Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Pehmeästi - Canvastaulu - Toimisto

499

aihetta

Harmaat canvastaulut

Harmaa on tiedon, viisauden ja älykkyyden väri. Vaikka se olikin välillä poissa muodista, se on palannut viime vuosien aikana ja siitä onkin tullut yksi suosituimmista väreistä trendiLue lisääen edelläkävijöiden kodeissa, juuri ehkä sen ajattoman luonteen tai luonnollisen eleganssinsa ansiosta. Tai ehkä yksinkertaisesti vain siksi, että se on kaunis ja rauhoittava väri. Harmaa väri sijoittuu mustan ja valkoisen väliin ja se on täydellisen neutraali, minkä vuoksi se onkin usein vahva vaihtoehto modernien kotien pääväriksi.

Väri ei ole koskaan pelkkä väri

Ihmissilmä on kiehtova ja se voi erottaa noin 500 erilaista harmaan sävyä. Joten vaikka ensisilmäyksellä harmaa saattaa vaikuttaa tylsältä väriltä vain muutamalla käyttötarkoituksella, sen avulla on itse asiassa helppo luoda persoonallinen ilme. Harmaa on mahdollisuuksien väri. Värien väri. Jos sinun vaikea ymmärtää harmaan kameleonttimaista kykyä muuttaa muotoaan, me täällä Photowallilla suosittelemme sinua tutustumaan valikoimaamme, jossa on melkein 300 canvastaulua. Valikoimasta löytyy melkein seepianharmaa Above Clouds -canvastaulu, klassikko New York City 3 ja August Strindbergin "Svartsjukans natt". Nämä kolme taulua ovat erinomaisia esimerkkejä harmaan kiehtovasta monipuolisuudesta. Monet rakastavat tummia värejä, kun taas toisten mielestä tummat värit ovat liian synkkiä ja välttelevät mustalla sisustamista. Kuitenkin harmaan lukuisten sävyjen ja ominaisuuksien ansiosta myös tummempien sävyjen käyttö on mahdollista. Hiilenharmaa voi ilmaista samaa voimaa ja mystisyyttä kuin musta, mutta ilman mustan synkkyyttä ja raskautta. Tummanharmaa canvastaulu Naked Trees on juuri tällainen tyyliltään huoliteltu ja yksinkertainen, kuten myös Kick It - Red Grey, jossa on kahden värin ominaisuudet ovat taitavassa tasapainossa punaisten tehosteiden ansiosta.

Harmaa on uusi beige

Useiden vuosien ajan beigeä pidettiin turvallisena valintana kodin perusväriksi ja me täällä Photowallilla arvostammekin sen monia positiivisia puolia. Beigeä käytetään kuitenkin hieman liikaa ja surullista mutta totta on se, että se on alkanut menettää mystisyyttään. Ja mikä onnenpotku onkaan, että harmaa on tullut uudestaan muotiin! Ei pelkästään siksi, että se on aivan yhtä sopiva perusväriksi kuin beigekin vaan senkin takia, että sillä on oma luonne, joka tekee siitä paljon muutakin kuin vain huomaamattoman taustavärin. Harmaa täydentää monia eri värejä, olivatpa ne sitten vaaleita, tummia, pehmeitä tai voimakkaita. Tulipunainen tehosteseinä saattaa rasittaa silmiä, mutta sitä voi rauhoittaa hillityllä harmaalla, ja näin saat uusia tapoja yhdistellä värejä, jotta voit toteuttaa valitsemasi sisustustyylin. Rauhoittavan harmaan avulla voit tehdä väriyhdistelmiä, jotka tuntuivat ennen mahdottomilta. Käytä Liquid Fire -canvastaulua tai tummanvihreää seinää mielenkiintoisten kontrastien luomiseen. Laita Fire Truck vaaleansiniselle seinälle elävöittämään lastenhuonetta. Harmaan 500 erilaisen sävyn ansiosta, Photowall pystyy tarjoamaan sinulle rajoittamattoman määrän mahdollisuuksia kotisi uudistamiseen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.