Kengurut

Land Down Under ei ole tunnettu ainoastaan upeista maisemistaan ja laajasta takamaastostaan, vaan myös koalojen ja kenguruiden maasta. Siksi me Photowallilla olemme koonneet Kengurut-Lue lisääkangastulosteita, jotka esittelevät näitä luonnonihmeitä, jotka jättävät sinut hengästyneeksi ja hämmästyneeksi. Kirkkailla ja fotorealistisilla Kengurut-kangastulosteilla voit näyttää kiintymyksesi tähän maahan, mutta myös sen sisällä oleviin olentoihin. Tarjolla on myös taideteoksia, jotka voivat tuoda erilaista tunnelmaa sisustukseesi. Kuten aina, valitsemasi Kangaroos-kangastulosteet voidaan mukauttaa mieltymystesi, yleisen estetiikkasi ja värimaailmasi mukaan.

Kenguru-kangastulosteiden faktat

Kengurut kuuluvat eläinheimoon Macropodidae, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "isoa jalkaa". Suurten jalkojensa ja voimakkaiden takajalkojensa ansiosta kengurut voivat kulkea yli 56 kilometriä tunnissa ja hypätä yli 9 metriä yhdellä hypyllä! Kuten näet kengurujen kangaspainatuksista, niillä on pienet etujalat ja pitkä, vahva häntä, joka auttaa niitä tasapainoilemaan hyppiessään. Nämä hämmästyttävät eläimet ovat planeettamme pussieläimistä korkeimmat, ja ne voivat olla yli kaksi metriä korkeita. Kengurut erottuvat myös siitä, että näitä eläimiä esiintyy vain Itä-Australiassa, jossa ne elävät pienissä ryhmissä, joita kutsutaan joukoiksi tai laumoiksi. Nämä "laumat", kuten australialaiset niitä kutsuvat, koostuvat yleensä vähintään 50 eläimestä, ja ne jyskyttävät maata vahvoilla jaloillaan, jos ne tuntevat olevansa uhattuina. Niiden tunnetuin piirre on kuitenkin niiden vatsassa oleva pussi, jossa ne pitävät kengurunpoikasia, niin sanottuja joey-vauvoja. Tutustu Kenguru-kangaspainatuksiimme nähdäksesi nämä suloiset pikku otukset!

Suosittu aihe

Nämä mielenkiintoiset eläimet esiintyvät usein eri muodoissaan koko populaarikulttuurissa. Yksi rakastetuimmista hahmoista siellä on yksinkertaisesti nimeltään "Kanga", ja sen nuori joey tunnetaan nimellä "Roo". Ne ovat kuuluisan Nalle Puh -sarjan hahmoja, ja vaikka niillä ei näytä olevan juurikaan tarinaa, ne ovat silti osa tätä terveellistä seuruetta. Tämän vuoksi Kengurut-kangastulosteet ovat ihanteellisia lapsille. Vakavammasta näkökulmasta katsottuna kenguru on Australian vaakunassa. Sen tarkoitus on symboloida sitä, että eläin kulkee aina eteenpäin. Kenguru-kangastulosteet eivät ole vain näiden näkökohtien jatke, vaan ne voivat myös olla keino osoittaa, että olet perillä tällaisista aiheista. Olipa kyseessä sitten aikuisten tai lasten, Kenguru-kangastulosteet antavat varmasti seinäkoristeellesi lisää merkitystä ja syvyyttä. Voit valita kypsemmän "Eastern Grey Kangaroo" -kengurun upeista yksityiskohdista sekä taiteellisesta ja ystävällisestä "Aussie Love II" -kengurusta.

Lisää kenguru-kangastulosteita

Tiesitkö, että Australiassa on enemmän kenguruita kuin australialaisia ihmisiä? Osittain tästä syystä niitä myös metsästetään niiden nahan ja lihan vuoksi. Useimmat väittävät, että se tehdään kannan hallitsemiseksi ja maanviljelijöiden satojen suojelemiseksi. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä kengurut eivät ole uhanalainen laji. Siitä huolimatta on mukavaa näyttää kenguru-kangastulosteita paitsi tietoisuuden vuoksi myös siksi, että ne ovat niin viehättävä eläin. Kuvittele, miten ihastusta perheesi ja ystäväsi tuntevat nähdessäänsi kenguru-kangastulosteet, kuten "Forester Kangaroo" tai "Outback Sketch II". Vaikka nämä motiivit ovat erilaisia toteutukseltaan, ne saavat huoneesi todella näyttämään upealta! Käytä erilaisia muotoja ja värejä, jotta sisustuksesi todella päivittyisi. Kenguru-kangastulosteet ovat näin ainutlaatuisen aiheen ansiosta koristeellinen ero tavallisen ja poikkeuksellisen välillä!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-10 10:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.