Kun sisustat tilasi, olipa kyseessä sitten asuin-, liike- tai vapaa-ajan alue, haluat sen olevan merkitä jotakin. Tämän vuoksi punaisen värin käyttäminen voi joskus olla hankalaa, silLue lisäälä liika punainen voi vaikuttaa aggressiiviselta. Älä pelkää, Photowallin punaisia julisteita sisältävässä valikoimassa on oikea määrä punaista ja teemoja, jotka kattavat kaikki koristeelliset tarpeet. Sisustuksessa ja muodissa punainen yhdistetään yleensä sanoihin kuten ulospäin suuntautuva, huomiota herättävä ja aktiivinen. Punaisella sisustaminen voi tehdä mistä tahansa huoneesta upean ja todella houkuttelevan, varsinkin jos tasapainotat sen huonekaluilla. ja muulla sisustuksella, jotka luovat oikean kontrastin. Punaiset julisteet voivat olla etsimäsi keskipiste.

Punaisten julisteiden yhdistykset

Punaiseen, veren ja tulen väriin, liitetään usein merkityksiä rakkaudesta, halusta, kuumuudesta, rohkeudesta ja toiminnasta. Se on itsevarma, rohkea, energinen ja jännittävä väriaine, koska se kuvaa ensisijaisesti fyysistä energiaa, intohimoa ja halua. Punaisissa julisteissa on enemmän kuin riittävästi toimintaa, tunteita ja voimaa. Photowall on varmistanut, että osallistumaan kaikkiin mahdollisiin teemoihin tässä kategoriassa, sillä punaista käytetään käytännössä kaikilla elämän osa-alueilla. Tämä voimakas väri on täynnä tunteita, joilla voi olla monia erilaisia vaikutuksia ihmiseen. Tutkimukset osoittavat, että väri punainen voi aiheuttaa fyysisiä vaikutuksia, kuten hengitysnopeuden lisääntymistä, aineenvaihdunnan tehostumista, korkeampaa energiatasoa ja kohonnut itseluottamus. Jälleen kerran, aivan kuten punaisilla julisteilla sisustettaessa, on tärkeää käyttää sitä kanssa. maltillisesti, jotta se ei peittäisi alleen muita suunnittelun osia. Punaiset julisteet ovat hyvin näkyviä ja saavat nopeasti huomiota, Tämä on myös yksi syy siihen, miksi punaista käytetään hätätilanteissa ja myös monissa kansallislipuissa. Tämä sävy saa sen erottumaan useimpien värien joukosta, kuten London Red Phone Box -nimisessä kohteessa, jossa näkyy Englannin ikoninen puhelinkoppi erottuu mustavalkoisesta taustasta. Tämä voi tehdä täydellisen keskipisteeksi kotiin tai toimistoon.

Erolaisia sävyjä ja sävyjä

Kuten jo mainittiin, punaisia julisteita on eri vahvuisia. Mitä hienovaraisempi punainen on motiivissa, sitä vähemmän sitä kiistanalaiselta se vaikuttaa. Lentopallokenttä on hieno esimerkki näin hienovaraisuudesta, jossa punainen on vähemmän korostunut ja Näin ollen se on viehättävä kohde, puhumattakaan ainutlaatuisesta muotoilusta, joka luo eräänlaista dynaamisuutta hyvin joka on erittäin tervetullut mihin tahansa asuin- tai yritystilaan. Sitten on vielä paljon voimakkaampia punaisia sävyjä, kuten Deep Tetris, kolmiulotteinen punainen juliste, joka on monimutkainen ja visuaalisesti vangitseva. Vaikka pigmentti on näkyvästi esillä, se ei peittää muita värejä, jos sitä käytetään oikein huoneessa, jota haluat korjata. Punainen julisteissa on myös punaisen värin rakeisempi, lähes ruskeaa muistuttava puoli, esimerkiksi Dilapidated Brick Wall -julisteessa. Se antaa mille tahansa huoneelle oikeanlaisen rakenteen ja antaa sille lisää luonnetta.

Laaja valikoima punaisia julisteita

Photowallin erinomainen ja monipuolinen valikoima punaisia julisteita on yhtä voimakas kuin itse väri. Meillä on kaikkea alkaen vintage-julisteista ja fantasia-aiheisista piirroksista glamouria tihkuviin tosielämän valokuviin. Jokainen valitsemasi punainen juliste tekee taatusti ainutlaatuisen vaikutuksen, vaikka otetaan huomioon, että sekä värin sävyt että kuviot vaihtelevat. Voit valita esimerkiksi Abolisher Red Version teinin huoneeseen, Dial M for Murder II olohuoneeseen tai Frozen Fire keittiöön. Yhdistelmämahdollisuudet ovat niin runsaat ja monipuoliset, että sinulla on mahdollisimman paljon hauskaa koristellessasi kotiasi, toimistoasi tai mitä tahansa sisustusta punaisilla julisteillamme.
Tuotetiedot