Turkoosi valokuvatapetti

Turkoosi on yksi luonnon kauneimmista väreistä. Se on saanut nimensä samannimisestä harvinaisesta mineraalista. Turkoosi on rauhallinen ja maanläheinen väri, joka on harmoninen ja rauLue lisäähoittava. Väri yhdistetään puhtauteen, laatuun, ylellisyyteen ja eleganssiin, ja turkoosi sopii hyvin yhteen muiden pehmeiden lämpimien sisustusvärien kanssa. Kokeile yhdistää turkoosia vaalean beigen, lämpimän oranssin ja lämpimämpien vihreiden sävyjen kanssa. Turkooseja yksityiskohtia sisältävä huone saa monet ihmiset ajattelemaan Välimeren turkoosia sinistä vettä. Lämpimistä rannoista ja 28ºC:n vedestä on kiva muistutella silloin tällöin. Turkoosi sisustus antaa energiaa ja ohjaa positiivisiin ajatuksiin.

Turkoosit seinämaalaukset toimistoissa

Turkoosi sopii erityisen hyvin huoneeseen, jossa tarvitaan rauhallista ja ammattimaista tunnelmaa, kuten toimistoon. Turkoosilla sisustaminen toimistoissa viestittää raikkaudesta. Turkoosin sininen sävy viestii uskottavuudesta ja vakaudesta, kun taas vihreät sävyt luovat harmoniaa ja rauhallisuutta. Siksi väri sopii hyvin sekä yrityksen työntekijöille että asiakkaille. Turkoosi on väri, joka sopii hyvin yhteen mustan, valkoisen ja luonnonpuun kanssa. Monet visuaalisen ergonomian asiantuntijat suosittelevat puunväristen työpöytien käyttöä, jotta silmät saavat mahdollisimman paljon lepoa. Et voi mennä pieleen, jos seinällä on turkoosi väri, työpöytä on puuta ja työpöydän tuolit ovat mustat tai valkoiset.

Klassiset yhdistelmät turkoosilla seinämaalauksella

Muita klassisia yhdistelmiä turkoosin kanssa ovat musta, valkoinen, vaaleanvihreä ja ruskea. Sisustuksessa ei luonnollisesti ole olemassa oikeaa tai väärää, eikä sinun kannata rajoittaa itseäsi siihen, mitä on tehty ennenkin. On tärkeää, että huoneesi ilmentää persoonallisuuttasi ja visuaalista kieltäsi. Turkoosilla on myös assosiaatioita ihanan siniseen Välimereen, ja siksi se sopii täydellisesti yhdistettäväksi luonnonmateriaalien, kuten kiven tai ajopuun, ja vihreiden kasvien kanssa muotoilun yksityiskohtina. Aloita kiinnittämällä huomiota siihen, miltä turkoosi tuntuu ja mihin ajatuksesi vievät sinut. Kuuntele sydäntäsi, kun luot suunnittelua.

Turkoosia seinämaalauksia

Photowallin turkoosien seinämaalausten valikoimaan kuuluu kaikkea trooppisista rannoista turkoosinsinisiin jääpuikkoihin ja Brooklynin siltaan turkoosina yönmustalla taustalla. Oletko sellainen ihminen, joka vain rakastaa tropiikkia ja haaveilee lämpimistä ilmastoista? Silloin turkoosi on epäilemättä sinua varten. Tarjolla on myös muita motiiveja, jos pidät enemmän suurkaupungin yöelämästä. Toisin sanoen, jos pidät turkoosista, tutustu laajaan valikoimaamme. Olemme varmoja, että löydät jotain mieleistäsi.
Tuotetiedot