Islantilaiset hevoset

Islanninhevonen on Islannissa kasvatettu rotu, joka on pienikokoisempi kuin muut tavallisen kokoiset hevoset, mutta jota silti kutsutaan teknisesti hevoseksi. Näillä hevosilla on pitkLue lisäää elinikä ja ne kestävät hyvin sairauksia. Islannin laki kieltää hevosten maahantuonnin, ja maasta vietyjä hevosia kielletään palaamasta maahan elinikäisesti. Islanninhevonen on kuuluisa kahdesta eri kävelytyypistä, jotka ovat perusaskelluksen, -ravituksen, -kanttorin ja -galopin lisäksi. Näitä eläimiä tavataan myös Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja niitä käytetään edelleen yleisesti lampaiden paimentajina. Ne osallistuvat myös näyttelyihin, kilpailuihin ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Photowall tekee kunniaa tälle upealle hevoseläimelle omalla islanninhevoskangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä hienoa eläintä erilaisissa tilanteissa ja paikoissa. Ripusta muutama näistä islanninhevoset-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna niiden levittää tilaan vapauden ja avaruuden tunnelmaa. Perheesi ja vieraasi tuijottavat ihmeissään näiden islanninhevoset-kangastulosteiden upeaa ilmettä. He kiittävät sinua loputtomasti siitä, että olet ystävällisesti asettanut nämä islanninhevoset-kangastulosteet kotiisi elävöittämään tilaa.

Singular in Islanninhevoset canvas prints

Islanninhevoset jalostettiin poneista, jotka norjalaiset siirtolaiset toivat Islantiin yhdeksännellä ja kymmenennellä vuosisadalla. Niitä kunnioitetaan kirjallisuudessa ja ne esiintyvät Islannin historiaa koskevissa asiakirjoissa. Alueen ensimmäiset asukkaat kunnioittivat näitä eläimiä norjalaisessa mytologiassa. Ne ovat kehittyneet hitaasti nykyiseen muotoonsa vuosisatojen valikoivan jalostuksen ansiosta. Photowall antaa sinun jakaa ainutlaatuisuuden "Whisper of Iceland", "Horses Three" ja "Snowwhite Horses" -teoksilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään islanninhevoskangastulosteiden kokoelmaan. Nämä kuvat esittelevät vain muutamia esimerkkejä tästä erityisestä hevosrodusta. Ripusta nämä islanninhevoset-kangastulosteet yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta voit tuntea itsesi muinaiseksi pohjoismaiseksi oppineeksi, joka tutkii historian vuosilukuja kulttuurin alkuperää. Voit myös halutessasi asettaa nämä islanninhevoset -kangastulosteet esille eteiseen, jotta saat usein hylätystä tilasta jännittävän ja jännittävän tuntuisen. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta ihmetystä herättävää, kun seinillä on näitä islanninhevoset-kangastulosteita. Kodissasi ei käytännössä ole aluetta, jota nämä kuvat eivät piristäisi.

Yksityiskohtaiset islanninhevoset -kangastulosteet

Darwinilainen luonnonvalintaprosessi on myös ollut merkittävä syy siihen, miksi näistä hevosista on tullut sitkeitä ja kestäviä. Kylmä ja armoton islantilainen ilmasto on tappanut monia muita vähemmän kestäviä rotuja. Islanninhevoset näyttävät kuitenkin paitsi selviytyneen, myös kukoistaneen näissä olosuhteissa. Laki-tulivuoren purkaus 1780-luvulla melkein hävitti koko rodun, mutta niiden määrä on ihmeen kaupalla elpynyt, ja ne ovat nykyään vallitseva hevoslaji tällä maailman alueella. Photowall nostaa hattua tälle suurelle selviytyjälle hienon islanninhevoskangaspainatussarjansa tuotteilla "Two Beautiful White Horses", "Icelandic Horse" ja "You Looking at Me". Ripusta nämä islanninhevoset-kangastulosteet sänkysi päälle, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi keskellä laajaa ja lumista pohjoismaista maisemaa. Nämä islanninhevoset-kangastulosteet voivat täyttää unesi kuvilla ratsastavista hevoseläimistä ja jäisten tundrojen rohkeista pioneereista. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä levollinen ja virkistävä kuin silloin, kun sinulla on nämä islanninhevoset-kangastulosteet huoneessasi.

Juhlattu ja suojeltu

Taru sormusten herrasta -elokuvassa ohjaaja Peter Jackson päätti käyttää paljon islanninhevosia luodakseen Keski-Maan tunnelman. Kuvitteellisella Rohanin alueella on jopa heimo nimeltä Hevosherrat, jolla on merkittävä osuus elokuvan pääjuonessa. Islanninhevoset esiintyivät pääasiassa hobittien hevosina, jotka olivat pieniä ihmismäisiä olentoja, ja oli vain sopivaa, että myös heidän hevosensa olivat pienikokoisia. Tämän mestariteoksen kolme vuotta kestäneen tuotannon aikana elokuvassa käytettiin lähes tuhatta islanninhevosta. Photowall kunnioittaa tätä hienoa rotua "Flock of Icelandic Horses" (Islanninhevoslauma), "Iceland in a Nutshell" (Islanti pähkinänkuoressa) ja "Herd of Horses" (Hevoslauma) upeassa islanninhevosten kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä islanninhevoset-kangastulosteista virkistysalueillesi elävöittämään ja energisoimaan tilaa. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan jännittävämpiä kuin näiden Islanninhevoset-kangastulosteiden ollessa seinillä. Saatat jopa haluta sijoittaa muutaman näistä Islanninhevoset-kangastulosteista oleskelualueillesi antamaan alueelle levollisen ja rauhallisen tunnelman. Anna näiden islanninhevoset-kangastöiden olla kotisi kantavia voimia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-19 19:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.