Muhammad Ali vs Sonny Liston - Canvastaulu - Toimisto

225

aihetta

Urheilulajit

Urheilu voi olla innostavaa sekä katsojalle että pelaajalle. Jos nautit pelin pelaamisesta, pidät taatusti suosikkiurheilulajiasi kuvaavasta canvastaulusta. Mikä muistuttaisi intohimoLue lisäästa paremmin niille, jotka haluavat olla mukana pelissä mukana, kuin peliäsi kuvastava canvastaulu. Nauti BMX-, jääkiekko-, jalkapallo-, hiihto-, rullalautailu- ja lumilautailumaailman suosikeistasi hyppäämässä ulos canvastaulusta ja haastamalla sinut ja vieraasi nauttimaan luolassa, olohuoneessa, toimistossa tai missä tahansa, missä nautit tarttuvasta canvastaulusta, jolla on erityinen merkitys sinulle ja elämällesi.

Abtrakti ja eriskummallinen

Voit ripustaa jääkiekkokaukaloa ja jalkapallokenttää kuvaavan canvastaulun seinällesi muistuttamaan pelin rajoista katsoessasi seuraavaa peliä! Hiihtokollaasit ja supervoimakkaat jalkapallopotkut odottavat sekä pelin alkua että pääsyä seinällesi. Värikkäät sarjakuvahahmot rohkaisevat sinua pallottelemaan, kun taas nyrkkeily, amerikkalainen jalkapallo ja monet muut on kuvattu vintage-tyylisinä canvastauluina. Big Air vaikuttaa oikealta valinnalta, kun seinälläsi on seepian sävyinen rullalautailija kuvattuna hypyn keskellä. Äläkä unohda käsipalloa, joka on kuvattu punavalkoisena sekä purjelautailua, jossa vesipisarat ovat yhtä todellisia kuin ikkunassasi. Rullalautailijan varjo riemastuttaa vieraitasi heidän kääntyessään käytävän kulman taakse.

Todellinen mutta epätodellinen

Hätkähdyttävän aidon oloiset canvastaulumme sisältävät laadukkaita kuvia jääkylmistä vuorista ja lumilautailijoista, Californian tyylisistä surf-henkisistä rullalaudoista ja niin korkeista hypyistä, että et usko kenenkään pystyvän suoriutumaan niistä. Mukana on myös kuvia kesäisistä patikoijista, kalliokiipeilystä ja monista muista lajeista. Aseta itsesi tulevaisuuteen ja Bridal Veil Fallsin seinämälle tai katso maastopyöräilijän hyppyä maastoon aamuvarhaisella. Mikä olisi parempi tapa muistuttaa saavutuksistasi ja niistä, joita jonain päivänä aiot toteuttaa. Tavoitteista tulee totta, kun motivoit ja rohkaiset itsesi katsomaan taidetta, joka puhuttelee sinua ja ajaa sinua harjoittelemaan, yrittämään, eikä antamaan koskaan periksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.