Turkoosi canvas

Turkoosi on väri, joka jakaa nimensä Iranin erityisistä paikoista löytyvän sinivihreän kiven kanssa. Turkoosit olivat ensimmäisiä ihmisen louhimia jalo- ja puolijalokiviä. Yksi ensimmLue lisäääisistä kaivoksista, joka on peräisin vuodelta 3000 eaa., sijaitsi "turkoosin maassa", jota kutsutaan myös Siinain niemimaaksi. Tärkein paikka tämän uskomattoman kauniin kiven louhimiselle viimeisten kahden tuhannen vuoden aikana ei kuitenkaan ole ollut Siinain niemimaa, vaan Iran, jossa hämmästyttävää kyllä yksi ensimmäisistä turkoosikaivoksista on edelleen toiminnassa. Joissakin kulttuureissa uskottiin vuosien mittaan, että jalokivellä oli maagisia voimia ja että se vaihtoi väriä kantajansa terveydentilan mukaan.

Turkoosi kangas monissa sävyissä

Turkoosi on useamman kuin yhden värinen. Sana on kattotermi lähes kaikille sinivihreän sävyille. Sävystä riippuen se voi vaikuttaa joko lämpimältä tai kylmältä. Tämä fantastinen ominaisuus tarkoittaa, että se sopii yhteen hämmästyttävän monen muun värin kanssa. Jos haluat pehmeän, herkän temperamentin tilaan, kokeile yhdistää turkoosia pehmeisiin, viileisiin väreihin, kuten hillittyyn vaaleanpunaiseen tai hyvin vaaleanvihreään. Jos haluat enemmän machoilua, turkoosi voidaan yhdistää tummiin väreihin, kuten hiilenharmaaseen, tummanruskeaan tai metsänvihreään. Boheemi sisustus on erityisen viehättävä. Ota vastaan boheemin tyylin pehmeät, lämpimät ja miellyttävät värit, jotka kuitenkin sisältävät jännittäviä ja rohkeita värimaailmoja. Turkoosin, punaisen ja oranssin yhdistelmä luo lyömättömän tunnelman mihin tahansa tilaan.

Värien maailma tasapainossa turkoosilla kankaalla

Koko huoneen stailaaminen turkoosilla - me Photowallilla ymmärrämme, että se saattaa kuulostaa pelottavalta. Mutta älä kuitenkaan kokonaan kirjoita tätä kaunista väriä pois. Muutamalla turkoosilla yksityiskohdalla pystyt nostattamaan minkä tahansa kodin tilan helposti. Yksinkertaisuus järjestäytyneessä kaaoksessa ilmenee After Turquoise -kangaspainatusmotiivissa. Se sopii täydellisesti minimalistiseen tilaan, joka kaipaa hieman lisäaktiviteettia. Early Exploration -kangaspainatus voisi olla unelmamotiivi nuoremmille perheenjäsenille, joita kiehtoo koralliriutan monimuotoisuus eksoottisissa turkooseissa merissä.

Turkoosia ja violettia: Täydellinen pari

Violetin koruttoman rauhallisuus kohottavan turkoosin rinnalla tekee näiden kahden värin yhdistämisestä silmää ilahduttavan. Koska nämä kaksi väriä sopivat toisiinsa niin täydellisesti, on helppo lisätä kolmas väri yhdistelmään ilman suurempia pohdintoja. Ainoa asia, joka on muistettava kolmatta väriä lisättäessä, on, että sen on oltava hillitty, ei rohkea. Järkyttävä vaaleanpunainen olisi ristiriidassa näiden kahden värin kanssa, mutta pehmeä vaaleanpunainen olisi herkullinen. Savunharmaa sopii täydellisesti violetti-turkoosin parivaljakon täydentäjäksi, jos haluat hillitympää tunnelmaa uuteen tilaan.
Tuotetiedot