Lastenhuone

" Vinkkejä taiteen valintaan lastenhuoneeseen: Rakkaus asuu lastenhuoneessa. Se on äidin silmissä, kun hän keinuttaa vauvaansa uneen, ja se on isän hellävaraisessa kosketuksessa, kun Lue lisäähän huolella paijaa pikkulapsensa. Tuon äärettömän rakkauden pitäisi heijastua vauvan huoneeseen. Kun valmistelet vauvasi koteloa, tässä on muutamia vinkkejä oikean taideteoksen valitsemiseen lastenhuoneeseen.

Tunnista tyylisi

Tutki kotiasi objektiivisesti. Onko kotisi selkeä ja moderni ja onko siinä nykyaikainen päivitetty tunnelma? Vai oletko perinteisempi ja kotisi tunnelma on hyvin eletty, ja siinä on muistoesineitä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle? Ehkä olet näiden kahden tyylin cocktail ja sekoitat ja yhdistelet sekä modernin että perinteisen elementtejä asuintilassasi. Moderni: Etsi kankaita, joissa on rohkeita raitoja, geometrisia kuvioita ja muotoja. Valitse printti, joka ei tuo huoneeseen liikaa värejä, jotta huoneessa säilyy puhdas ja selkeä tunnelma. Perinteinen: Maalaukset sopivat yhteen perinteisen sisustuksen kanssa. Ne täydentävät toisiaan kuin kehys ja kuva. Älä pelkää valita lastenlorun kuvitteellisesta hahmosta kertovia vedoksia tai valitse taideteos, jossa on runsaasti sävyjä ja värejä. Mökki-tyyli: Mökkityylisessä lastenhuoneessa yhdistyvät huolellisesti modernin ja perinteisen maailman parhaat puolet. Hauska tapa yhdistää perinteiset maalaukset ja modernit kankaankuvatulosteet on ottaa käyttöön viivapiirroksia, mikä on tarpeeksi yksinkertaista minimalistisille modernisteille ja tarpeeksi kiinnostavaa ranskalaiseen maalaismaisemaan.

Huomioi huoneen arkkitehtuuri

Analysoi huoneen paljaita luita. Katso kattoa, ikkunoita, seiniä ja lattiaa. Kaikilla näillä elementeillä on ratkaiseva merkitys, kun valitset oikeat kangastulosteet vauvan huoneeseen. Valo: Onko huoneessa riittävästi luonnonvaloa? Onko huoneessa suuria ikkunoita? Jos huoneessa ei ole riittävästi luonnonvaloa, valoisa ja ilmava kangastuloste voi olla parempi valinta. Katto: Monissa vanhoissa kodeissa on kauniit korkeat katot. Valitettavasti mittakaavaltaan vauvan kokoiset huonekalut saattavat näyttää sopimattomilta ja vaikuttaa liian pieniltä. Valitsemalla korkeampia, suurempia, seinän täyttäviä kangaspainatuksia katse vetäytyy ylöspäin ja luo illuusion siitä, että katto ja huonekalut ovat oikeassa suhteessa toisiinsa nähden. Tiiliseinät ja laatat: Geometriset vedokset voivat olla visuaalisesti hämmentäviä, kun ne sijoitetaan tiiliseinään tai kaakelipinnalle.

Kokonaiskuva on ensiarvoisen tärkeä

Aseta näyttämö tuomalla huomio tiettyyn alueeseen, kuten pinnasänkyyn, ja korosta aluetta käyttämällä kankaanpainatusta. Kun asetat näyttämön, voit sitten korostaa valitsemaasi teemaa käyttämällä tulostetta inspiraationa muuhun huoneeseen. Jos lastenhuone on keijuprinsessan lepopaikka, koristele hänen seinänsä maalauksella mystisistä keijuista, joissa tonttuja ja keijupölyä riittää; tai vielä parempi, lukitse hänet turvalliseen torniin, jossa hänelle ei voi koskaan tapahtua mitään pahaa. Ja jos lastenhuoneesi on tulevan Kristoffer Kolumbuksen tai Ferdinand Magellanin koti, pese seinä meriaiheisella kuvalla. Ehkä lapsesi mieluummin katselee näkymiä puumajasta, koska on tarpeeksi aikaa murehtia aikuisena olemista...

Mix and Match

Oletko koskaan kuullut, että kuoseja ja printtejä ei voi sekoittaa? No, voit kyllä. Koordinoimalla eri kuoseja huolellisesti keskenään luot lastenhuoneeseesi tekstuureja ja syvyyttä, joita näkee usein vain ammattimaisesti suunnitelluissa tiloissa. Tärkeintä erilaisten kuosien onnistuneessa yhteensovittamisessa on pysyä samassa väripaletissa, jotta huone ei huku.

Inspiraatiota vauvalle

Lastenhuoneen sisustaminen vauvalle voi olla niin hauskaa. Valittavana on niin paljon malleja ja painatuksia, että voit helposti vaihtaa teemoja kuukausittain. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jotkut vauvat saattavat kaivata vakautta ja tuntea olonsa mukavaksi ympäristössä, jossa ainakin osa maalauksista pysyy samana. Tästä syystä on tärkeää muistaa, että vauva-aiheinen maalaus voi vaikuttaa söpöltä nyt, mutta antaako se lapselle tilaa kasvaa maalauksen mukana? Valitse taidetta, joka herättää vauvan mielenkiinnon ja stimuloi hänen mielikuvitustaan. Suosittuja vauvoille suunnattuja kangaspainatuksia ovat mm: Luonto: Vauvat rakastavat luoda yhteyksiä siihen, mitä he näkevät ympäröivässä maailmassa. Jos asut lähellä metsää, muuta seinä metsää kuvaavalla kankaalla. Samoin voit ripustaa kankaalle vedoksen valaista tai delfiinejä pursuavan meripuutarhan, jos olet onnekas ja asut lähellä merta. Eläimet: Lapsilla on luontainen kiintymys eläimiin. Valitse heidän suosikkieläimensä ja kehystä se heidän sänkynsä yläpuolelle. Lastenlorut: Tutustuta lapset sanojen taianomaiseen ja hauskaan maailmaan ajattomien lastenlaulujen kuvien avulla. Kartat: Jos rakastat matkustamista, kasvata rakkautta maailmaa kohtaan eläinten tai dinosaurusten kartalla.
Tuotetiedot