Harmaat canvastaulut

Harmaa on tiedon, viisauden ja älykkyyden väri. Vaikka se oli jonkin aikaa poissa parrasvaloista, se on tehnyt paluun viime vuosina, ja siitä on tullut yksi trendikkäiden kotien suosiLue lisäätuimmista väreistä. Ehkä se johtuu sen ajattomasta luonteesta, luonnollisesta tyylikkyydestä tai yksinkertaisesti siitä, että se on kaunis väri ja levollinen katsella. Asemansa ansiosta mustan ja valkoisen puolivälissä harmaa on täydellisen neutraali, mikä tekee siitä usein vahvan ehdokkaan modernin kodin hallitsevaksi väriksi.

Väri ei ole vain väri

. Ihmissilmä on kiehtova, ja se pystyy erottamaan noin 500 eri harmaan sävyä. Vaikka harmaa saattaa siis ensisilmäyksellä tuntua jännittämättömältä väriltä, jolla on vain muutama käyttötapa, sitä on itse asiassa helppo käyttää henkilökohtaisen vaikutelman luomiseen. Harmaa on mahdollisuuksien väri. Värien väri. Jos sinulla on vaikeuksia käsittää harmaan kameleontinkaltaista kykyä vaihtaa luonnetta, me Photowallilla suosittelemme tutustumaan lähes 300 kankaankuvavedoksen valikoimaamme. Tarjolla on lähes seepianharmaa Above Clouds -kangaspainatus, klassinen New York City 3 ja "Svartsjukans natt, August Strindberg". Nämä kolme vedosta ovat erinomaisia esimerkkejä harmaan kiehtovasta monipuolisuudesta. Monet ihmiset rakastavat tummia värejä, mutta jotkut pitävät kaikkein tummimpia sävyjä liian synkkinä ja välttävät mustan kanssa sisustamista. Harmaan monien erilaisten sävyjen ja persoonallisuuksien ansiosta on kuitenkin mahdollista käyttää myös syvempiä sävyjä. Hiilenharmaa voi välittää samaa voimaa ja salaperäisyyttä kuin aito musta, mutta ilman raskautta ja tummuutta. Tummanharmaa kangaspainatus Naked Trees tekee tämän kypsällä ja mutkattomalla tyylillä, samoin kuin Kick It - Red Grey, joka tasapainottaa taitavasti näiden kahden värin persoonallisuuksia punaisen korostuksen ansiosta.

Harmaa on uusi beige

Beigeä on jo vuosia pidetty turvallisena valintana kodin perusväriksi, ja me Photowallilla arvostamme todella sen monia myönteisiä puolia. Beigeä on kuitenkin käytetty hieman liikaa, ja valitettavasti se on alkanut menettää osan mystisyydestään. Mikä onni, että harmaa on tullut takaisin muotiin! Se sopii yhtä hyvin kuin beige pohjaväriksi, mutta sillä on myös oma luonteensa, joka tekee siitä paljon muutakin kuin anonyymin taustan. Harmaa täydentää monenlaisia muita värejä, olivatpa ne sitten vaaleita, tummia, pehmeitä tai räikeitä. Voimakas tulipunainen korostusseinä voi olla ylivoimainen ja rasittaa silmiä, mutta hajota se lempeämmän harmaan avulla, niin saat uusia tapoja yhdistää värejä valitsemasi suunnittelusuunnitelman toteuttamiseksi. Rauhoittava harmaa voi sitoa yhteen dramaattisempia sävyjä, ja sen avulla voit yhdistää värejä aiemmin mahdottomilla tavoilla. Käytä Liquid Fire -kangastulostetta tummanvihreällä seinällä luodaksesi inspiroivan kontrastin tai Fire Truckia vaaleansinisellä seinällä tuodaksesi eloa lastenhuoneeseen. 500 eri harmaan sävyn ansiosta Photowall tarjoaa loputtomasti tapoja herättää kotisi eloon.

Miten lisätä harmaata sisustukseen

Sisustussuunnittelussa harmaata väriä voidaan pitää värin vastakohtana. Joskus väri on monien kodinomistajien vähiten suosima. Totuus on kuitenkin se, että harmaa väri voi olla loistava väline tilan luomisessa millä tahansa väripaletilla. Kun sitä sekoitetaan oikean värin kanssa, tilastasi tulee hienostuneen näköinen ja väririkas. Harmaan värinen tapetti voi toimia ihanana taustana, jonka avulla voit lisätä huoneeseen oikeat kalusteet ja aksentit. Ajattele sitä kuin maalauksen kangasta, johon lisäät upeita kuvia. Voit lisätä siihen käytännössä mitä tahansa. Rohkean värisistä huonekaluista hillityn värisiin kankaisiin. Nämä voivat yksinkertaisesti tehdä sisustuksestasi upean näköisen. Siinä on se ihme, kun seinissäsi on harmaata.
Tuotetiedot