Talvi

Talvi on harvoin kenenkään lempivuodenaika emmekä odota sen tuloa innolla. Se on vuoden kylmin vuodenaika, jolloin näemme aurinkoa vähiten. Talvipäivänseisaus on vuoden lyhin päivä. KLue lisääylminä talvikuukausina löydämme lohtua talviharrastuksistamme ja -rituaaleistamme. Nauti talven eloisammasta ja kauniimmasta puolesta hankkimalla canvastaulu, jossa on metsämaisema, villieläimiä leikkimässä lumessa, kaupungin katumaisema tai joku muu monista aiheista.

Talven alkaminen

Talven alkamispäivälle on olemassa monenlaisia kulttuurillisia määrittelytapoja asuinpaikan mukaan. Esimerkiksi Skandinaviassa talven sanotaan alkavan lokakuun 14. päivänä ja loppuvan helmikuun 28. tai 29. päivänä. Venäjällä talvi alkaa joulukuun 1. päivä ja kestää helmikuun loppuun asti. Eteläisellä pallonpuoliskolla talvi alkaa 1. kesäkuuta ja loppuu 31. elokuuta. Kylmän talven aikana järjestettävät monenlaiset festivaalit ja talvilomat auttavat kestämään tämän kylmän vuodenajan ennen lämpimimpien kuukausien saapumista. All Hallows, joka tunnetaan myös nimellä Samhain, alkaa 1. marraskuuta. Pyhäinpäivä on 31. lokakuuta, ja siitä käytetään myös nimeä Halloween. Manner-Euroopassa on myös maita, jotka juhlivat Martinpäivää 11. marraskuuta. Näitä juhlapäiviä seuraavat joulukuussa ja tammikuussa joulu, Yule, ja muut uskonnolliset ja pakanalliset juhlat.

Valitse oma suosikkisi talvimaisemista

Valitse itsellesi canvastaulu, jossa on oma suosikkisi talvimaisemista. Siinä voi olla villieläimet lumipeitteisellä tasangolla, kuuluisat kaupungit jääpeitteessä, sumuiset vuoret tai jäätyneet vesiputoukset. Yksi talven iloista on revontulien katselu, ja tarjolla on myös maalauksia tästä vuosittaisesta ilmiöstä. Kauniiden kylmään sopeutuneiden eläimien katselu talvisessa maisemassa muistuttaa meitä siitä, että tälläkin vuodenajalla on annettavaa jokaiselle. Canvastaulut sisältävät valokuvia jäästä ja eläimistä, ja niissä voi olla satumaisemia, joihin on yhdistetty abstrakteja luontonäkymiä. Vietä talvipäivää istumalla lähellä talvista taidetta ja syvenny harrastukseesi tai pelaa pelejä hyvien ystäviesi kanssa. Taiteellisista canvastauluista löytyy jokaiseen makuun ja huoneeseen sopiva. Valmista itsellesi kuppi kuumaa kaakaota ja canvastaulut johdattavat sinut juuri oikeaan tunnelmaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.