Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Kultainen päivä Turkoosi - Tapetti - Keittiö

147

aihetta

Turkoosi valokuvatapetti

Turkoosi on yksi luonnon kauneimmista väreistä. Nimensä se on saanut samannimisestä harvinaisesta mineraalista. Turkoosi on rauhallinen ja maanläheinen väri, joka on harmoninen ja lohLue lisääduttava. Tähän väriin yhdistetään puhtaus, laadukkuus, ylellisyys ja tyylikkyys, ja turkoosi sopii hyvin yhteen muiden pehmeiden ja lämpimien sisustusvärien kanssa. Kokeile turkoosin yhdistämistä vaaleanbeigen, lämpimän oranssin ja lämpimimpien vihreiden sävyjen kanssa. Huone turkooseilla stailausyksityiskohdilla vie ajatukset Välimeren siniseen veteen. On mukava muistella lämpimiä hiekkarantoja ja 28-asteista vettä aina silloin tällöin. Turkoosi sisustus antaa energiaa ja ohjaa positiivisiin ajatuksiin.

Turkoosit valokuvatapetit toimistoissa

Turkoosi sopii erinomaisesti huoneeseen, johon haluat rauhallisen ja ammattimaisen tunnelman, kuten toimistoon. Toimiston stailaaminen turkoosilla tuo sinne raikkautta. Turkoosin sininen sävy ilmaisee uskottavuutta ja vakautta, kun taas sen vihreät sävyt luovat harmoniaa ja seesteisyyttä. Tämän takia turkoosi sopii sekä yrityksen työntekijöille että sen asiakkaille. Turkoosi käy hyvin yhteen mustan, valkoisen ja luonnonpuun kanssa. Monet visuaaliset ergonomit neuvovat käyttämään puunvärisiä työpöytiä, jolloin silmät lepäävät parhaiten. Turkoosi seinä, puinen työpöytä ja mustat tai valkoiset tuolit ovat aina hyvä valinta.

Klassisia yhdistelmiä turkooseilla valokuvatapeteilla

Muita klassisia yhdistelmävärejä turkoosin kanssa ovat musta, valkoinen, vaaleanvihreä ja ruskea. Ei ole olemassa mitään oikeaa tai väärää sisustustapaa, eikä sinun kannata rajoittaa itseäsi aikaisempiin ratkaisuihin. On tärkeää, että huoneessasi tulee esille oma persoonallisuutesi ja visuaalinen puolesi. Turkoosi vie ajatukset upeaan Välimereen, ja siksi onkin mainio idea yhdistää siihen stailauselementteinä luonnonmateriaaleja, kuten kiviä tai ajopuita sekä vihreitä kasveja. Aloita miettimällä sitä, miten turkoosi vaikuttaa sinuun ja minne se kuljettaa ajatuksiasi. Kuuntele sydäntäsi sisustamisen suunnittelussa.

Turkoosit valokuvatapetit

Photowallin turkoosien valokuvatapettien valikoimasta löytyy niin trooppisia rantoja kuin turkoosinsinisiä jääpuikkoja sekä Brooklyn Bridge turkoosina taustalla musta yö. Rakastatko tropiikkia ja unelmoitko lämpimästä ilmastosta? Siinä tapauksessa turkoosi on juuri sinua varten. Tarjolla on muitakin aiheita, jos satut pitämään vaikka suurkaupungin yöelämästä. Siis jos pidät turkoosista, sinun kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme. Olemme vamoja, että löydät itsellesi sopivan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.