Kevät

Kevät on luonnon kauan odotettu paras ystävä. Kylmien kuukausien jälkeen saapuva kevät on uuden elämän ja kasvun symboli. Perinteisesti monissa kulttuureissa kevät tunnetaan myös nuorLue lisääentumisen, ylösnousemuksen, uudelleensyntymisen ja myönteisen muutoksen aikana. Monissa kevättä kuvaavissa taideteoksissa keskitytään kukkien kasvuun ja kirkkaampiin, elinvoimaisempiin väreihin kuin talven vastaavissa teoksissa. Keväistä vesiputousta kuvaava kankaalle painettu teos herättää huomiota villikukkasumuillaan ja yksityiskohtaisella vesiputouksen pisaravaikutelman kuvauksella. Ehkäpä maalaus keväisestä kukkakimpusta, joka ei koskaan kuihtuisi, tai kokoelma luonnonmaisemasta nauttivia villieläimiä on oikea kosketus kotiisi. Värit vaihtelevat, joten voit sovittaa mieleisesi kuvan parhaiten kotisi tai yrityksesi sisustukseen.

Sesongin juhlat

Kevään kangaspainatukset kiinnittävät katseen maapallomme luonnon kauneuteen ja ihmeellisyyteen. Kun kevät esiintyy eteläisellä pallonpuoliskolla noin lokakuusta joulukuuhun, pohjoisella pallonpuoliskolla sen paluuta juhlitaan 19. maaliskuuta ja kesäkuun puolivälin välillä. Tänä aikana vietetään monia kulttuurisesti merkittäviä juhlia. Maalaukset, jotka muistuttavat tärkeistä tapahtumista, ovat tervetullut lisä kaikille perheenjäsenille ja vierailijoille, jotka näkevät ne. Riippuen kulttuurista ja perinteistä, joita noudatat, kevään aikana voit juhlia 1. helmikuuta Irlannissa, joka on Pyhän Brigidin päivä, kuun kevätpäivää 14. maaliskuuta Albaniassa, Australian kevätkarnevaalia loka-marraskuussa, kuningatar Victorian syntymäpäivää Kanadassa, pääsiäistä, pääsiäispäivää, toukokuun päivää, Holl - hindujen värien juhlaa ja paljon muuta. Luonnonystävät ovat varmasti tyytyväisiä luonnonvaraisiin eläimiin, jotka on kuvattu luonnollisessa ympäristössään. Esimerkiksi kankaanpainatukset ja maalaukset raparperia syövistä peuroista, lintujen viidakkokatoksesta, oravasta koivumetsässä sekä keväisestä susiperheestä ja monista muista. Luonnon kevätkuvissa on haapametsää, meksikolaisia rinteitä, kukkapeltoja ja paljon muuta. Herkuttele silmäsi taiteellisilla kevään esityksillä abstraktissa muodossa tai käyttämällä erilaisia menetelmiä inspiraatioidensa saattamiseksi kankaalle tulostettavaksi. Kokoelma kevään vaiheita on myös mahdollista valita eri tulosteiden valikoimasta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.