Lapset

Joskus kauan sitten lastenhuoneen sisustaminen oli yhtä helppoa kuin seinien värin valitseminen, huonekalujen lisääminen ja pehmolelun tai kahden heittäminen. Mutta miksi tyytyä vanhaLue lisääan koulukuntaan, kun voit inspiroida luovia mieliä, edistää heidän kognitiivista kehitystään ja helpottaa omaa elämääsi? Nämä ovat vain muutamia niistä eduista, joita lastenhuoneen sisustaminen kankaalle painetuilla vedoksilla ja maalauksilla tuo mukanaan.

Luovuuden käynnistäminen

Kun lapsesi silmät seuraavat maalauksen laajoja siveltimenvedoksia, hänen mielensä alkaa harhailla. He alkavat miettiä käytettyjä värejä, maalin koostumusta ja jopa sitä, voivatko he itse luoda jotain yhtä ihmeellistä. Kun he ryhtyvät tutkimaan omia taiteellisia kykyjään, kehityshyödyt ovat rajattomat. He kehittävät hienomotorisia taitojaan tarttumalla valitsemaansa taikasauvaan. Heidän kekseliäisyytensä, visuaalinen oppiminen ja päätöksentekotaitonsa kehittyvät, ja jopa kielellinen kehitys paranee, kun heidän aivojensa vasen ja oikea puoli alkavat integroitua ja toimia yhdessä. Luomalla dynaamisen ja mukaansatempaavan ilmapiirin annat lapsillesi valmiudet elämään, jossa he pystyvät ajattelemaan itsenäisesti ja hämmästyttämään maailmaa kekseliäisyydellään.

Kuten supersankari

Kangaspainatukset voivat kutsua lapsesi suosikkisupersankarin suoraan heidän asuintilaansa. Lapset ovat vaikutuksille alttiita, ja on välttämätöntä, että vanhemmat tarjoavat heille sopivia roolimalleja. Ehkä lapsesi on ujo ja sen suosikki Disney-hahmo, prinsessa Anna, on myös melko arka. Lapsesi tietää, että prinsessa Anna voitti pelkonsa ja että hankaluuden voi voittaa, jos yrittää. Tai ehkä lapsesi jakavat huoneen ja heidän on opittava tekemään yhteistyötä ja jakamaan keskenään, ja toivot inspiroivasi heitä yhteistyöhön Löytävä Nemo -elokuvan kankaanpainatuksella. Jos varmistat, että lapsillasi on konkreettisia supersankareita, joita he voivat ihailla, he omaksuvat myönteisiä arvoja, jotka antavat heille valmiuksia elämään.

Tunne yhteenkuuluvuudesta

Se, että annat lapsesi tilalle olemuksen, joka on ainutlaatuinen, auttaa lasta tuntemaan olonsa turvalliseksi. Turvalliset lapset tuntevat olonsa paremmaksi, heillä on enemmän itseluottamusta ja he selviytyvät paremmin tosielämän tilanteissa. Maalaukset ovat yksi tapa tehdä huoneesta ainutlaatuinen. Lapsesi saa tunteen kuulumisesta ja omistajuudesta. Toisaalta lapsi oppii, että myös muilla on oma tilansa ja että myös hänen on kunnioitettava muiden tilaa ja yksityisyyttä.

Tee oppimisesta helppoa

Seinälle ripustettavien kangastulosteiden ihana puoli on se, että voit aina vaihtaa niitä, kun mieli tekee tai jos kaipaat vaihtelua. Lapset kyllästyvät niin nopeasti ja tarvitsevat jatkuvasti virikkeitä. Hyödynnä heidän uteliaisuuttaan ja sitä, että kankaalle voi ripustaa helposti yhden tai kaksi kuvaa. Opiskelevatko he Venäjän kylmistä talvista ja Saharan palavasta aavikosta? Ripusta heidän seinälleen maailmankartta-kangastuloste. Kun he oppivat jokaisesta uudesta maasta, he voivat helposti viitata sen sijaintiin ja kokoon kätevän oppimisvälineen avulla suoraan seinällä. Ehkä sinulla on elämässäsi aloitteleva lentäjä. Lentokoneen ohjaamoa esittävän elämänkokoisen kangaspainatuksen avulla voit viedä lapsesi mielikuvituksen uusiin korkeuksiin, kun hän lentää pitkin taivasta mukavasti omassa makuuhuoneessaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat, sillä kun aihe on heidän seinällään, he voivat nähdä aiheen visuaalisesti ja oppia sen nopeammin.

Puhdistus ja ylläpito

Lapset tuovat elämäämme aivan uuden tason sotkuisuutta. Ei riitä, että joudut huolehtimaan heidän lelujensa, vaatteidensa ja kouluvälineidensä aiheuttamasta sotkusta, vaan heillä on myös uskomaton kyky rikkoa tavaroita. Kuinka monta kertaa olet joutunut maalaamaan uudelleen lapsesi huoneen, koska hän on löytänyt lahjakkuuden graffitien tekemiseen? Onko seinässä lohkeama leikkimielisen onnettomuuden takia? Maalaukset ovat tulleet pelastamaan henkesi. Peitä sormenjäljet, spagettipiirrokset ja reiät seinässä maalauksella. Ainakin taideteos toimii keskipisteenä ja vie huomiota pois ei-niin-täydellisestä ympäristöstä. Maalaukset on helppo puhdistaa vain hieman kostealla liinalla, ja ne ovat mullistaneet lastenhuoneet.
Tuotetiedot