Lokit

Lokit ovat Laridae-heimoon kuuluvia lintuja. Ne ovat tiirojen ja aukkojen lähisukulaisia. Lokkeja kutsuttiin aikoinaan nimellä Mews, ja monissa murteissa niitä kutsutaan yhä sellaisikLue lisääsi. Ne ovat keskikokoisia tai suuria, väriltään harmaita tai valkoisia, ja niiden päässä ja siivissä on mustia merkkejä. Lokkilinnut ääntelevät, niillä on tukeva, pitkä nokka ja verkkoselkäiset jalat. Ne luokitellaan lihansyöjiksi, ja ne tekevät pesänsä maahan. Ne metsästävät ruokaa tai toimivat toisinaan haaskaeläiminä, jotka syövät raatoja, mutta useimmiten niiden ruokavalio koostuu äyriäisistä, nilviäisistä, kaloista ja pikkulinnuista. Photowall kunnioittaa tätä merkittävää lintua omalla lokki-kangastulostesarjallaan. Näissä kuvissa nämä upeat eläimet ovat ikonisissa asennoissa, jotka ovat tehneet niistä suosittuja vuosien varrella. Ripusta muutama näistä lokkeja kuvaavista kangaspainatuksista olohuoneesi seinille, jotta saat lisättyä alueelle vapauden ja koon tunnetta. Anna rakkaidesi ja vieraidesi tuntea, että he istuvat trooppisella rannalla auringonlaskun aikaan, kun nämä linnut lisääntyvät horisontissa. He kiittävät sinua loputtomasti siitä, että näytät nämä lokit-kangastulosteet juuri tässä tilassa. Nämä lokit-kangastulosteet ovat taattu hitti kotonasi.

Viisaita lokkien kankaalle tulosteita

Lokkeilla on leuat, jotka voivat avautua, minkä ansiosta ne voivat ahmia epätavallisen suuria saaliita. Ne pysyttelevät yleisesti lähellä maata ja uskaltautuvat harvoin merelle, lukuun ottamatta muutamia lajeja. Isommilla lokkeilla kestää noin neljä vuotta saavuttaa täysi sukukypsyys, kun taas pienemmillä kestää vain noin kaksi vuotta. Näillä hämmästyttävillä linnuilla on pitkä elinikä, ja niiden tiedetään elävän jopa neljäkymmentäyhdeksän vuotta. Photowall antaa sinun kurkistaa näihin ainutlaatuisiin eläimiin "Flying Gull", "Seabirds" ja "Seagull Morning" -nimisillä kuvilla upeassa lokki-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat lokkeja, kun ne viipyvät lähellä merta, jossa ne yleensä metsästävät ruokaa. Ripusta muutama näistä lokkeja kuvaavista kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja inspiroidu surffaamaan, uimaan ja harrastamaan muita ranta-aktiviteetteja. Pelkästään näiden lokkien kankaankuvitusten näkeminen tekee aikuisten huvituksista entistäkin mukaansatempaavampia. Voit myös halutessasi asettaa nämä lokit-kangastulosteet esille oleskeluhuoneeseesi. Täytä alue nostalgian ja haikeuden tunteella, kun seinillä on näitä lokkeja-kangastulosteita. Jo pelkkä näiden kuvien näkeminen rentouttaa ja rauhoittaa sieluasi.

Lokkien kankaankuvatulosteet

Lokit pesivät suurissa yhdyskunnissa. Ne ovat äänekkäitä ja rakastavat leikkiä lajitovereidensa kanssa. Ne munivat noin kaksi tai kolme munaa, joissa on pilkkuja, pesiin, jotka on tehty lehdistä, oksista ja muusta kasvillisuudesta. Vastasyntyneillä on tummat, pilkulliset höyhenet, ja ne voivat liikkua pian syntymän jälkeen. Lokilla on pitkälle kehittynyt sosiaalinen rakenne. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaksi "Polar Parents", "Seagull in the Sky" ja "Seagull and Violet Clouds" upeassa lokki-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa on näiden ihanien olentojen nostalgisempia puolia. Ripusta muutama näistä lokkeja kuvaavista kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi maailmankuuluksi ornitologiksi, joka tutkii näiden lintujen muuttokuvioita. Voit myös halutessasi asettaa nämä lokit-kangastulosteet sänkysi yläosaan nukkumapaikassasi ja tuntea, että suljet silmäsi oranssin sävyisellä rannalla, jonka horisontti täyttyy näistä hämmästyttävistä linnuista. Nukkumishetkesi eivät koskaan tule olemaan yhtä levollisia ja virkistäviä kuin näiden lokkeja kuvaavien kankaiden kanssa huoneessasi. Nämä lokit-kangastulosteet voivat valaista jokaisen tilan kaupunkiasunnossasi.

Sosiaalinen ja hoivaava

Toisen maailmansodan aikana pommikoneiden lentäjät tutkivat lokkien liikkeitä niiden metsästäessä vesisaalistaan. Ne lähtivät jyrkkään syöksyyn ja syöksyivät alas syömäänsä eläintä. Syöksypommikoneiden lentäjät ottivat tämän manööverin käyttöön sotaharjoituksissaan, ja myöhemmin se osoittautui erittäin tehokkaaksi vihollisen tuhoamisessa. Tämä manööveri oli niin hyödyllinen, että Midwayn meritaistelussa taistelleet amerikkalaiset pommikoneiden lentäjät käyttivät tätä tekniikkaa, ja sen avulla he pystyivät tuhoamaan vihollisinaan olleet japanilaiset lentotukialukset. Photowall tervehtii tätä hienoa lintua "Seagulls of the Sun" (Auringon lokit), "Sea Flight" (Merilento) ja "Seagull Stance" (Lokkien asento) ainutlaatuisessa lokki-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä lintuja lennossa. Ripusta muutama näistä lokkeja kuvaavista kangaspainatuksista käytävillesi ja anna tälle laiminlyödylle ja tylsälle tilalle jännitystä ja ihmetystä. Nämä lokit-kangastulosteet tekevät vaelluksesta huoneesta toiseen hauskan ja riehakkaan. Kodissasi on tuskin yhtään huonetta tai seinää, joka ei piristyisi, jos niissä olisi näitä upeita lokkeja sisältäviä kangaspainatuksia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1