Kolmiulotteinen taide

Erityinen teema tai aihe voi tehdä sisustuksesta erittäin kestävän ja vaikuttavan. Yksi Photowallin monipuolisen valikoiman kiehtovimmista kategorioista on kolmiulotteiset taidekangasLue lisäätulosteet. Ihminen havaitsee esineiden väliset tilasuhteet vain katsomalla niitä, koska meillä on 3D-havainnointi, joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnointi. Tämä on erittäin tärkeää ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Ensiluokkaiset kolmiulotteiset taidekangaspainatuksemme tarjoavat tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden, jotta järjestelysi erottuu edukseen. Valitse sopiva motiivi kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat kaunistaa ja elvyttää.

Ensimmäiset näytteet kolmiulotteisista taidekangastulosteista

On aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin malleihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi aivan eri tasolle. "Deep Tetris - vaaleanharmaa" ja "Deep Tetris Color" ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta kolmiulotteisten taidekangaspainatusten valikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistiin ja käyttämällä sen ainutlaatuista taidokasta konseptia antamaan kotihuoneellesi tai toimistosi alueelle valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan aiottua tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikkiä ja tuottaa erilaisia asetelmia, joissa nämä kolmiulotteiset taidekangaspainatukset auttavat ja toimittavat halutun kosmeettisen muutoksen. Kolmiulotteiset taidekangaspainatukset sisältävät myös enemmän teollisuusaiheisia kohteita, kuten "Drain Pipes", joka on erittäin mielenkiintoinen teos, joka ei näyttäisi sopimattomalta asuin- tai yritystilassa.

Esittely

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidessaan ja liikkuessaan päivittäin 3D:ssä, nimittäin ilmaperspektiiviä, stereoskooppista näkemistä, kokotuntemusta, akkommodaatiota ja parallaksia. Ilmaperspektiivi tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu satunnaisesti ilmassa. Tämän vuoksi sopivan valon löytäminen huoneeseen on hyvin keskeistä kolmiulotteisten kankaankuvien käytössä. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että molemmat silmämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi sitä, että lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. Käyttämällä kolmiulotteisia taidekangastulosteita saat nopeasti tietoiseksi näistä päivittäin käyttämistämme välineistä, mikä antaa sinulle paitsi visuaalista nautintoa, myös näkemystä optisen maailmamme monimutkaisuudesta ja siten myös näkemyksestämme taiteellisuutta kohtaan. Tämän mukaisesti tässä mallistossa on motiiveja, jotka eivät ole vain kolmiulotteista taidetta, vaan myös historiallista taidetta. "Greek Female Bust" ja "Love Goddess" ovat kaksi hämmästyttävää kolmiulotteista taidekangaspainatusta, jotka eivät ainoastaan käytä edellä mainittuja työkaluja, vaan myös nostavat huoneesi hienostuneisuuden ja luokan tasolle, jota tuskin ylitetään.

Lisää kolmiulotteisia taidekangastulosteita

Jotta saisit vielä enemmän vaihtoehtoja ja vinkkejä niiden käyttöön, tässä on vielä muutamia näytteitä upeasta valikoimastamme. Esimerkiksi "Faceted 3D Wall" voi aivan varmasti tehdä kolmiulotteisista taidekangastulosteistasi kuumaa keskustelua kaikissa juhlissa, joita vietät kotonasi, toimistossasi tai muissa henkilökohtaisissa markkinaraoissa. Tunnistettava järjestely herättää varmasti kiehtovuutta ja luo visuaalista mielenkiintoa. Tässä valikoimassa on myös lisää maantieteellisiä esimerkkejä, jotka vaihtelevat Kaakkois-Aasiassa sijaitsevasta "Buddhist Statue, Hong Kong" ja Euroopassa sijaitsevasta "Vigelandin veistospuistosta Oslossa, Norjassa" aina Yhdysvalloissa sijaitsevaan "Vapaudenpatsas eloisan taivaan alla". Nämä kolmiulotteiset taidekangastulosteet voivat olla tilasi ihanteellinen keskipiste, sillä ne eivät ainoastaan näytä upeilta ja upeilta, vaan myös näyttävät sinusta toisenlaisen puolen, maailmanmatkaajan puolen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1