Hengellisyys & uskonto

Hengellisyys ja uskonto voivat olla keino ilmaista sisäisiä kysymyksiä elämästä sekä voiman ja ilon tunteita, kun tuntee olevansa yhteydessä jumaluuteen. Mikä olisikaan parempi päivitLue lisäätäinen muistamisen muoto sinulle tärkeimmistä asioista kuin kankaalle vedostetut kuvat suosikki uskonnollisista merkeistäsi, symboleistasi ja maalauksistasi. Nauti kuvauksista enkeleistä ja demoneista, Buddhan rauhasta sekä yinin ja yangin huolettomuudesta ja karmasta. Makuuhuoneesi voi olla juuri se tila, jossa nautit kangastulosteista ja maalauksista ennen nukkumaanmenoa. Ehkä olohuoneesi tai kylpyhuoneesi on toinen paikka, jossa haluat muistutuksen siitä, mihin uskot eniten.

Henkinen

Hyödynnä henkistä puoliasi rauhaa, rakkautta ja hiljaisuutta kuvaavalla kankaanpainomaalauksella. Vapauden symbolit ja Zen mustassa hiekassa tarjoavat mahdollisuuden meditoida taiteen äärellä ja antaa mielesi avautua kaikille elämän mahdollisuuksille. Kioton historialliset portit tai abstraktin OHM:n kuvaus voivat auttaa sinua ohjaamaan sinut tietoisuuteen. Katsele sydämiä ja käsiä tai sanontoja, jotka liikuttavat sinua, ja ota ne omiksesi. Cirkel-lohikäärmeet voivat vauhdittaa omituista henkeäsi, kun taas yksinkertaiset kirjainpainatukset voivat johdattaa sinut inspiraation pariin. Seinälläsi roikkuva sarja kuvia, jotka puhuttelevat sinua eniten, auttaa sinua varmasti löytämään tiesi autuuteen.

Religious

Kuvittele seinällesi kangaspainatus joistakin historian suurimmista mestareista, Hubert Eyckin, Hendrik Balenin, Diego Velasquezin, Simon Vouet'n, Paolo Veronesen, Gustave Doren, Antoine Le Nainin, Sandro Botticellin, Michelangelo Buonarrottin, Michelangelo Caravaggion ja monien muiden maalauksia kankaalle. Kristinuskoa kuvataan maalauksissa Viimeinen tuomio, Ristiinnaulitseminen, Joosef ja Maria sekä muita klassisia tärkeitä tapahtumia Jeesuksen ja Raamatun profeettojen historiassa. Buddhan patsaat voivat koristella mitä tahansa tilaa, joka on pyhäkkösi kankaalle tulostettuna. Hänet on kuvattu maalauksessa rauhoittavilla punaisilla, kultaisilla ja muilla väreillä, jotka symboloivat hänen pyhää matkaansa. Voit nähdä Nirvanan, valaistumisen ja monia muita tiloja, jotka Buddha ylitti. Myös norjalainen mytologia on esillä, ja se voi olla sinun kankaalle tulostettuna, kuten Blumenengel, Esaias Syn tai Feast of the Gods.

Totuus henkisyydestä ja uskonnosta

Mitä on uskonto ja mitä on henkisyys? Ensisilmäyksellä näillä kahdella on yhteinen aihe - asia, mutta erilaisilla lähestymistavoilla. Molemmat itse asiassa opettavat meille, että maailmankaikkeudessa on muutakin kuin vain me ihmiset. Suurin ero uskonnon ja henkisyyden välillä on se, että uskonto esittää sinulle joukon uskomuksia, dogmeja ja "pyhiä miehiä" välittäjinä sinun ja Hengen välillä. Toisaalta henkisyys edistää yksilöllistä autonomiaa määritellä Henki niin kuin se sopii sydämeen ja mieleen ja ottaa siihen yhteyttä. Vaikka molemmat voivat olla merkityksellisiä toistensa kanssa. Uskonto edistää häpeää ja syyllisyyttä, henkisyys edistää itsensä rehellisyyttä ja tietoisuutta. Uskonto pyytää myös uhraamaan nykyiset kiintymyssuhteet luvattua tulevaisuutta varten. Hengellisyys pyytää teitä päästämään irti nykyisistä kiintymyksistänne paremman nykyisyyden puolesta. Vaikka tämä on monimutkainen aihe, totuus on, että henkisyys ja uskonto ovat olleet kanssamme niin kauan, että niistä on tullut osa omaa olemassaoloamme.
Tuotetiedot