Luonto

Menneinä vuosina niin filosofit kuin runoilijatkin kävivät ulkona ajattelemassa. Suuressa luonnossa on jotain, joka antaa sielulle siivet, vapauttaa mielen ja rauhoittaa aistit. Tuo tLue lisääämä tunne sisätiloihin Photowallin luonnon inspiroimien kankaiden avulla. Erityisesti kaupunkilaisille nämä vedokset voivat tuoda tervetulleen ripauksen ulkomaailmaa betoniin sidottuun elämään. Rauhallisista metsäkuvioista auringonlaskuihin veden yllä ja aurinkoisille vihreille niityille kirkkaan sinisen taivaan alla - mikään luonnon osa ei ole ulottumattomissa näiden laadukkaiden kankaiden avulla.

Tyytyväisyyttä metsäkohtauksiin

Tuo seesteisyyttä mihin tahansa tilaan metsäkohtauksen kankaalle painetulla kankaalla. Anna mielikuvituksesi vaeltaa kuluneilla poluilla ikivanhojen puiden välissä tai anna valon leikin hämärässä metsätilassa rauhoittaa aistejasi. Luonnon monimuotoisuus tarkoittaa, että metsäkuvausvaihtoehdoista ei ole pulaa, sillä jokainen metsä ja jokainen päivä on ainutlaatuinen. Metsä ei ole koskaan samanlainen, mutta se ei silti koskaan muutu, ja vaikka jokaisella metsällä on jotain yhteistä toistensa kanssa, vaihtelu on valtava. Valitse varjoinen tie, joka johtaa ties minne, joka on varjossa ikivanhojen vartiopuiden alla tai villi metsä, jonne ihminen ei ehkä koskaan ole astunut. Uppoudu metsän vehreään vehreyteen kesäaikaan tai ihaile puiden karua mustuutta lunta vasten talvipainanteessa.

Kerro se kukkien avulla

Vanhoina aikoina uskottiin, että kukilla oli merkityksiä. Punaiset ruusut merkitsivät rakkautta, kun taas liljat symboloivat puhtautta. Nyt kukkien merkitykset ovat jo kauan sitten kadonneet, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi ihailla niiden kauneutta itsessään tai tuoda niitä kotiisi kukka-aiheisella maalauksella Photowallin mallistosta. Piristä mitä tahansa huonetta kukilla tai piristä tylsää vierashuonetta värikkäällä kukkakimpulla. Punainen ruusu, klassisin kukka, tuo tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen, kun taas liljaprintti voi olla ihanteellinen rauhalliseen nurkkaan. Halusitpa sitten antaa rohkean tai hillityn lausunnon, halusitpa sitten puutarhan tai yksittäisen kukan, kukilla voit sanoa kaiken.

Lennossa

Ihmiset eivät katso tarpeeksi usein ylöspäin. Taivas, tuntuvat monet ajattelevan, on aina ollut siellä ja tulee aina olemaan, eikä se koskaan muutu. Kuinka väärässä he ovatkaan! Mikään ei anna aivan samanlaista vapauden tunnetta kuin kirkkaalle siniselle taivaalle katsominen, eikä mikään maailmassa voi vangita auringonnousun tai -laskun katkeransuloista kauneutta. Tuo tuo vapaus ja kauneus kotiisi Photowallin kankaalle painetulla kankaalla. Mihin tahansa tilaan sopiva tuloste avoimesta taivaasta saa pienet huoneet tuntumaan suuremmilta ja tekee suurista tavallisista huoneista mielenkiintoisempia. Tai käytä tulostetta yötaivaasta ja viihdy kokeilemalla, pystytkö havaitsemaan tähtikuviot.

Meren alla

Mikään ei voita ihmiskunnan viehätystä merestä. Siinä jylisevässä kohinassa, jonka voi tuntea luissasi, ja aaltojen loputtomassa tanssissa on jotain, joka vetää ihmisiä puoleensa lähes vastustamattomasti. Se puhuu vapaudesta, meren alla olevasta salaperäisestä maailmasta, jossa kaikki on hiljaista ja veden valon siniseksi valaisemaa, sekä hiekan tunteesta varpaiden välissä ja vapaudesta unelmoida suurista asioista. Ripusta ranta makuuhuoneeseesi rentouttavan tunnelman luomiseksi tai tuo merenalaisia maalauksia eteiseen ja muuta se salaperäiseksi vedenalaiseksi luolaksi. Vaikka merinäköala ei ehkä sovi jokaiseen huoneeseen tai makuun, se sopii hyvin moniin huoneisiin - se lisää tilaa pieneen huoneeseen ja tuo rauhoittavan vaikutuksen vilkkaaseen toimistotunnelmaan. Tai voit tuoda viileän rauhallisen ilmapiirin hiljaiseen huoneeseen kankaanpainatuksella, jossa on kuva tyynestä järvestä sinisen taivaan alla, vapauttaaksesi mielesi ja rikastuttaaksesi aistejasi.

Vie luonto jokaiseen huoneeseen

Photowallin luontovalikoimasta löytyvällä kankaankuvavedoksella voit tehdä jokaisesta huoneesta turvapaikan. Tuo väriä keittiöön kirkkaalla auringonkukkatulosteella tai muuta makuuhuone rauhoittavaksi tilaksi metsäaiheisella maalauksella. Lähde Arielin kotiin meren alle vedenalaisella valikoimalla tai avaruuteen maapalloa kuvaavalla kuvalla. Lisää ruokailuhuoneeseen tyylikkyyttä mustavalkoisella tai seepiansävyisellä maalauksella - mustavalkoisissa valokuvissa ei voi koskaan mennä liian pitkälle. Saatavilla on myös laaja valikoima maalaustyylisiä vedoksia Van Goghin kuuluisasta Tähtikirkkaasta yöstä klassisiin japanilaistyylisiin maalauksiin, joissa naiset ovat kukkien keskellä. Photowallin luontovalikoiman kankaalle otettujen vedosten ansiosta mikään paikka maailmassa ei ole ulottumattomissa.
Tuotetiedot