Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Suuri Aalto, Katsushika Hokusai - Canvastaulu - Olohuone

10310

aihetta

Luonto

Menneiden vuosien filosofit ja runoilijat menivät ulos ajattelemaan. Laajoissa ulkotiloissa on jotakin sellaista, joka antaa sielulle siivet, vapauttaa mielen ja rauhoittaa aisteja. TLue lisääuo tämä tunne sisätiloihin luonnon inspiroimilla canvastauluillamme. Erityisesti kaupungin asukkaat saavat näiden taulujen kautta tervetulleen tuulahduksen ulkomaailmasta betonin ympäröimään todellisuuteensa. Rauhalliset metsämaisemat, veteen laskevat kuvat auringonlaskuista ja kirkkaan sinitaivaan alla olevat aurinkoiset vihreät niityt takaavat, ettei mikään luonnon puolista ole näiden laadukkaiden canvastaulujen ulottumattomissa.

Rauhoitu metsämaisemissa

Tuo rauhallisuus mihin tahansa tilaan metsämaisemasta luodulla canvastaululla. Anna mielikuvituksen vaeltaa muinaisten puiden välissä olevia muinaisia polkuja tai anna varjoisan metsätilan valon leikin rauhoittaa aistejasi. Luonnon monimuotoisuus tarkoittaa, että metsäaiheisista vaihtoehdoista ei ole pulaa, sillä jokainen metsän päivistä on ainutlaatuinen. Metsä ei ole koskaan sama, mutta se ei myöskään koskaan muutu ja vaikka kaikissa metsissä on jotain samaa niiden erot ovat valtavat. Valitse hämärä tie, joka johtaa tuntemattomaan paikkaan ikivanhojen puiden vartioidessa tai villi metsä, johon ihminen ei ole ehkä koskaan jalallaan astunut. Kadota itsesi kesäisen metsän vihreyteen tai ihaile puiden mustaa olemusta talvista lumimaisemaa esittävässä taulussamme.

Kerro se kukkasin

Vanhojen uskomusten mukaan kukilla oli tarkoituksia. Punaiset ruusut kertoivat rakkaudesta, kun taas liljat symboloivat puhtautta. Kukkien merkitykset on kadotettu jo kauan aikaa sitten, mutta se ei tarkoita sitä, ettet voisi ihailla niiden kauneutta tai tuoda niitä kotiisi kukkateemaisen maalauksen avulla. Kirkasta mitä tahansa huonetta kukilla tai piristä tylsää vierashuonetta värikkäällä kukkakimpulla. Kukista klassisin punainen ruusu lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa huoneeseen kun taas liljoja täynnä oleva taulu voi olla ihanteellinen hiljaiseen nurkkaan. Voit kertoa sen kaiken kukilla, olipa haluamasi viesti rohkea tai kaino, tai halusitpa puutarhan tai yksittäisen kukinnon.

Ylös yläilmoihin

Ihmiset eivät katso ylöspäin kovin usein. Useista tuntuu siltä, että taivas on ollut aina siellä eikä se koskaan muutu. Kuinka väärässä he ovatkaan! Mikään ei tuo vapauden tunnetta, kuin ylhäällä olevan kirkkaansinisen taivaan tuijottaminen, eikä mikään maailmassa voi kuvata auringonlaskun tai auringonnousun katkeransuloista kauneutta. Tuo tämä vapaus ja kauneus kotiisi canvastaulun avulla. Avointa taivasta esittävä taulu sopii mihin tahansa tilaan ja tekee huoneesta suuremman tuntuisen, ja tylsästä huoneesta kiinnostavamman. Tai valitse kuva yötaivaasta ja viihdytä itseäsi etsimällä tähtikuvioita.

Meren alla

Ihmisen kiinnostus merta kohtaan on ainutlaatuista. Jylisevässä meren äänessä on jotain, joka tuntuu luissa ja ytimissä, ja aaltojen loputon tanssi vetää ihmisiä puoleensa lähes vastustamattomasti. Se kertoo vapaudesta, merenalaisista salaperäisestä maailmasta, jossa kaikki on hiljaista ja sinisen valon ympäröimää sekä hiekan tunteesta varpaittesi välissä ja vapaudesta unelmoida. Tuo ranta makuuhuoneeseen rentouttavan ilmapiirin luomiseksi tai ripusta merenalaisia tauluja aulaan, jolla muutat sen salaperäiseksi vedenalaiseksi luolaksi. Vaikka merinäkymät eivät välttämättä sovi kaikkiin huoneisiin tai kaikille, ne sopivat silti moniin erilaisiin huoneisiin ja tuovat tilan tuntua pieneen huoneeseen, ja vaikuttavat rauhoittavasti kiireisessä toimistoilmapiirissä. Tai voit tuoda viileän rauhallisen tunnelman hiljaiseen huoneeseen tyyntä järveä esittävällä canvastaululla, joka vapauttaa mielen ja rikastaa aistejasi.

Tuo luonto kaikkiin huoneisiin

Luontomallistomme canvastaululla teet mistä tahansa huoneesta pyhätön. Tuo väriä keittiöön kirkkaalla auringonkukkataululla tai tee makuuhuoneesta rentouttava paikka metsäteemaisella maalauksella. Vie itsesi Arielin kotiin merten syvyyksiin merenalaisella mallistollamme tai avaruuteen kuvalla maapallosta. Lisää ripaus hienostuneisuutta ruokasaliin mustavalkoisella tai seepian sävyisellä taululla. Mustavalkoisen valokuvan kanssa et voi et voi valita koskaan väärin. Valikoimassamme on myös suuri määrä maalaustyylisiä tauluja aina Van Goghin kuuluisasta Tähtiyöstä klassisiin japanilaistyylisiin maalauksiin naisista kukkien keskellä. Luontoteemaisen mallistomme canvastaulut tuovat kaikki maailman paikat ulottuvillesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.