Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Avoin alue - Canvastaulu - Olohuone

359

aihetta

Hevoset

Hevonen on yksi jaloimmista olennoista maan päällä, ja se tunnetaan rohkeudestaan, viisaudestaan ja kestävyydestään. Monet sivilisaatiot ovat kehittyneet nopeasti juuri hevosen ansioLue lisäästa, sillä se oli ihmisen ensimmäisiä kotieläimiä. Ihminen kuvasi sen jo esihistoriallisissa luolamaalauksissa. Nämä canvas-taulut ylistävät hevosen vahvaa asemaa elämässämme. Ne ovat ystäviämme, urheiluparejamme ja työkavereitamme, jotka auttavat meitä toimimaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa monin hyödyllisin ja nautinnollisin tavoin.

Hevonen ja puoli valtakuntaa

Hevoset ovat olleet korvaamattomia apulaisiamme läpi historian. Hevoset ovat auttaneet meitä raivaamaan peltoa ja kuljettamaan materiaaleja, joilla rakennettiin tärkeät kaupungit, kylät ja laivat. Vaikeina aikoina moni keskiaikainen herra oli hevoselle elämänsä velkaa. Hevoset ovat myös kulkeneet viestintuojina pitkiä matkoja preerioita pitkin ennen rautateiden tuloa. Nämä kärsivälliset eläimet tarjosivat turvallisen matkanteon vaikeassa maastossa, sekä olivat lojaaleja kumppaneita pitkillä matkoilla. Ne kantoivat loukkaantuneen turvaan ja auttoivat hädässä. Pyhiinvaeltajat, sotilaat ja kauppiaat luottivat hevoseen kulkuvälineensä, jonka ansiosta he pääsivät matkustamaan suuriin kyliin ja kaupunkeihin hoitamaan asiansa. Sotahevoset ovat vahvasti läsnä keskiaikaisessa taiteessa, sekä ritarillisissa haarniskoissaan että kantamassa neitoa selässään idyllisen metsämaiseman halki. On sääli, että moni nykypäivän ihmisistä on unohtanut hevosen tärkeän roolin selviytymisemme kannalta. Muistamme sen sijaan paremmin ylväät ja kuninkaalliset hevossaattueet, sekä cowboyn, joka saa hevosen ansiosta kerättyä karjansa yhteen. Ritarit saapuivat valkoisilla ratsuillaan pelastamaan neitoja hädästä, kun konnat katosivat mustilla ratsuillaan varjoihin odottamaan mahdollisuutta kostaa. Canvas-taulumme herättävät nämä ikivanhat kertomukset henkiin ja ylistävät hyvän voittoa pahasta sekä seikkailun huumaa. Realistisia muotokuvia, luonnon innoittamia kuvituksia ja unenomaisia fantasiamaailmoja - hevosaiheinen canvas-taulu muistuttaa meitä tämän eläimen tärkeydestä kautta ajanlaskumme ja mielikuvituksemme.

Hevonen työssä ja vapaa-ajalla

Vaikka arvostammekin hevosen työkapasiteettia, ei sovi unohtaa, että niistä on meille huvia myös vapaa-ajalla. Metsästys, patikointi sekä kilpa- ja esteratsastus ovat vain muutamia esimerkkejä lajeista, joissa hevosilla on johtava rooli. Ratsastusta on mahdollista harrastaa monissa eri muodoissa tänä päivänä, ja jokainen uusi sukupolvi löytää koko ajan uusia huvittelun muotoja. Esimerkiksi canvas-taulu, jossa vastasyntynyt varsa kirmaa vehreällä kesäniityllä muistuttaa meitä nuoruuden energiasta ja potentiaalista. Ylväs hevonen, joka vetää perässään kuninkaallista saattuetta tai häävaunua näyttää näiden ihastuttavien eläinten voiman ja luotettavuuden niiden kulkiessa rinnallamme myös tärkeinä juhlapäivinä. Hevoset voivat olla villejä, mutta ne voivat olla myös kurinalaisia ja velvollisuudentuntoisia, joka tekee niistä täydellisen palveluseläimen. Hevonen ja sen tarunomainen serkku, yksisarvinen, ovat myyttisiä olentoja. Sadut ja kertomukset kertovat ihailustamme niiden lojaaliutta ja voimaa kohtaan. Taulu, jossa valkoiset hevoset kirmaavat rannalla hulmuavine harjoineen ja häntineen tuo varmasti raikkaan tuulahduksen olohuoneeseesi. Tai ehkä löydät enemmän inspiraatiota canvas-taulusta, joka kuvaa veistettyä hevosen päätä selkeästi erottuvine lihaksineen ja valppaine silmineen? Löydät varmasti aina tilaa teokselle, joka kuvaa graafisen tarkasti hevosen sulavia liikkeitä. Hevosaiheiset canvas-taulut ovat ehtymätön inspiraation lähde. Kaupunkioloissa ei välttämättä ole mahdollisuutta pitää omaa hevosta, mutta todentuntuinen taulu voi paikata tätä aukkoa. Canvas-taulumme heijastavat rakastamamme olennon eri muotoja ja kokoja aina pikkuisesta shetlanninponista mahtavaan arabianhevoseen. Täyteläinen kastanja, musta, valkoinen, laikukas tai vaaleankultainen - hevosen eri väritykset tuovat mieliimme hevosiin liittyviä elokuvia ja tarinoita lapsuudesta. Hevoset ovat aina olleet erittäin tärkeä osa työ- ja vapaa-aikaamme, ja niiden uskomattoman hengen ikuistava taideteos voi toimia inspiraation lähteenä arkipäivässämme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.