Kesä

Palaa kouluaikoihin, jolloin kesä oli pitkä pätkä lämmintä aurinkoa selässäsi ja pelkkää aikaa. Aikaa rentoutua, aikaa unelmoida, aikaa tehdä asioita, joihin ei koskaan ollut aikaa oiLue lisääkeassa maailmassa. Aika, jolloin aika pysähtyi. Mytologiassa kesä on usein paikka, usein keijujen ja maagisten olentojen koti. Nykyaikana kesä on taikuuden aikaa, aikaa, jolloin koulu on loppunut ja voit olla vapaasti oma itsesi niin kovasti kuin voit. Vie itsesi takaisin kesäaikaan kesävalikoimamme kankaankuvituksilla.

Vie se kotiin

Jotkut ihmiset asuvat kylmissä maissa, joissa käsitys "kesästä" on "minun tarvitsee käyttää vain yhtä takkia". Heille todellisen kesän auringonpaisteiset pellot ja kukkulat ovat kuin tarina, myytti, paikka ja aika, joka ei voi olla totta. Siellä kaikki on mahdollista, ja kuka tahansa voi olla mitä tahansa. Joskus talven keskellä, kun näyttää siltä, ettei kevät koskaan tule, jokainen saa tuon tunteen. He ajattelevat aurinkoa olkapäillään, koko päivän paistaneen uima-altaan lämpöä, ja he uneksivat, ja yhtäkkiä talvi tuntuu hieman vähemmän pimeältä, hieman vähemmän kylmältä. Tuo kesän tunne kotiisi sisällyttämällä kankaalle painettu tuloste sisustukseesi.

Valo pimeässä

Kesäaiheinen kangaspainatus tai maalaus sopii erinomaisesti tuomaan hieman eloa huoneeseen, joka voi tuntua tylsältä. Kesän kirkkaiden värien - kukkien jalokivisävyjen, tuoreen ruohon uuden lehden vihreyden ja avaran taivaan - ansiosta pienikin, pimeä huone näyttää valoisammalta ja eloisammalta. Olitpa sitten mieluummin laventelipelto tai kesäisessä auringonpaisteessa paistatteleva laaja vihreä pelto, kesäaiheinen kangaspainatus tuo piristystä ja kirkkautta mihin tahansa huoneeseen, johon sen valitset. Karkota tylsät, ankeat päivät olemassaolostasi ja piristä elämääsi kesävalikoimamme maalauksilla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-62 62:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.