Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Leijona - Canvastaulu - Olohuone

1286

aihetta

Villieläimet

Planeettamme on täynnä villieläimiä, jotka ihastuttavat meitä ja herättävät meissä tunteita, joita emme pysty aina selvittämään. Meillä on laaja valikoima villieläimiä esittäviä canvaLue lisäästauluja ja voit valita niiden joukosta taulun, joka on vaikuttava ja täydentää kotisi designia. Voit valita kokoja ja designeja, jotka sopivat täydellisesti ympäristöösi ja käyttävät hyväkseen tilan dramaattisella tavalla. Valitse taulu ja räätälöi se sisustuksesi mukaan tai valitse jotain, mitä rakastat ja rakenna sisustus sen ympärille. Vaihtoehtojesi rajana on oma mielikuvituksesi.

Kuvat, jotka korvaavat tuhat sanaa

Jos etsit ihanteellista lahjaa tai haluat muuttaa tyyliäsi, villieläimiä esittävät taulut voivat olla erinomainen valinta. Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat ilmaisseet itseään eläimiä esittävien symbolien avulla. Vaikka viestintätaitomme kasvaa joka sukupolven myötä, taide ja kirjallisuus arvostaa edelleenkin eläinten symbolismia. Valitsemalla taulun, joka ilmaisee tunteitamme, tekee siitä itse sisustusta merkittävämmän. Ihanat canvastaulumme ovat niin erityylisiä, että voit valita joko silmiinpistävän tai tunteitasi ilmaisevan designin.

Rakkaus canvastaulujen ajassa

Joissakin tilanteissa asioiden ilmaiseminen voi olla vaikeaa, kun kyse on rakkaudesta. Taide tarjoaa täydellisen keinon ilmaista tunteita. Monet eläimet, jotka on mielletty rakkauden symboleiksi, ovat sitä vieläkin nykypäivänä. Joidenkin eläinten symbolismi on kulttuurista riippuvainen (johtuu enimmäkseen eläinten maantieteellisestä) sijainnista), mutta monet symbolit ovat universaaleja. Kreikkalais-roomalaisessa mytologiassa joutsenet uhrattiin rakkauden kuningattarille Afroditelle ja Venukselle. Sen johdosta niitä alettiin pitää rakkauden symboleina. Mikä tahansa kaunis joutsen-aiheinen taulu olisi ihana häälahja tai lahja rakastetulle. Kyyhkyset ovat myös rakkauden symboleita - usein mukana nykyaikaisissa häissä. Nämä kauniin linnut symbolisoivat myös vanhempien rakkautta (erityisesti äidin onnea). Kyyhkyisaiheinen canvas on sopiva lahja vastaleivotuille vanhemmille. Erinomainen tapa ilmaista kahta vahvinta tunnettamme.

Voimaa kuvaava taide ja vahvuus

Leijonat ja tiikerit ovat vallan ja vahvuuden symboleita monissa maailman kulttuureissa. Nämä hellittämättömät eläinmaailman kuninkaat jatkavat taistelua eri haasteita vastaan. Niiden rohkeus ja vahvuus on ollut olemassa ikuisuuksien ajan, ja ne jatkavat samaan tyylin monissa nykypäivän kulttuureissa. Valitse tämä kaunis canvastaulu tulkitsemaan voimaasi selvitä vaikeista ajoista. Meillä on loistava tauluvalikoima käsittäen kuvia, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Osoita voimakkaalla tavalla selviäväsi vaikeista ajoista tai valitse kuva, josta tulee huoneesi keskipiste.

Taito tasapainottaa elämä

Elefantteja on käytetty symbolina kulttuurillisissa yhteyksissä, mytologiassa ja populaarikulttuurissa enemmän kuin mitään muuta eläintä. Maailmassa on erittäin harvoja kulttuureita, joilla ei ole symbolista kosketusta näihin elegantteihin eläimiin. Niiden kuvaus taiteessa alkoi esihistoriassa ja jatkuu edelleen. Laaja tyylikkäiden canvastaulujen valikoima käsittää kuvaa näitä suurenmoisia eläimiä heidän kaikissa elämäntilanteissaan. Jos etsit valokuvaa tai tyyliteltyä, abstraktista kuvaa, löydät sen varmasti valikoimastamme. Elefantit muodostavat ryhmiä perheensä ja ystäviensä kanssa, naaraat kasvattavat pennut yhdessä, kun taas urokset jättävät matriarkaalisen lauman saavutettuaan puberteetin. Täydellinen aihe, joka voi koristaa jokaisen kodin seinää. Elefanttien symboliikka on positiivinen ja rikas. Ne edustavat kärsivällisyyttä, kunniaa ja vakautta: ominaisuuksia, joita me kaikki ihailemme. Jos etsit kotisi seinälle kaunista taulua tai lahjaa jollekin erityiselle ystävälle, et pety upeisiin canvastauluihimme. Villieleäinten valikoimamme ei rajoitu yllä mainittuihin eläinkunnan jäseniin. Meillä on laaja valikoima erityylisiä ja erityyppisiä villieläimiä. Mustavalkoinen canvastaulu tëydentää¨yksiväristä sisustusta ja tummilla, värikkäillä tauluilla voidaan antaa piristävä ruiske ja lämpöä valkoisille seinille. Jos haet jotain itsellesi tai täydellistä lahjaa, voit valita sen loistavasta ja ja uniikista kuvavalikoimastamme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.