Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Kummisetä - Al Pacino ja Marlon Brando - Kehystetty kuva - Olohuone

22390

aihetta

Kehystetyt kuvat

Me kaikki haluamme persoonallisen ja visuaalisesti viehättävän painopisteen tilaamme, olipa kyseessä sitten kotimme tai työskentelytilamme. Asiantuntevan palvelumme ja laadukkuuden taLue lisääkaamisen ansiosta voit sisustaa sisätilasi kehystetyillä kuvilla, jotka eivät ole ainoastaan huomion kiinnittäviä ja houkuttelevia, vaan niillä on myös syvempi merkitys ja ne tuovat taatusti upeaa tyylikyyttä valitsemaasi huoneeseen.

Kaikkialle sopivat kehystetyt kuvat

Photowallin kehystettyjen kuvien avulla voit helposti sisustaa minkä tahansa kodin huoneesi erilaisilla trendikkäillä kuvilla. Meillä on oikea tuote jokaiseen huoneeseen, tyyliin ja tilaan. Laajan vaihtoehtovalikoimamme ansiosta löydät varmasti upeimmat mallit, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja luonteeseesi. Kun eri huoneissa on monia kehystettyjä kuvia, se antaa koko kodille tai toimistolle visuaalista tasapainoa ja jokaiselle tilalle myös oman tyylinsä. Tämä aiheiden monimuotoisuus voi näyttää upealta millä tahansa valitulla alueella, mutta mukava ja tasainen tyyli on myös erittäin tärkeää erityisesti jonkun niin elegantin asian kuin kehystettyjen kuvien kanssa. Riippumatta siitä, etsitkö minimalistista lähestymistapaa, värikästä kollaasia tai vintage-tunnelmaa, Photowall on valmiina auttamaan sinua tekemään kehystetyistä kuvista keinon, joka luo harmoniaa eri huoneisiin, jotka haluat sisustaa. Esimerkiksi jos olohuoneessa on kehystettyjä maisemakuvia, jotka sopivat yhteen käytävällä olevien kehystettyjen villieläinkuvien kanssa, se luo yhteisen teeman ja kauniin visuaalisen vaikutelman. Se tuo tiloihin myös jotain ylimääräistä, joka saa ne erottumaan joukosta.

Luo hieno tunnelma kotiisi

Yksi kehystettyjen kuvien parhaista eduista on niiden monipuolisuus. Voit käyttää kehystettyjä kuvia melkein mihin tahansa kuvaan ja käytännöllisesti katsoen mihin tahansa valokuvaan. Monimutkainen yksityiskohta, hieno tekstuuri ja varjojen rikkaus saavat kuvan tai aiheen heräämään todella eloon ja antavat koko tilalle visuaalista mielenkiintoa ja painotusta. Tämä tekee siitä myös täydellisen monimuotoisuuden suhteen, koska sen avulla voit tehdä kehystettyjä kuvia mistä tahansa haluamastasi teemasta, olipa kyse sitten maisemista, muotokuvista, villieläimistä, taiteesta ja niin edelleen. Kehystetyt kuvat edustavat perinteistä ilmettä ja viehätystä ja antavat samalla kodille tai toimistolle muodollisen ja koristeellisen painopisteen, joka on todella hienostunut, tyylikäs ja haluttu. Erityisesti mustavalkoiset kehystetyt kuvat saavat painopisteen erottumaan, koska tämä yhdistelmä tekee huoneen visuaalisen keskuksen todella upeaksi. Kehystettyjen kuvien lisäetuna on se, että meillä on laaja koko- ja kehysmahdollisuuksien valikoima, joten voit säätää kuvan vastaamaan nykyistä sisustustasi ja siihen liittyviä elementtejä, kuten värimaailmaa ja niin edelleen.

Lisää kehystettyihin kuviin liittyviä vinkkejä

Jotta saisit parhaan hyödyn kehystetyistä kuvistasi, pidä mielessä sen alueen valaistus, johon haluat ripustaa seinäkollaasin tai yksittäisen kuvan, koska siellä voi olla häikäisyä ja heijastuksia, jotka voivat häiritä. Yksi tärkeimmistä jo aiemmin viitatuista huomioista on se, että tiettyjen kehysten on vastattava kodin sisustustyyliä tai yrityksen aluetta, jonka olet valinnut koristeltavaksi tai piristettäväksi. Epätasapainoinen kontrasti vie huomion pois itse aiheesta ja vie pois painopisteen ja voi olla luontaantyöntävä. Siitä huolimatta kaikki riippuu viime kädessä maustasi, mieltymyksistäsi ja sisustustarpeistasi, kuten kaikki sisustuksen näkökohdat. Yksi asia on varma: kaunis kehystetty kuva ei menetä koskaan tyylikkyyttään.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.