalistiseen huoneeseen, joka tarvitsee hieman lisäpiristystä. Early Exploration -canvastaulu taas on ihastuttava aihe perheen nuoremmille jäsenille, joita kiehtoo eksottisten turkoosin väristen merien koralliriuttojen moninaisuus.

Turkoosi ja violetti: täydellinen pari

Violetin pelkistetty rauhallisuus tunnelmaa kohottavan turkoosin kanssa on silmiä hivelevä yhdistelmä. Koska nämä kaksi väriä sopivat niin täydellisesti yhteen, niihin on helppo lisätä kolmas väri. Pitää vain muistaa, että kolmannen värin on oltava hillitty, ei räikeä. Kirkkaanpinkki ei sovi näiden värien kanssa yhteen, mutta pehmeä pinkki niiden kanssa on herkullinen yhdistelmä. Savunharmaa on erinomainen täydennysväri violetin ja turkoosin väriparille, ja se tuo hillitympää tunnelmaa uuteen tilaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.