Taide & design

Anna huoneen puhua. Aivan kuten lattiat vaativat ihmisten jalkojen tassuttelua ja katto kaipaa suojaa, seinät haluavat kutsua sinut sisään. Seinät muodostavat tilasi selkärangan, ja sLue lisääe, mitä niihin laitat, voi usein tehdä tai rikkoa tilan. Taide ja muotoilu kankaiden ja maalausten muodossa voi olla ratkaisevaa tilan luomisessa. Seuraavassa on neljä tapaa, joilla taide ja muotoilu voivat nostaa huoneen uudelle tasolle.

Väritä minut

Oletko koskaan rakastunut maalaukseen? Oletko eksynyt väreihin, sävyihin ja syvyyteen ja huomannut kuluttavasi itsesi yrittäessäsi peittää sen taustalla olevan teeman? Ehkä syksyiset punaiset, oranssit ja palaneet sienat sytyttävät sydämessäsi vielä sanomattomia liekkejä. Tai ehkä rauhoittavat merisävyt, joissa on vihreää ja sinistä aasiaa, puhaltavat rauhallisuutta henkeesi. Onnellisena tuot mestariteoksesi kotiin, mutta pelkäät ajatusta sen ripustamisesta tilaan ja mietit, onko se ristiriidassa muun sisustuksen kanssa. Taideteos voi sanella tai rikastuttaa olemassa olevaa väripalettia. Aloita aivan alusta ja päätä, onko taideteoksen oltava huoneen keskipiste vai onko sen vain sulaututtava tyylikkäästi taustalle. Jos tavoitteena on luoda keskipiste, valitse neutraali väripaletti, jotta taideteoksen värit pääsevät esiin. Jos taas taideteoksesi on sovitettava huoneeseen, jossa on jo olemassa oleva värimaailma, ota aksenttivärit taideteoksen toissijaisista väreistä ja käytä niitä koriste-esineissä, jotta maalaus sulautuu huoneeseen.

Tasapainota huoneen mittakaava ja tekstuuri

Herätä tuntoaisti ja tunne olosi yhtenäiseksi asuintilasi kanssa. Yksi huoneen suunnittelun elementeistä on tekstuuri. Monet ihmiset olettavat, että heidän samettisen tuntuiset seinänsä tuovat huoneeseen tarpeeksi tekstuuria. Tekstuuri, jota voidaan helposti lisätä kankaalle painetulla kankaalla, edistää dynaamista suunnittelua. Vanhoissa taloissa on usein ihanan korkeat katot, sellaiset katot, joissa tuntuu, että ajatukset voivat vaeltaa päämäärättömästi parvelta toiselle ja palata takaisin virkistyneenä ja uudistuneena. Usein tällaiset katot eivät sovi hyvin yhteen nykyaikaisten matalien huonekalujen kanssa. Huolellisesti valittu kangaspainatus voi viedä katseen ylöspäin ja tasapainottaa huoneen mittakaavaa.

Tuo liikettä

Valssaa Mona Lisan tahtiin tai keinu Starry, Starry Nightin tahdissa ilman, että yhtään nuottiakaan soitetaan. Kangaspainatukset voivat lisätä liikettä asuintilaan. Viivojen taitavalla käytöllä jotkin maalaukset voivat lisätä iloa ja eloisuutta ohjaamalla katsetta edestakaisin huoneen halki. Maalaukset, jotka ilmentävät liikettä, voivat luoda tanssia taiteen ja huonekalujen välille. Tunne rytmit, jotka sykkivät seiniesi läpi, ja tunne, että tilasi on elävä, hengittävä kokonaisuus. Liikettä heijastavan maalauksen valitseminen tuo huoneeseen hauskan elementin, ja omituisuudelle on aina tilaa missä tahansa suunnittelussa.

Inspiraatiogalleria

Kaikki on taidetta. Se on tapa, jolla harjaat hiuksesi ja tapa, jolla pidät teekuppia. Se on paistetun kananmunan muoto, viivat ja värit ja ruohonlehden omituinen tanssi eräänä kesäaamuna. Inspiroidu ympäristöstäsi, anna sen olla innovatiivinen ja raikas ja kannustaa sinua uusiin korkeuksiin ja unelmiin. Vaihda maalauksiasi jokaisen vuodenajan tai jopa mielialasi mukaan. Ota käyttöön sinisävyinen maalaus kesän helteessä viilentävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Vastaavasti tuomalla punasävyisen maalauksen talvella voit lämmittää muuten koleaa huonetta. Kangaspainatusten kauneus on siinä, että jos kyllästyt johonkin taideteokseen, voit vaihtaa sen maalaukseen nopeasti ja helposti. Erilaiset kangaspainatukset tuovat esiin erilaisia elementtejä huoneessa ja voivat antaa välittömän muodonmuutoksen. Huone kannattaa pitää neutraalina, jos nautit maalausten vaihtamisesta, jotta saat mahdollisimman suuren vaikutuksen mahdollisimman pienellä vaivalla. Käytä taidetta ja muotoilua tuomaan persoonallisuuttasi tilaan. Käytitpä taideteoksia sitten rohkean kannanoton luomiseen tai hienostuneisuuden lisäämiseen, maalauksen avulla voit lisätä elementin itsestäsi.
Tuotetiedot