Karhut

Luonnonvaraisten karhujen muotokuva, joka on vangittu maalaukseen ja joka esitetään kankaalle painettuna, on kauneusihanne. Nämä lempeät jättiläiset asuttavat maapallomme metsiä ja vuLue lisääoria, ja ne etsivät marjoja ja lehtiä eräistä sen villeimmistä kolkista. Kangaspainatuksemme vangitsevat karhun ystävällisen luonteen, ja niissä näkyy esimerkiksi emokarhuja pentujen kanssa tai veljeskarhuja leikkimässä lumessa. Rakastamme kaikenmuotoisia ja -kokoisia karhuja, ujosta pandasta hurjaan harmaakarhuun, yksinäisestä jääkarhusta söpöön pikkunalleen. Jokaisen elämään mahtuu toinen karhu!

Ripaus villiä karhujen seinämaalauksilla

Ripaus villiä sisustukseen lisääminen on trendi, joka voi stimuloida aistejamme ja osoittaa rakkautemme luontoa kohtaan. Eläimet sisätiloissamme, aina ystävällisistä oravista villeihin leijoniin, tuovat varmasti omituisuutta sisustukseesi ja hymyn kasvoillesi. Lisäämällä koriste-esineitä ja asentamalla villieläimistä inspiroituneita seinämaalauksia kotiisi tulee varmasti kosketus, joka muistuttaa sinua luonnon kauneudesta. Photowallilla on laaja valikoima eläin - innoittamia seinämaalauksia, jotka tuovat elämää mihin tahansa huoneeseen tai tilaan. Tietenkin me kaikki haluamme kotimme olevan erilainen, ja käyttämällä ainutlaatuisia ja kauniita seinämaalauksia sisustuksestasi tulee varmasti eksoottinen ja reipas. Mallien joukossa, joista voit olla ylpeä, ovat Karhujen seinämaalaukset. Niissä on erilaisia karhuja, jotka ovat kiehtoneet meitä ja joita monet ovat myös pelänneet. Upeista harmaakarhuista söpöihin ja leikkisiin pandoihin, nämä seinäverhoukset ovat loistava lisä kotiisi ja pystyvät tekemään tavallisista ja tylsistä seinistäsi eloisat ja elinvoimaiset. Ihastuttavien kuvien ja eloisien värien ansiosta sisustuksesi saa parhaan suunnittelun, josta olet haaveillut. Paitsi että aikuiset hämmästyvät malleista, myös lapset hyötyvät varmasti näistä. Auta heitä oppimaan lisää karhuista makuuhuoneen tai jopa leikkihuoneen seiniin asennetun seinämaalauksen avulla. Tämä olisi myös loistava tilaisuus viettää enemmän laatuaikaa heidän kanssaan, kun kerrot heille tarinoita, jotka herättävät heidän kiinnostuksensa karhuja kohtaan. Näiden lisäksi Karhut-seinämaalaukset voivat myös auttaa pikkuisiasi heidän kasvussaan ja kehityksessään, sillä mallit ovat työkalu heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa hiomisessa. Rakasta seinämaalauksia, sillä ne pystyvät luomaan kauniin keskipisteen, jota sinä ja perheesi varmasti ihastelevat.

Karhujen maailma

Karhut ovat upeita eläimiä, ja ne luokitellaan caniformeihin eli koirankaltaisiin lihansyöjiin. Nämä eläimet ovat laajalti levinneet ja niitä esiintyy monenlaisissa elinympäristöissä koko pohjoisella pallonpuoliskolla ja osittain eteläisellä pallonpuoliskolla. Nykyaikaisille karhuille yhteisiä piirteitä ovat suuri vartalo, jossa on tukevat jalat, pitkä kuono, pienet pyöreät korvat, pörröinen karva, plantaasimaiset käpälät, joissa on viisi ei-suorakulmaista käpälää, ja lyhyt häntä. Karhuja voidaan pitää maadoitusvoimien ja voiman vertauskuvina. Niitä on palvottu kautta aikojen voimakkaana toteemina. Karhujen tiedetään innoittaneen niitä, jotka tarvitsevat rohkeutta vastoinkäymisiä vastaan. Karhut edustavat myös useita merkityksiä ja symboliikkaa. Ensisijaisesti eläin edustaa voimaa ja itseluottamusta, kun ne seisovat vastoinkäymisiä vastaan ja ryhtyvät toimiin ja johtajuuteen. Karhun henki osoittaa, että on aika parantua tai käyttää parantavia kykyjä itsensä tai muiden auttamiseksi. Karhulääketiede korostaa yksinäisyyden, hiljaisen ajan ja tietenkin levon merkitystä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.