Urheilulajit

Urheilu voi olla jännittävää sekä katsojalle että pelaajalle. Jos nautit pelin seuraamisesta, rakastat omaa kankaalle maalattua kuvaa suosikkiurheilulajistasi. Jos haluat osallistua, Lue lisäämikä muistuttaisi sinua intohimostasi paremmin kuin haluamaasi peliä kuvaava kankaankuvaus? Nauti siitä, että suosikkipelaajasi BMX:n, jääkiekon, jalkapallon, hiihtämisen, rullalautailun ja lumilautailun maailmasta hyppäävät kankaalle ja haastavat sinut ja vieraasi nauttimaan olostasi työhuoneessasi, olohuoneessasi, toimistossasi tai missä tahansa nautit mukavasta urheilun piristysruiskeesta kankaalle, jolla on erityinen merkitys sinulle ja elämääsi.

Abstrakti ja omituinen

Voit ripustaa jääkiekkokaukalon ja jalkapallokentän kankaalle tulosteita muistuttamaan sinua siitä, missä linjat ovat, kun seuraavan kerran katsot peliä! Hiihtokollaasit ja jalkapallon supervoimapotkut odottavat seinälläsi ja anna pelien alkaa. Värikkäät sarjakuvahahmojen kangastulosteet rohkaisevat sinua "vain potkimaan" jalkapallolla, kun taas nyrkkeilyä, amerikkalaista jalkapalloa ja muita lajeja kuvataan vintage-tyylisinä kangasmaalauksina. Big Air tuntuu pelisuunnitelmalta, kun sinulla on seepiansävyinen vedos rullalautailijasta, joka on tasapainossa kesken hypyn. Älä unohda punavalkoisin värein kuvattua Handbollia ja tuulipurjehdusta, jossa vesipisarat ovat yhtä todellisia kuin hanassa. Oikeaan eteiseen ripustettu varjorullalautailija voi ilahduttaa vieraita, kun he kääntyvät kulman taakse.

Real Yet Surreal

Hätkähdyttävän todentuntuiset kankaalle painetut kankaat sisältävät valokuvalaatuisia otoksia jääkylmistä vuorista ja lumilautailijoista, kalifornialaistyylisestä surffauksesta skeittilaudoilla ja niin korkeista hypyistä, että et voi kuvitellakaan suorittavasi niitä. Mukana on myös kesäisiä retkeilijöitä, kalliokiipeilyä ja paljon muuta. Hengaile tulevan itsesi kanssa Bridal Veil Fallsin kalliorinnettä vasten tai katso, kuinka pyöräilijä ottaa maaston haltuun maastopyörällä heti aamusta. Mikä olisikaan parempi tapa herätä kuin tulla muistutetuksi kaikesta siitä, mitä olet tehnyt ja mitä sinulla on vielä tekemättä. Tavoitteista tulee totta, kun motivoit ja rohkaiset itseäsi näkemällä taideteoksia, jotka puhuttelevat sinua ja kannustavat sinua harjoittelemaan, yrittämään ja olemaan luovuttamatta.

Vapauta adrenaliiniryöppy urheiluseinämaalauksilla

Urheilun harrastaminen on luultavasti yksi syy siihen, että sinusta tulee vahvempi. Tonneittain tutkimuksia on myös osoittanut, että erilaiset urheilutapahtumat voivat parantaa terveyttäsi sekä vapauttaa sitä adrenaliinia kehoosi. Sen lisäksi, että saat jännitystä ja hauskoja hetkiä elämääsi, voit myös laihtua, vahvistua, tulla joustavammaksi ja parantaa keskittymiskykyäsi sekä monia muita. Photowallin kokoelma urheiluseinämaalauksia inspiroi sinua varmasti innostumaan urheilusta ja tuntemaan, kuinka adrenaliini virtaa kehossasi. Valloita pelko ja koe seikkailuja näiden seinämaalausten avulla. Lisää ne mihin tahansa suosikkihuoneeseesi ja luo ihana keskipiste, jota kaikki rakastavat.
Tuotetiedot