Muokkaa ja tilaa Hinta alkaen €47
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

Muokkaa aihetta:

Reuna

  • Asetukset

    x cm

  • Reuna

    Kuvareuna (mukana kehykset)

  • Lisää ostoskoriin: €47

    Tilaus lähetetään 3 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

London Phone Booth

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–3 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Canvastaulu (tarjolla myös seuraavana tapetti, juliste)
Tuotenumero:
e321097
info:
Lue lisää canvastauluista. Canvastaulu toimitetaan kehystämättömänä. Kangas on helppo pingottaa kiilakehykseen itse ilman työkaluja. Kaikki kehyksen kiinnittämiseen tarvittava on mukana paketissa, joka sisältää myös ripustustarvikkeet.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–3 päivässä: Pakkaamme taulusi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–3 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun canvastaulusi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä kohteita tai muuttaa kuvasuhdetta? Osaavat kuvankäsittelijämme voivat muokata kuvaasi monella eri tavalla. Kerro meille toiveesi, niin lähetämme 1–3 arkipäivän kuluessa sinulle hintatarjouksen ja tiedon siitä, mitä muutoksia on mahdollista tehdä. Tarjouspyyntö on täysin maksuton eikä se velvoita tilaamaan.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.