Turkoosi julisteet

Yksinkertaisimmillaan turkoosi on sinisen ja vihreän värin sekoitus. Tämä tarkoittaa, että sillä on joitakin, ellei kaikkia, samoja viileitä ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka useinLue lisää liitetään näihin pigmentteihin. Turkooseihin julisteisiin voidaan näin ollen liittää virkistystä, tyyneyttä, tasapainoa ja ystävyyttä koskevia merkityksiä. Näet runsaasti näitä teemoja Photowallin erinomaisessa, laadukkaassa, yksityiskohtaisessa ja ainutlaatuisesti suunnitellussa turkoosien julisteiden valikoimassa. Toinen tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon, kun sisustat tällä värillä, on se, että se liittyy läheisesti veden elementtiin. Koska vesi on elämää, turkooseista julisteista voi tulla kodin, toimiston tai minkä tahansa muun sisustuksen elämää, jota haluat kaunistaa.

Turkoosien julisteiden eri sävyt

Turkoosin värin vaaleammissa sävyissä on makeampi, naisellisempi tunnelma. Voit nähdä tämän esimerkiksi kappaleissa kuten Dogwood Blossoms ja Blue Phalaenopsis Orchid, motiiveissa, jotka sopivat kauniiden sävyjensä ansiosta mihin tahansa kotiin tai toimistotilaan. Turkoosin tummemmat sävyt, kuten teal, ovat hienostuneempia ja voimakkaampia. Tässä mielessä Sea of Marble- tai Textured Cloudy Sky -mallin kaltainen turkoosi juliste saattaa olla enemmän sinun juttusi. Nämä kohteet voivat näyttää siistiltä ja houkuttelevilta erilaisissa ympäristöissä, kuten kodin olohuoneessa tai kenties yrityksenne neuvotteluhuoneessa. Turkoosin variaatioita, joita käytetään usein edustamaan vettä, kutsutaan myös nimillä aqua ja akvamariini. Turkooseissa julisteissa on runsaasti näitä, ja niiden erinomaiset mallit ja rehevät sävyt houkuttelevat ja kiehtovat katsojaa. Surf Paddling in the Sea on tästä täydellinen esimerkki, seinäkoriste, joka on visuaalisesti kiehtova ja samalla niin yksityiskohtainen, että tuntuu kuin olisit itse paikalla.

Symboliset mielleyhtymät

Turkoosi on arvokas mineraali, jota käytetään usein koruihin erityisesti Amerikan lounaisosissa ja Lähi-idässä. Turkoosi jalokivi on esimerkiksi ystävyyden symboli, tuo rauhaa kotiin ja onnea omistajalleen. Turkoosin kiven uskotaan kantavan mukanaan suurta totuutta ja viisautta. Turkoosit julisteet voivat kiven tavoin edustaa itsensä toteuttamista ja olla apuna analyyttisessä ajattelussa sekä luovassa energiassa. Monissa muinaisissa kulttuureissa se oli ja on edelleen rikkauden ja vaurauden symboli. Turkoosi on myös yksi luonnon kauneimmista väreistä, rauhallinen ja maanläheinen, mikä tekee siitä harmonisen ja lohdullisen. Sisustuksellisesti turkoosi sopii hyvin yhteen muiden pehmeiden lämpimien värien, kuten vaalean beigen, lämpimän oranssin ja vihreän sävyjen kanssa. Turkoosit julisteet saavat monet ihmiset ajattelemaan Välimeren sinivihreitä vesiä. Lämpimistä rannoista ja 28ºC:n vedestä on kiva tulla aina silloin tällöin muistutetuksi.

Turkoosit julisteet, joissa on vettä

Koska turkoosi sopii erityisen hyvin huoneeseen, jossa tarvitaan rauhallista ja ammattimaista tunnelmaa, kuten toimistoon, voit kokeilla piristää yritystilaasi esimerkiksi From the Shore -teoksella, joka on ihastuttava taideteos, joka voi muuttaa huoneen tunnelman hetkessä. Turkoosilla julisteilla sisustaminen toimistoissa merkitsee raikkautta. Turkoosin siniset sävyt viestivät uskottavuudesta ja vakaudesta, kun taas vihreät sävyt luovat harmoniaa ja rauhallisuutta. Toinen tärkeä näkökohta on veden elementin läsnäolo. Turkooseissa julisteissa on paljon H2O:ta arsenaalissa, ja jokaisella motiivilla on joustavia merkityksiä. Esimerkiksi Rage of the Dolphin -teemaa voidaan pitää oudompana näkemyksenä erittäin tärkeästä liikakalastuksen vastaisesta taistelusta. Havaijin vihreä merikilpikonna on turkoosi juliste, joka on paljon rennompi ja muistuttaa meitä joskus vain istumaan ja rentoutumaan. Golden Day Turquoise taas on paljon dramaattisempi ja taideteos, joka voi nostaa minkä tahansa huoneen henkilökohtaisemmaksi ja intiimimmäksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.