Värikäs abstrakti maalaus - Canvastaulu - Olohuone

155

aihetta

Graffiti & katutaide

Mielipiteet siitä, ovatko graffitit ja katutaide taidetta, herättää paljon keskustelua. Joidenkin mielestä se vandalismia ja teknisesti katsottuna he eivät ole aivan väärässä. KatutaiLue lisääde on useimmissa tapauksessa luvatonta. Toisten mielestä se on modernin, urbaanin aikakauden ilmenemismuoto, eivätkä hekään ole väärässä. Katutaidetta voidaan pitää taiteen ja rikoksen yhtymäkohtana. Kun ne kaksi kohtaavat, tapahtuu ihmeitä. Tuo kotiisi sellainen ihme graffiti- ja katutaide-aiheisen canvastaulun muodossa.

Arvaamatonta taidetta

Koska katutaide ei ole luvallista, sitä tehdään useimmiten paikoissa, joihin on vaikea päästä. Sinäkin olet varmasti katsellut graffitia ja ollut varma sitä, että apinat tai lumivuohet ovat maalanneet sen. Mutta ei, katutaiteilijat ovat kaikki ihmisiä, ja he kuten heidän taiteensa on usein arvaamatonta. Graffiti on tavallaan heidän mielensä rehellinen ilmaisu ja kuten useimmat rehelliset asiat, niitä on salaisissa ja odottamattomissa paikoissa. Miksi et jakaisi maalauksen salaperäisyyttä, joka synnyttää keskustelua ja sisustustyyliä?

Kummallinen taide

Graffitit eivät ole vain yleisten wc:eiden ja maanalaisen seinille tehtyjä töherryksiä. Se on sekä uniikki että tarkka taidemuoto, joka noudattaa sääntöjä, ja sen harjoittajat ja yleisö ovat sen lyhytaikaisuuden vuoksi ehkä arvokkaampia - koska paikalliset viranomaiset poistavat graffitit melko nopeasti. Se on kummallinen, uniikki taidemuoto, lähes alkukantaisen intensiivinen ja canvastalulussa se valaisee lähes minkä tahansa huoneen maanisella energialla.

Mystinen taide

Samoin kuin graffitit ovat arvaamattomia, ne ovat myös mystisiä. Katso vaikka maailman kuuluisinta graffiti- ja katutaidetaiteilijaa, joka tunnetaan vain nimellä Banksy. Kukaan ei tiedä Banksyn oikeaa nimeä tai mistä hän on kotoisin, mutta hänen taiteensa on tunnettu. Graffitien ja katutaiteen maailmassa taide on ainoa asia, minkä ihmiset näkevät ja saattavat sanoa sen olevan puhdasta taidetta. Puhdasta tai ei, mutta taatusti mystistä Katutaide-aiheisen canvastaulun on puhuttava itse itsestään, koska se ei voi nauttia taiteilijan maineesta.

Taide, joka puhuu

Kun joskus katselet graffitia tai katutaidetta oikealla tavalla huomaat, että sattumaksi luulemasi värit ja muodot ovatkin oikeastaan sanoja. Monet katutaideteokset ovat vain sanoja, raapustettu toistensa päälle, kunnes huomaat sen yhtäkkiä sisältävän sanoman. Joko nimiä tai runoja toistensa päällä, tässä tapauksessa sanoma on taidetta. Monella tavalla graffiteja voidaan pitää kalligrafian modernina vastikkeena. Jos katsot vanhaa kalligrafiaa, sanoma oli taidetta ja taide oli sanoma. Niistä yhdessä tuli lähes tuonpuoleisia. Monet seinille kirjoitetut tekstit eivät ole samalla tasolla kalligraafikkojen kanssa - tuskinpa moni tekee Raamatun tekstiaiheisia graffiteja New Yorkin seinille, mutta sen sanoma on olemassa. Tutustu näihin canvastauluihin ja piristä niillä kotisi sisustusta.

Taidetta asenteen kanssa

Koska graffitit ja katutaide ovat perinteisen taiteen rajojen ulkopuolella, niiden tekijät käyttävät töissään usein sellaisia asioita, joita perinteinen taiteilija ei käyttäisi. He voivat yhdistellä villisti värejä ja muotoja kertoakseen sanomansa eivätkä mieti, myykö se tai ymmärtääkö yleisö sen sanoman. Se on henkilökohtaista taidetta, kuitenkin julkista ja se kuvaa kaupungin henkeä. FBI-agentit sanovat katsovansa graffiteja mitatakseen ihmisten mielialaa. Kun graffiti on vihainen, tavalliset ihmisetkin ovat vihaisia, mutta graffiti-taiteilijoilla on kyky ilmaista tavalla, johon kaikki eivät pysty tai eivät halua käyttää sitä. Kun valitset graffiti-, katuaiheisen canvastaulun valikoimastamme, saat oikeastaan välähdyksen siitä hetkestä, jossa elät.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.