Suudelma, Gustav Klimt - Canvastaulu - Keittiö

362

aihetta

Hengellisyys & uskonto

Hengellisyys ja uskonto voivat olla tapoja ilmaista omia sisäisiä kysymyksiä elämästä ja voiman tunteista tuntiessasi yhteyttä jumalaan. Mikä olisi paras tapa pitää sinulle tärkeimmätLue lisää asiat mielessä, kuin uskonnollisilla suosikkimerkeillä, symboleilla ja maalauksilla varustetut canvastaulut. Nauti kuvauksista enkeleistä ja demoneista, Buddhan rauhasta ja huolettomasta ja karmaan perustuvasta yinin ja yangin luonteesta. Makuuhuoneesi voi olla tila, jossa nautit canvastauluista ja maalauksista ennen nukkumaan hiljentymistä. Ehkä olohuoneesi tai kylpyhuoneesi on paikka, jossa haluat muistutuksen uskostasi.

Hengellinen

Syleile hengellistä puoltasi rauhaa, rakkautta ja tyyneyttä kuvastavalla canvastaululla. Vapaussymbolit ja Zen mustassa hiekassa tarjoaa mahdollisuuden meditoida taiteen avulla ja sallii mielen avautuvan kaikille elämän mahdollisuuksille. Historialliset Kioton portit tai abstrakti kuvaus OHM:ista voi toimia oppaana mindfulnesiin. Katsele kuvia omistamistasi sydämistä ja käsistä tai sinua liikuttavista sanoista. Cirkel-lohikäärmeet voivat tehostaa eriskummallista puoltasi, kun taas yksinkertaiset kirjainkuviot voivat toimia inspiraation lähteenä. Sinua eniten puhuttelevan kuvasarjan ripustaminen seinällesi auttaa sinua matkallasi onneen.

Uskonnollinen

Kuvittele jonkun historian suuren mestarin, kuten Hubert Eyckin, Hendrick Balenin, Diego Velasquezin, Simon Vouetin, Paolo Veronesen, Gustave Doren, Antoine Le Nainin, Sandro Botticellin, Michelangelo Bounarrotin, Michelangelo Caravaggion ja monen muun maalaus canvastauluna seinälläsi. Kristillisyyttä kuvataan Viimeisessä tuomiossa, Ristiinnaulitsemisessa, Joosefissa ja Mariassa sekä muissa tärkeissä klassisissa raamatun Jeesuksen historian ja profeettojen tapahtumissa. Buddha-patsaiden kuvat canvastauluina voivat kaunistaa mitä tahansa pyhättönä käyttämääsi tilaa. Hänet on kuvattu maalauksissa rauhoittavalla punaisella, kultaisella ja muilla väreillä symboloimaan hänen pyhää matkaansa. Näet Nirvanan, Valaistumisen ja monia muita tiloja, joita Buddha saavutti. Norjalainen mytologia, kuten Blumenengel, Esaias Syn tai Jumalten ateria ovat myös esillä ja omistettavissa canvastauluina.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.