Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Toscana kevätaamuna - Canvastaulu - Keittiö

35

aihetta

Kevät

Kevät on luonnon kauan odottama paras ystävä. Kylmien kuukausien jälkeen se on uuden elämän ja kasvun symboli. Perinteisesti kevät on monissa kulttuureissa nuorentumisen, ylösnousemukLue lisääsen, uudestisyntymisen ja positiivisen muutoksen symboli. Monet kevättä kuvaavat teokset käsittelevät kukkien kasvua ja kirkkaampia ja elävämpiä värejä. Keväistä vesiputousta esittävä canvastaulu kiinnittää huomiota villeillä kukillaan ja yksityiskohtaisella tulkinnallaan vesiputouksen pisaroista. Ehkä keväistä kukkakimppua, joka ei koskaan kuihdu, esittävä taulu tai luontoa esittävä maisema on oikea valinta kotiisi. Vaihtelevien värien ansiosta voit valita juuri kotisi tai toimistosi tyyliin sopivan taulun,

Vuodenajan juhlaa

Kevätaiheiset canvastaulut kiinnittävät katsojan huomion luonnon kauneuteen ja maailman ihmeellisyyteen. Kevät kestää eteläisellä pallonpuoliskolla lokakuusta joulukuuhun, ja pohjoisella pallonpuoliskolla sitä juhlitaan 19. maaliskuuta ja kesäkuun lopun välisenä aikana. Siihen aikaan sijoittuu monia kulttuurillisesti merkittäviä juhlapäiviä. Taulusarja, joka muistuttaa tärkeistä tapahtumista on mainio valinta jokaiseen koitiin. Kulttuurista ja perinteistä riippuen voit juhlia seuraavia juhlia:. 1. helmikuuta Imbolc Irlannissa, Kevätpäivä 14. maaliskuuta Albaniassa, Australian Kevätkarnevaalit loka-marraskuussa, Kuningatar Victorian syntymäpäivä Kanadassa, pääsiäinen, helatorstai, vappu, Holl - hindujen värien festivaalit mm. Luontoa rakastavat pitävät varmasti erilaisista eläimiä kuvaavista canvastauluista. Esimerkiksi raparperiä syövä peura, lintupöntöt, orava koivumetsässä, susiperhe mm. Luonnollisia kevätmaisemia kuten haapametsä, Meksikon mäenrinteet, kukkaniityt ja paljon muuta. Anna silmiesi nauttia keväästä abstraktisissa tai muita metodeja käytetyissä canvastauluissa. Voit kerätä eri canvastaulujen joukosta myös kokoelman seinällesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.