Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Kasvihuoneeni Akvarelli 3 - Canvastaulu - Olohuone

10760

aihetta

Taide & design

Anna huoneen puhua. Aivan kuten lattiat kaipaavat ihmisten jalkojen ääniä ja katto suojaa asukkejaan, myös seinät haluavat tarjota sinulle jotakin. Seinät muodostavat tilasi selkärangLue lisääan, ja se, mitä laitat seinillesi, joko korostaa tai rikkoo tilan. Taide ja design canvastaulujen ja maalausten muodossa voi olla ratkaiseva tekijä tilan luomisessa. Tässä esittelemme neljä tapaa, joilla taide ja design voi viedä huoneen seuraavalle tasolle.

Väritä minut

Oletko koskaan rakastunut maalaukseen? Oletko uppoutunut täysin sen väreihin, sen sävyihin ja syvyyteen, ja yrittänyt ymmärtää sen piilossa olevan teeman? Ehkäpä syksyn punaiset, oranssit ja ruskeat sävyt saavat sydämesi sykkimään. Tai ehkä rauhoittavat meren siniset ja vihreät sävyt saavat sielusi rauhoittumaan. Tuot mestariteoksen onnellisena kotiisi, ja sitten alat murehtia sitä, sopiiko se seinälle ripustamisen jälkeen yhteen muun sisustuksen kanssa. Taideteos voi hallita tai rikastuttaa olemassa olevaa värimaailmaa. Aloita aivan alusta ja päätä tuleeko taideteoksesta huoneen katseenvangitsija vai haluatko sen vain sulautuvan tyylikkäästi taustaan. Jos tavoitteenasi on luoda katseenvangitsija, valitse neutraali värimaailma, joka antaa taideteoksesi värien tulla esille. Toisaalta, jos taideteoksesi on sovittava jo huoneessa olevaan värimaailmaan, käytä taideteoksen muita värejä tehosteväreinä ja käytä niitä koriste-esineissä, jolloin saat maalauksen sulautumaan ympäristöön. Tasapainota huoneen mittasuhteet ja tekstuuri Luo kotiisi tunnelma, jossa kosketus ja tunne ovat sopusoinnussa. Yksi huoneen design-elementeistä on tekstuuri. Monet olettavat, että sametinpehmeät seinät lisäävät tarpeeksi tekstuuria huoneeseen. Dynaamista designia luovaa tekstuuria voi helposti lisätä canvastaululla. Vanhoissa taloissa on usein mahtavan korkea katto, mikä saa ajatuksesi vaeltamaan päämäärättömästi kattopalkista toiseen ja palaamaan sitten luoksesi raikkaina ja uudistuneina. Tällainen katto ei yleensä sovi yhteen matalien modernien huonekalujen kanssa. Huolella valittu canvastaulu johdattaa katseen ylöspäin ja tasapainottaa huoneen mittasuhteita.

Esittele liikettä

Tanssi valssia Mona Lisan tahtiin tai keinahtele ajassa taaksepäin Tähtikirkkaaseen yöhön ilman musiikkia. Canvastaulut lisäävät liikettä huoneisiin. Joidenkin maalausten kekseliäät linjat lisäävät huoneeseen iloisuutta ja elävyyttä ohjaamalla katsetta ympäri huonetta. Liikettä täynnä olevien maalausten taide saa huonekalusi tanssimaan. Tunne seinillä sykkivät rytmit ja kietoudu huoneesi eläväiseen ja hengittävään tunnelmaan. Valitsemalla maalaus, joka heijastaa liikettä, saat huoneeseesi hauskan lisäelementin ja designissahan on aina tilaa hassuttelulle.

Inspiraatiogalleria

Kaikki on taidetta. Tapa, jolla harjaat hiuksiasi ja tapa, jolla pidät teekuppiasi. Taidetta on muoto, linja ja paistetun kananmunan väri ja ruohonkorren hassu tanssi kesäaamuna. Anna ympäristösi inspiroida sinua, anna sen olla innovatiivinen ja raikas ja anna sen kannustaa sinua uusiin ulottuvuuksiin ja unelmiin. Vaihda maalauksiasi eri vuodenaikojen tai vaikkapa mielentilojesi mukaan. Kesähelteellä voit vaihtaa sinisävyiseen maalaukseen, joka viilentää. Ja talvella voit laittaa seinällesi hehkuvan punaisen maalauksen tuomaan lämpöä viileään huoneeseen. Canvastaulujen ihanuus piilee siinä, että jos kyllästyt johonkin taideteokseen, voit vaihtaa sen toiseen nopeasti ja helposti. Erilaiset canvastaulut tuovat erilaisia elementtejä huoneeseen ja voivat muuttaa huoneen luonteen hetkessä. Jos haluat vaihdella maalauksiasi, on parasta pitää huoneesi neutraalina, koska silloin saat mahdollisimman suuren vaikutuksen vähällä vaivalla. Käytä taidetta ja designia persoonallisuutesi esille tuomiseen huoneessa. Käytitpä sitten taideteosta tuomaan rohkeaa kannanottoa tai hienostunutta vivahdetta, maalauksen avulla voit lisätä tilaan omaa persoonallisuuttasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.