Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Romanttinen tunneli - Canvastaulu - Makuuhuone

42

aihetta

Kesä

Muistele kouluaikojasi, kun kesä oli vain aurinkoisia ja rentoja päiviä. Aikaa rentoutua, aikaa ajatella asioita, joiden ajattelemiseen ei ollut koskaan aikaa todellisessa maailmassa.Lue lisää Aika oli pysähtynyt. Mytologiassa kesä on usein keijujen ja maagisten olentojen koti. Nykyaikana kesä on maagista ja kesäloman aikaa, jolloin saat olla oma itsesi. Anna näiden kesäaiheisten canvastaulujen viedä sinut takaisin kesään.

Tuo se kotiisi

Jotkut ihmiset asuvat kylmissä maissa, joissa kesä merkitsee sitä, että tarvitsee pitää vain takkia. Heille aurinkoiset niityt ja mäet ovat tuttuja vain tarujen muodossa, myyttisiä ja epätodellisia paikkoja. Missä kaikki on mahdollista ja kaikesta voi tulla mitä tahansa. Joskus, kun talvi tuntuu loputtomalta ja kevät antaa odottaa tuloaan, kaikki tuntevat sen. He ajattelevat auringon lämpöä ja aurinkoisia uima-altaita ja uneksivat, ja yhtäkkiä talvi ei tunnukaan yhtä pimeältä ja kylmältä. Tuo kesän tunne kotiisi tällä canvastaululla.

Valo pimeydessä

Kesäaiheinen canvastaulu tai taulu tuo kotiisi valoa. Kesän kirkkailla väreillä, kukkien väreillä, puiden uusilla lehdillä, vihreällä ruoholla ja kirkkaalla taivaalla jopa pimeinkin huone tulee valoisammaski. Jos pidät enemmän laventelipelloista tai auringossa kylpevistä niityistä, kesäaiheinen canvastaulu tekee huoneestasi valoisamman. Karkota ikävyys elämästäsi ja piristä sitä kesäaiheisella taululla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-42 42:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.