Teinit

Teini-ikäiset tai nuoret, kuten heitä virallisemmin kutsutaan, ovat nuoria yksilöitä, jotka sijoittuvat hieman murrosiän jälkeen ja juuri ennen nuorta aikuisuutta. Teini-ikäisten kronLue lisääologista ikää on vaikea määrittää, koska jotkut ihmiset kehittyvät nopeammin sekä fyysisesti että henkisesti ja jotkut hitaammin. Photowall kunnioittaa tätä tiettyä ajanjaksoa jokaisen elämässä omalla teinivuosien kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat erilaisia harrastuksia ja harrastuksia, jotka täyttävät teini-ikäisen elämän tässä hyvin jännittävässä vaiheessa. Ripusta muutama näistä teinien kangaspainatuksista olohuoneesi seinille, ja tunnet, kuinka tila on täynnä nuoruuden ja elinvoiman ilmapiiriä. Pyydä läheisiäsi ja vieraita istumaan tässä tilassa ja muistelemaan näitä vuosia näiden teinien kangaspainatusten ympäröimänä. Huomaathan, kun he ihastuneina tuijottavat näitä kuvia ja kieltäytyvät poistumasta huoneesta, kun nämä teinien kangaspainatukset ovat heidän näköpiirissään. He kiittävät sinua vuolaasti siitä, että sinulla on nerokkuutta ripustaa nämä teinien kangaspainatukset olohuoneeseesi. Kodissasi ei käytännössä ole tilaa tai seinää, jota nämä teinien kankaankuvat eivät voisi elävöittää.

Nuoret teinit -kangastulosteet

Photowallilla on niin monipuolinen ja vaihteleva valikoima teini-ikäisten kankaankuvia, että jokainen teini saa mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan ja tutkia erityistä intohimoaan. Nuorille eläinten ystäville ja tuleville eläintieteilijöille, niille, joilla on luontainen kiehtovuus luontoa ja kaikkea elävää kohtaan, tarjoamme muun muassa teoksia kuten "Paradise Found", "Vivid" ja "It's a Jungle Out There". Tulevaisuuden Ferdinand Magellaneille, niille, joita dokumentoidun maailman rajoitukset eivät sido ja jotka etsivät uusia horisontteja, on tarjolla teini-ikäisten kankaalle painettu "Piraattikartta", joka herättää heidän vaelluksenhalunsa. Niille, jotka katsovat taivaalle ja haluavat tutkia taivaankappaleita, "Aurinkokunta" teini-ikäisten kangaspainatuksina on ilmeinen valinta näille tulevaisuuden nuorille tähtitieteilijöille. Samoin niille, joiden sydämessä on erityinen paikka autoille ja kaikelle, mikä kulkee nopeasti, Photowallin teinien kangaspainatukset tarjoavat sellaisia teoksia kuin "Motocross Racer", "Twilight Hogs and a Dog BW" ja "Old Barn" tyydyttämään heidän nopeuden tarpeensa. Nämä teinien kankaalle tulostetut vedokset ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Elävät teinit -kangastulosteet

Teinin mielikuvitus on yksi maailmankaikkeuden voimakkaimmista ja luovimmista voimista. Se voi kuvitella erilaisia maailmoja ja olemassaoloja. Se voi herättää henkiin asioita, joita kypsät mielet eivät osaa edes kuvitella. Historian suurimmilla taiteilijoilla oli kaikilla yksi yhteinen piirre, nimittäin se, että he eivät koskaan menettäneet kykyään kuvitella teini-ikäisen rajattomilla mahdollisuuksilla. Da Vincistä Van Goghiin ja Rodiniin nämä mestarit näkivät asioita ja leikittelivät kuvilla, joita kukaan muu heidän ympärillään ei pystynyt visualisoimaan. Photowallin teinien kangaspainatukset kunnioittavat tätä ihanaa piirrettä nuorissamme antamalla heille entistä laajemman valikoiman näitä värikkäitä teoksia, joista valita. Tarjolla on "Music Love Graffiti" niille, jotka pitävät erityisesti tästä katutaiteen lajista. "Voyager" on saatavilla niille, jotka haluavat kokeilla värejä. "Take Off", joka kuvaa liikennelentokoneen nousua auringonnousun aikaan, sopii hyvin niille, jotka haluavat päästä taivaalle. Kun taas "Stars of Joshua Tree, California" on tarkoitettu niille teini-ikäisille, joilla on rauhallisempi luonne ja jotka nauttivat kaikesta rauhallisesta ja eteerisestä.

Tuore ja uusi

Kun näitä monipuolisia ja värikkäitä kappaleita on saatavana näppäimen painalluksella, olisi vaikea löytää syytä olla tarttumatta tilaisuuteen ostaa näitä hämmästyttäviä teinien kankaankuvia. Ne sytyttävät mielikuvituksen ja sytyttävät intohimon elämämme rakkaimpiin asioihin. Ne tuovat taatusti loputonta kiehtovuutta ja kunnioitusta nuorten mieliin. Ystävien kutsumisesta heidän huoneisiinsa hengailemaan tulee heidän jokapäiväisessä elämässään tavallinen tapahtuma. Näiden hämmästyttävien teinien kangaspainatusten ansiosta heistä tulee naapuruston jokaisen nuoren kadehtima. Ja ylpeinä vanhempina voitte jakaa näiden teosten tuoman ilon levittämällä sanaa siitä, mistä voitte tilata näitä ihania pieniä helyjä. Lapsemme ovat rikkautta, asemaa tai valtaa tärkeämpiä, sillä he ovat kaikkein suurin aarteemme. Jokainen vanhempi elää sen puolesta, että he saavat elämälleen houkuttelevan ja hoitavan ympäristön. Photowallin teinien kankaankuvatulosteet ovat juuri sitä, mitä lääkäri määräsi, kun on kyse teini-ikäisen vapaa-ajan tilojen parhaasta koristamisesta. Joten mitä sinä odotat? Nappaa itsellesi kourallinen näitä teini-ikäisten kangaspainatuksia heti. Yksikään koti, jossa on teini, ei saisi olla ilman niitä.
Tuotetiedot