Villieläimet

Planeettamme on täynnä kauniita villieläimiä, jotka kiehtovat meitä ja herättävät tunnereaktioita, joita emme aina osaa selittää. Meillä on runsas valikoima villieläinten kangaspainatLue lisääuksia, joten voit valita maalauksen, joka on vaikuttava ja tekee vaikuttavan design-lausunnon kotiisi. Voit valita koot ja mallit, jotka sopivat täydellisesti ympäristöönne ja hyödyntävät käytettävissä olevan tilan dramaattisella tavalla. Valitse maalaus ja räätälöi se olemassa olevaan sisustukseesi tai villiinty ja valitse jokin rakastamasi maalaus keskipisteeksi, jonka ympärille voit rakentaa teeman. Vaihtoehtojasi rajoittaa vain mielikuvituksesi.

Kuvat, jotka maalaavat tuhat sanaa

Etsitpä sitten ihanteellista lahjaa tai halusitpa antaa voimakkaan lausunnon elämästäsi, villieläinten maalaukset voivat olla erinomainen valinta. Ihmiset ovat aikojen alusta asti käyttäneet eläimiä ilmaisun symboleina. Vaikka viestintätaitomme kehittyvät sukupolvesta toiseen, taide ja kirjallisuus ympäri maailmaa arvostavat edelleen eläinsymboliikkaa. Valitsemalla maalauksen, joka kertoo koskettavasti tunteistamme, voimme käyttää taidetta muuhunkin kuin vain koristeeksi. Upeat kangaspainatuksemme ovat tyyliltään niin monipuolisia, että voit valita taidetta, jota voit käyttää silmiinpistävänä sisustuselementtinä ja samalla ilmaista sisäisiä tunteitasi.

Rakkaus painetun kangastaiteen aikaan

Toisinaan meillä kaikilla voi olla vaikeuksia ilmaista itseämme, kun on kyse sydämen asioista. Taide tarjoaa täydellisen astian välittääksemme kiintymyksemme toisillemme. Monet rakkauden symboleiksi mielletyt eläimet ovat edelleen tässä roolissa nykymaailmassa. Vaikka osa eläinsymboliikasta on kulttuurisidonnaista (lähinnä siksi, että eläimet ovat sidoksissa tiettyihin maantieteellisiin alueisiin), monet niistä ovat universaaleja. Kreikkalais-roomalaisessa mytologiassa joutsenet olivat rakkauden jumalattarien Afroditen ja Venuksen pyhiä. Tämä yhteys johti siihen, että niitä pidettiin rakkauden symboleina. Mikä tahansa kauniista joutsenmaalauksistamme olisi ihana häälahja tai lahja rakkaalle. Myös kyyhkyset ovat rakkauden symboleja - usein edustettuina jossain muodossa nykyaikaisissa häissä. Nämä kauniit linnut edustavat myös vanhempien (erityisesti äidin) rakkautta. Harkitse kyyhkysen kangaspainatusta lahjaksi uusille vanhemmille. Se on erinomainen tapa havainnollistaa kahta voimakkainta tunnetta, joita tunnemme.

Vallan ja päättäväisyyden taide

Leijonat ja tiikerit symboloivat valtaa ja voimaa monissa kulttuureissa ympäri maailmaa. Nämä eläinkunnan armottomat soturit ponnistelevat eteenpäin elämän haasteiden edessä. Ne ovat edustaneet rohkeutta ja voimaa jo aikakausia, ja niillä on sama merkitys monissa kulttuureissa nykyäänkin. Käytä kaunista kankaalle painettua tulostetta kannanottona merkiksi kamppailustasi vaikeiden aikojen läpi. Meillä on upea valikoima maalauksia, joiden kuvat sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin. Tee rohkea, voimakas lausunto itseluottamuksestasi menestyä kaikkien elämän vaikeiden aikojen läpi tai valitse yksinkertaisesti kuva, joka luo voimakkaan keskipisteen huoneeseesi.

Elämän tasapainottamisen taito

Norsujen kulttuuriset kuvaukset symboliikassa, mytologiassa ja populaarikulttuurissa ovat luultavasti runsaampia kuin minkään muun eläinkunnan olennon. Maailmassa on hyvin vähän hallitsevia kulttuureja, jotka eivät olisi liittäneet näihin kauniisiin ja tyylikkäisiin petoihin symbolista merkitystä. Niiden esittäminen taiteessa juontaa juurensa esihistorialliselle ajalle ja jatkuu tähän päivään asti. Laajassa valikoimassamme tyylikkäitä kangaspainatuksia esitellään näitä hämmästyttäviä eläimiä niiden elämän kaikilla osa-alueilla. Etsitpä sitten valokuvaesitystä tai tyyliteltyä, abstraktia kuvaa, löydät varmasti jotain, joka tekee vaikutuksen. Norsut muodostavat perhe- ja ystäväjoukkoja, joissa naaraat kasvattavat lapsensa yhdessä ja urokset lähtevät matriarkaalisesti johdetuista laumoista, kun ne saavuttavat murrosiän. Ne ovat täydellinen taideaihe, joka voi koristella jokaisen kodin seinää. Norsun symboliset ominaisuudet ovat myönteisiä ja runsaita. Ne edustavat kärsivällisyyttä, kunniaa ja vakautta: ominaisuuksia, joita me kaikki haluamme omata. Jos etsit kaunista keskipistettä kotisi seinälle tai lahjaa jollekin erityiselle henkilölle, et tule pettymään upeiden kankaankuvitusten pankkiimme. Villieläinvalikoimamme ei rajoitu vain edellä mainittuihin eläinkunnan jäseniin. Meillä on laajat varastot villieläinten taidetta lukuisissa eri tyyleissä ja esitystavoissa. Mustavalkoinen kangaspainatus täydentää monokromaattista sisustustasi, ja rohkeat, värikkäät maalauksemme voivat tuoda elinvoimaisen värinpurkauksen ja lämpöä ankaran valkoisille seinille. Etsitpä sitten itsellesi tai etsit täydellistä lahjaa, meillä on merkittävä ja ainutlaatuinen kuvakirjasto, josta voit valita.
Tuotetiedot