Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Muumi ja Pikku Myy Puukiipeily - Canvastaulu - Keittiö

1753

aihetta

Lapset

Aikoinaan lastenhuoneen sisustaminen oli tosi helppoa, koska valittiin vain seiniin sopiva väri ja lisättiin huonekalut ja muutama pehmolelu. Mutta miksi tyytyä vanhaan malliin, kun vLue lisääoit inspiroida lasten luovuutta, edistää heidän kognitiivista kehitystään ja helpottaa omaa elämääsi? Nämä ovat vain muutamia etuja, joita saat sisustamalla lastenhuoneet canvastauluilla ja maalauksilla.

Käynnistä luovuus

Kun lapsesi silmät seuraavat maalauksen leveää siveltimen jälkeä, heidän ajatuksensa alkavat vaeltaa. He alkavat miettiä käytettyjä värejä, maalin koostumusta ja he saattavat jopa miettiä, kuinka itse voisivat luoda jotain yhtä ihmeellistä. Kun lapset alkavat tutkimaan omia taiteellisia kykyjään, siitä on uskomattoman paljon hyötyä heidän kehitykselleen. Heidän hienomotoriikkansa kehittyy, kun he tarttuvat valitsemaansa kynään. Heidän kekseliäisyytensä, visuaalinen oppiminen ja päättelykyky harjaantuvat, ja jopa kieli kehittyy aivojen oikean ja vasemman puoliskon tehdessä yhteistyötä. Luomalla dynaamisen ja kannustavan ilmapiirin valmistat lapsiasi elämään, jossa he pystyvät ajattelemaan itsenäisesti ja hämmästyttämään muut kekseliäisyydellään.

Aivan kuin supersankari

Canvastauluilla tuot lastesi suosikkisupersankarit suoraan heidän huoneeseensa. Lapset ovat vaikutuksille alttiita ja siksi onkin tärkeää, että vanhemmat antavat heille sopivia roolimalleja. Ehkä lapsesi on hieman ujo ja hänen Disneyn suosikkihahmonsa on prinsessa Anna, joka hänkin on hieman ujo. Lapsesi tietää. että prinsessa Anne voitti pelkonsa ja myös hän voi voittaa ujoutensa. Tai ehkä lapsesi jakavat huoneen ja heidän on opittava tulemaan toimeen keskenään ja jakamaan asiat, ja haluat innostaa heitä yhteistyöhön Nemoa etsimässä -canvastaululla. Varmistamalla, että lapsillasi on todentuntuisia supersankareita, joita he voivat ihailla, heidän on helpompi omaksua myönteisiä arvoja, jotka valmistelevat heitä elämää varten.

Kuulumisen tunne

Luomalla lapsesi huoneeseen ainutlaatuisen tunnelman autat häntä tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Olonsa turvalliseksi tuntevat lapset voivat paremmin, heillä on parempi itseluottamus ja heidän on helpompi selviytyä arkielämän tilanteissa. Maalaukset ovat yksi tapa tehdä huoneesta ainutlaatuinen. Lapsesi tuntee huoneensa omakseen ja viihtyy siellä. Sen lisäksi lapsesi oppii, että muillakin on omat alueensa ja jokaisen on kunnioitettava toisen tilaa ja yksityisyyttä.

Tee oppimisesta helppoa

Ihana asia canvastaulujen ripustamisessa seinällesi on se, että voit aina vaihtaa ne toisiin mielialojesi mukaan tai kun haluat vaihtelua. Lapset kyllästyvät nopeasti ja tarvitsevat koko ajan uusia virikkeitä. Hyödynnä heidän uteliaisuuttaan ja seinälle helposti ripustettavia canvastauluja. Opettelevatko he juuri nyt asioita Venäjästä ja sen kylmästä talvesta tai Saharan kuumasta autiomaasta? Ripusta canvastaulu maailmankartasta heidän seinälleen. Opiskellessaan uusia maita he löytävät ne helposti ja näkevät niiden koon tästä kätevästä seinällä olevasta oppimisvälineestä. Ehkä perheessäsi on tuleva lentäjä. Luonnollisen kokoisella canvastaululla lentokoneen ohjaamosta voit lennättää pienokaisesi mielikuvitusmatkalle uusiin korkeuksiin mukavasti omasta makuuhuoneestaan käsin. Mahdollisuudet ovat rajattomat, koska kohteen ollessa seinällä, he näkevät sen omin silmin ja oppivat aiheesta nopeaan tahtiin.

Puhdistus ja hoito

Lapset tuovat aivan uudella tavalla sotkuisuutta elämäämme. Joudut järjestelemään heidän lelujaan, vaatteitaan ja koulutarvikkeitaan, ja heillä on myös kummallinen tapa rikkoa tavaroita. Kuinka monta kertaa olet joutunut maalaamaan lastenhuoneen seinät uudelleen, koska lapsesi ovat löytäneet itsestään graffititaiteilijan? Onko seinässä halkeama leikissä sattuneen vahingon vuoksi? Maalaukset ovat tulleet pelastamaan elämäsi. Peitä sormenjäljet tauluilla ja seinien töherrykset ja reiät maalauksilla. Taideteokset toimivat ainakin katseenvangitsijoina ja vievät huomion pois epätäydellisestä ympäristöstä. Canvastaulut on helppo puhdistaa hieman kostealla liinalla, ja ne ovat tulleet mullistamaan lastenhuoneesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.