Värit

Väriluokkiin kuuluvat esimerkiksi syvänsinisen, korallinpunaisen ja vauvanvaaleanpunaisen väriset kankaankuvat. Täältä löydät myös tulosteita, joissa on violettia, mustaa ja harmaata.Lue lisää

Lisää maustetta maailmaasi Colours-seinämaalauksilla

Väreillä on tärkeä rooli maailmassa, jossa elämme. Et ehkä ole siitä tietoinen, mutta värit voivat horjuttaa ajattelua, muuttaa tekoja ja aiheuttaa reaktioita. Värit voivat myös ärsyttää tai rauhoittaa silmiäsi, nostaa verenpainetta tai jopa tukahduttaa ruokahalusi. Värit voivat toimia myös voimakkaana viestintämuotona. Tietyt värit voivat niin ikään olla jonkin asian universaali symboli. Esimerkiksi punainen tarkoittaa stop ja vihreä go. Myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa liiketoiminnassa logon tai tuotteen värit voivat aiheuttaa voimakkaita reaktioita. Yksi tapa lisätä sisustukseen elämää on värien käyttö. Värit seinämaalaukset ovat Photowallin upeita seinäpäällysteitä, jotka tekevät sisustuksestasi upean ja mielenkiintoisen näköisen. Valittavanasi on yli 800 seinämaalausmallia, ja Colours-seinämaalaukset voivat yksinkertaisesti luoda hymyn kasvoillesi. Tarjolla on seinämaalauksia, jotka sopivat jokaiseen huoneeseen. Esimerkiksi olohuoneeseen. Me kaikki tiedämme, että huoneella on useita toimintoja. se voi olla nukkumiseen, rentoutumiseen, seurusteluun ja viettää laatuaikaa perheemme ja ystäviemme kanssa. Näin ollen oikea seinämaalaussuunnittelu voi vaikuttaa täysin sen ulkonäköön. Kauniilla ja henkeäsalpaavilla väreillä ja malleilla voit varmasti luoda huoneen, joka ei ole vain kaunis, vaan myös lohdullinen ja kutsuva. Värejä on haastavaa määritellä, mutta ne ovat loistava tapa välittää viestejämme. Värikkäät seinämaalaukset ovat loistava keino kommunikoida perheemme ja ystäviemme kanssa. Ne voivat olla iloisia tai surullisia, rentouttavia tai stimuloivia. Ne voivat myös auttaa mieliämme keskittymään paremmin, mikä tekee meistä tuottavampia tehtävissämme, kuten työssä. Kun kyse on seinämaalauksista, meillä on parhaista parhaita. Luonnon inspiroimilla kuvilla, jotka tuovat ulkoilman kotiisi, ja arkkitehtonisilla rakenteilla, jotka ovat kiehtovia, sisustuksestasi tulee varmasti silmiä hivelevä ja henkeäsalpaava. Valitse rakastetuin Colours-seinämaalauksesi, ja kotisi tai tilasi sisustus saa lumoavan keskipisteen, jota monet tulevat ihailemaan.

Värit ja sisustus

Emme ehkä ole siitä tietoisia, mutta reagoimme merkittävästi väreihin. Värit vaikuttavat elämänlaatuumme sekä hyvinvointiimme. Sisustussuunnittelussa värejä ei valita sattumanvaraisesti. Tosin oikean värin valitseminen kotiin tai mihin tahansa asuintilaan voi olla varsin haastavaa. Monissa tapauksissa valitsemme värin, jota rakastamme ja jota haluaisimme. Tulos voi olla hyvä, mutta voi myös olla katastrofi. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla ei ole mitään tietoa väreistä. On tärkeää tietää, mitä värejä ja väriyhdistelmiä kannattaa käyttää, ja ymmärtää niiden psykologiset vaikutukset. Värit voivat yksinkertaisesti muuttaa mielialaasi, huonettasi luomalla optisen illuusion ja tekemällä siitä suuremman tai pienemmän. Nämä ovat värien ihmeitä. Oikea väriyhdistelmä voi antaa sinulle tietyn mielentilan, antaa meille energiaa, saada meidät tuntemaan olomme turvalliseksi, mukavaksi, rauhalliseksi ja keskittää mielemme. Älä kuitenkaan ihmettele, jos on olemassa tiettyjä värejä, jotka masentavat meitä ja saavat meidät muistamaan huonoja kokemuksiamme. Näin ollen valitsemasi Colours-seinämaalauksen lisääminen on itse asiassa sinun valintasi siitä, minkä tunnelman tai ilmapiirin haluat heijastaa kotiisi. Loppujen lopuksi sinä olet se, joka asuu huoneessasi, ja tärkeää on, että tunnet olosi hyväksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.