Hevoset

Hevonen on yksi maailman jaloimmista eläimistä, joka on kuuluisa rohkeudestaan, älykkyydestään ja suuresta kestävyydestään kaikissa olosuhteissa. Monet ihmiskunnan sivilisaatiot ovat Lue lisäävelkaa nopean leviämisensä hevoselle, sillä tämä eläin oli yksi ensimmäisistä, jotka kesytettiin. Sen ääriviivat koristavat varhaisimpia esihistoriallisten ihmisten luolamaalauksia. Näillä kankaalle painetuilla vedoksilla juhlistetaan sitä monipuolista panosta, jonka hevoset edelleen antavat elämäämme. Ne ovat ystäviämme, urheilukumppaneitamme ja työtovereitamme, jotka auttavat meitä olemaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa monin hyödyllisin ja miellyttävin tavoin.

Hevosen valtakuntani!

Minun valtakuntani! Hevoset ovat olleet korvaamattomia apureita kautta historian. Jotkin rodut ovat auttaneet kyntämään peltojamme ja kuljettamaan materiaaleja, joiden avulla suuret kaupunkimme, taajamamme ja laivamme on rakennettu. Vaikeina aikoina moni keskiaikainen herra oli henkensä velkaa hevoselleen. Toiset hevoset ovat ennen rautateiden tuloa kiiruhtaneet hevosen selässä preerioiden halki tuodakseen uutisia kaukaisiin paikkoihin mahdollisimman nopeasti. Nämä kärsivälliset eläimet tarjosivat turvallisen kuljetuksen vaikeassa maastossa ja uskollista seuraa pitkillä matkoilla. Ne kantoivat loukkaantuneet turvaan ja toivat apua tarvitseville. Pyhiinvaeltajat, sotilaat ja kauppiaat luottivat siihen, että hevoset kuljettivat heidät maailman suuriin kaupunkeihin, joissa he pystyivät hoitamaan liiketoimiaan. Keskiajan taiteessa on runsaasti maalauksia, joissa hevoset ovat sotimassa hienostuneissa haarniskoissa, mutta myös rauhassa kuljettamassa lempeää neitoa idyllisissä metsämaisemissa. On sääli, että monet ihmiset nykyisessä huipputekniikan maailmassa ovat unohtaneet, miten tärkeitä hevoset olivat aikoinaan elinehtona eloonjäämisellemme. Nykyään muistamme todennäköisesti, kuinka kuninkaat ja ruhtinaat johtivat armeijoitaan hevosen selässä, ja katselemme yhä kiehtovasti, kuinka karjapaimenet hoitavat karjaansa luotettavien ratsujensa avulla. Urheat ritarit saapuivat valkoisilla ratsuillaan pelastamaan hädässä olevia neitoja, kun taas roistot mustilla ratsuillaan hiiviskelivät pimeässä odottaen kostoa mestarinsa tappiosta. Kangaspainatuksemme herättävät nämä muinaiset tarinat henkiin ja juhlistavat hyvän voimaa pahaa vastaan sekä seikkailun henkeä, joka matkustaa hevosen selässä erämaahan eikä koskaan luovuta. Olipa kyseessä sitten realistinen, luonnosta otettu poseeraus tai mielikuvituksellinen maalaus klassisista kaunokirjallisista teoksista peräisin oleviin fantastisiin, unenomaisiin maisemiin, hevosta esittävä kankaalle painettu kuvitus muistuttaa meitä siitä, miten tärkeitä nämä olennot ovat olleet historiassamme ja mielikuvituksessamme.

Hevoset työssä ja leikissä

Vaikka arvostammekin hevosten työkykyä, emme saa unohtaa, että nämä eläimet ovat hyvin usein olleet rinnallamme myös nautinnon tavoittelussa. Metsästys, vaellus, kilpaurheilu ja hyppyurheilu ovat vain muutamia urheilulajeja, joissa hevoset ovat keskeisessä asemassa. Huviratsastusta harrastetaan nykyään monissa eri muodoissa, ja jokainen uusi hevosten ystäväsukupolvi löytää omat suosikkivaihtoehtonsa. Esimerkiksi kankaalle painettu kuva vastasyntyneestä varsasta, joka hyppii kesälaitumen vehreässä maisemassa, muistuttaa meitä nuoruuden energiasta ja potentiaalista. Toisaalta komea kärryhevonen, joka vetää kanavalaivaa, kuninkaallisia vaunuja tai häävaunuja, osoittaa näiden ihailtavien petojen luotettavuuden ja voiman, kun ne seuraavat meitä juhlapyhien ja juhlallisuuksien aikana. Hevoset voivat olla villejä, mutta ne kykenevät myös oppimaan kurinalaisuutta ja velvollisuuksia, mikä tekee niistä ihanteellisia ehdokkaita palvelemaan monissa ihmisen pyrkimyksissä. Hevonen on tarunhohtoisen serkkunsa, yksisarvisen, ohella myyttisesti merkittävä olento. Sadut ja legendat muistuttavat meitä siitä, kuinka paljon ihailemme niiden uskollisuutta ja voimaa. Maalaus valkoisista hevosista, jotka ratsastavat pitkin rantaa harjakarvojaan ja häntäänsä heiluttaen, tuo varmasti raikkaan tuulahduksen olohuoneeseesi. Tai ehkäpä vielä inspiroivampi kuva seinällesi olisi kankaalle painettu kuva veistoksellisesta hevosen päästä, jossa on aaltoilevat lihakset ja reippaat silmät? Aina on tilaa graafisesti tarkalle maalaukselle, joka kuvaa hevosen sujuvaa liikettä. Hevosaiheiset kangaspainatukset herättävät aina mielikuvituksesi. Kaupungeissamme emme ehkä voi saada ikiomaa hevosta, mutta elämää vastaava maalaus on toiseksi parasta! Maalauksissamme ja vedoksissamme näkyvät monet eri muodot ja koot, joita olemme oppineet rakastamaan, pienestä shetlanninponista upeaan arabian kilpahevosiin. Runsas kastanjanruskea, musta, valkoinen, kirjava tai kullanvärinen, hevosten värivalikoima tuo mieleen muistoja lapsuudessamme rakastamistamme elokuvista ja tarinoista. Hevoset ovat aina olleet hyvin tärkeä osa työtämme ja leikkiämme, ja pysyvän taideteoksen avulla vangitsemme varmasti niiden hämmästyttävän hengen ja annamme sen inspiroida meitä jokapäiväisessä elämässämme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.