Lastenhuone

Ohjeita lastenhuoneen taiteen valintaan: Rakkaus asustaa lastenhuoneessa. Se näkyy äidin silmistä, kun hän tuudittaa vauvansa uneen, ja se on isän hellässä kosketuksessa, kun hän varoLue lisäävasti vaihtaa lapsensa vaipat. Tämä loppumaton rakkaus tulisi heijastua myös vauvasi huoneessa. Tässä saat muutamia vinkkejä siitä, kuinka valitset sopivaa taidetta pikkulapsen huoneeseen sitä sisustaessasi.

Tunnista tyylisi

Katsele kotiasi puolueettomasti. Onko kotisi selkeä ja moderni nykyaikaisella tunnelmalla? Vai onko tyylisi enemmän perinteinen kodikkaalla tunnelmalla, jossa on paljon perinnöksi saatuja koriste-esineitä? Ehkä kotisi on näiden kahden tyylin yhdistelmä ja siellä on elementtejä sekä modernista että perinteisestä tyylistä.
 • Moderni: Tutustu canvastauluihin, joissa on rohkeita raitoja, geometrisiä kuvioita ja muotoja. Valitse taulu, jossa ei ole liikaa värejä, jotta huoneessa säilyy puhdas ja selkeä tunnelma.
 • Perinteinen: Maalaukset ja perinteinen sisustustyyli kulkevat käsi-kädessä. Ne täydentävät toisiaan kuin kuva ja sen kehys. Valitse rohkeasti tauluja lastenlorujen fiktiivisistä hahmoista tai valitse taideteos, jossa on paljon sävyjä ja värejä.
 • Cottage-tyyli: Cottage-tyylisessä lastenhuoneessa on huolellisesti yhdistetty modernia ja perinteistä. Viivapiirustukset ovat hauska tapa yhdistää perinteinen maalaus ja moderni canvastaulu, ja se on tarpeeksi yksinkertainen minimalistisille modernisteille ja tarpeeksi mielenkiintoinen ranskalaisella maalaistyylillä sisustaville.

Ota huomioon huoneen arkkitehtuuri

Analysoi huoneen perusrakenne. Tutki kattoa, ikkunoita, seiniä ja lattiaa. Kaikki nämä huoneen osat ovat erittäin tärkeitä, kun valitset sopivaa canvastaulua pikkulapsesi huoneeseen.
 • Valo: Tuleeko huoneeseen tarpeeksi luonnonvaloa? Onko huoneessa isot ikkunat? Jos huoneessa ei ole tarpeeksi luonnonvaloa, kirkasvärinen ja ilmava canvastaulu saattaa olla parempi vaihtoehto.
 • Katto: Monissa vanhoissa asunnoissa on kaunis korkea katto. Valitettavasti mittasuhteiltaan pienikokoiset huonekalut saattavat näyttää aivan vääriltä ja liian pieniltä. Valitsemalla korkeampia ja suurempia, koko seinän täyttäviä canvastauluja katseesi kääntyy ylöspäin ja ne luovat illuusion, jossa katto ja huonekalut ovat oikeassa suhteessa toisiinsa.
 • Tiiliseinät ja laatat: Geometriset taulut voivat olla visuaalisesti hämmentäviä, jos ne laitetaan tiili- tai laattaseinälle.

Paramount-elokuvat

Aloita kiinnittämällä ensin huomio johonkin huoneen tiettyyn kohtaan, esimerkiksi lapsen vuoteen paikkaan, ja laita siihen canvastaulu. Valitsemasi taulun teema toimii inspiraation lähteenä huoneen sisustamiselle. Jos lastenhuoneessa asuu keijuprinsessa, koristele huoneen seinät maalauksella mystisistä keijuista ja haltijoista. Tai vielä parempi, jos laitat hänet turvaan torniin, jossa mikään ei voi häntä vahingoittaa. Ja jos lastenhuoneessasi asuu tuleva Kristoffer Kolumbus tai Ferdinand Magellan, laita seinälle meriaiheinen taulu. Ehkäpä pikkuisesi pitäisikin enemmän puumajasta avautuvasta näköalasta, koska nyt ei ole vielä aika murehtia aikuiseksi kasvamisesta.

Sekoita ja yhdistä

Onko sinulle sanottu, että et voi sekoittaa kuvioita ja tauluja? No, itseasiassa voit. Sovittamalla huolellisesti yhteen erilaisia kuvioita luot tekstuureja ja syvyyksiä lastenhuoneeseesi, jollaisia yleensä näkee vain ammattilaisten suunnittelemissa tiloissa. Avain onnistuneeseen taulujen yhteensovittamiseen on pysytellä samassa värimaailmassa, jotta huone ei huku väreihin.

Inspiraatiota pikkulapselle

Pikkulapsen huoneen sisustaminen voi olla todella hauskaa. Tarjolla on niin monia designeja ja tauluja, joista valita, joten voit helposti muuttaa teemaa kuukausittain. On kuitenkin hyvä muistaa, että jotkut pikkulapset kaipaavat vakautta ja viihtyvät paremmin ympäristössä, jossa ainakin osa maalauksista pysyy samoina. Tästä syystä on tärkeää muistaa, että vauvateemainen maalaus saattaa näyttää söpöltä juuri nyt, mutta sopiiko se myös huoneeseen lapsen kasvaessa? Valitse taidetta, joka antaa virikkeitä pikkulapsellesi ja stimuloi hänen mielikuvitustaan. Suosittujen pikkulasten canvastaulujen aiheet:
 • Luonto: Pikkulapset yhdistävät mielellään näkemänsä asiat heitä ympäröivään maailmaan. Jos asutte metsän lähellä, muuta huoneen seinät metsäksi canvastaululla. Ja ripusta seinälle canvastaulu miekkavalaasta tai merimaailmasta delfiineillä, jos olette niin onnekkaita, että asutte lähellä merta.
 • Eläimet: Lapsilla on luontainen kyky kiintyä eläimiin. Valitse heidän suosikkieläimensä ja laita se kehyksiin heidän vuoteensa yläpuolelle.
 • Lastenlorut: Tutustuta lapset taianomaiseen ja hauskaan sanojen maailmaan ajattomien lastenlorujen kuvilla.
 • Kartat: Jos rakastat matkustamista, ilmaise rakkautesi maailmaan eläin- tai dinosauruskartalla.
Tuotetiedot
 • Näytetään 1-99 99:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.