Harmaat julisteet

Harmaa on luultavasti neutraalin ja tasapainoisin väri koko spektrissä. Se yhdistetään tyypillisesti muodollisuuteen, konservatiivisuuteen ja hienostuneisuuteen. Ehkä siksi se otetaanLue lisää usein esille, kun puhutaan yritystilojen sisustamisesta, mutta harmaat julisteet voivat kuitenkin olla arvokas ja tyylikäs voimavara myös asuin- tai vapaa-ajanhuoneessa. Photowallin laadukkaassa, yksityiskohtaisessa ja yksilöllisesti suunnitellussa harmaiden julisteiden valikoimassa on runsaasti vaihtelua paitsi teemojen myös tämän värin eri sävyjen suhteen. Lisäksi voit aina mukauttaa näitä motiiveja yleiseen estetiikkaan ja sisustukseen sopiviksi.

Reaktio harmaisiin julisteisiin

Harmaa väri tunnetaan ajattomana ja käytännöllisenä värinä, koska nämä edellä mainitut sävyt voivat herättää monenlaisia tunteita. Esimerkiksi tumman- tai hiilenharmaa voi välittää jotain mustan voimasta ja salaperäisyydestä, sillä se on tyylikäs väri, josta puuttuu mustan värin negatiivisuus. Vaaleat harmaat sävyt voivat puolestaan sisältää joitakin valkoiseen väriin liittyviä ominaisuuksia. Molemmat sävyt ovat enemmän kuin hyvin edustettuina laajassa harmaiden julisteiden valikoimassamme. Shadow and light -nimisen harmaan julisteen tummanharmaat sävyt sopivat täydellisesti tähän käsitteeseen, sillä ne ovat tämän kuvan päähenkilö ja luovat lähes avaruusolennon mittasuhteet. Sitten on sellaisia kappaleita kuin New York Map BW, jossa vaaleat harmaat sävyt ovat tärkeämmässä roolissa todella ainutlaatuisessa kuviossa, joka näyttää Ison Omenan suonet. Usein sanotaan myös, että vaaleat harmaat ovat luonteeltaan naisellisempia pehmeämpien sävyjen ja sävyjen vuoksi, kun taas tummat harmaat ovat maskuliinisempia voimakkaiden sävyjen ja sävyjen vuoksi. Minkä tahansa harmaan julisteen tai julisteet valitsetkin kaunistamaan kotiasi, toimistoasi tai mitä tahansa muuta tilaa, yksi asia on varma. Harmailla julisteilla on selkeä visuaalinen vaikutus ja ne herättävät reaktioita paitsi sinussa, myös perheessäsi, ystävissäsi, kollegoissasi ja muissa seurueissasi.

Lyhyt historia

Harmaa on väri, joka yhdistetään usein virheellisesti esimerkiksi tylsyyteen, keskinkertaisuuteen ja arkuuteen. Miten niin on käynyt? Keskiajalla köyhät ihmiset käyttivät harmaata, koska se oli värjäämättömän villan väri ja siten helpoimmin saatavilla oleva ja helpoimmin ylläpidettävä vaate. Siitä lähtien väri on joutunut kamppailemaan tämän korrelaation kanssa. Siitä huolimatta se on kerta toisensa jälkeen historian saatossa onnistunut kulttuurisesti tärkeänä ja sopivana värinä. Renessanssin aikana musta oli jaloin väri, ja koska valkoinen ja harmaa sopivat hyvin yhteen mustan kanssa, harmaalla alkoi olla entistä selkeämpi ja tärkeämpi rooli muodissa. Myös harmaat julisteet voivat heijastaa tätä kehitystä ainutlaatuisilla kuvioillaan ja visuaalisesti houkuttelevilla sävyillään. Voit nyt jopa ottaa harmaat julisteet mukaan keskusteluun aina, kun joku kommentoi tätä valitsemaasi väriä.

Koristele harmailla julisteilla

Kuten monet muutkin suositut värit, harmaa on hyvin monipuolinen. Harmaan uskomattoman monet sävyt ja sävyt voivat joskus tuntua sokkeloiselta, kun metsästät juuri oikeaa sävyä. Etenkin asunnoissa harmaa on hankala, mutta Photowallin laajan harmaa-julisteiden valikoiman avulla sinun on helppo löytää tilaan sopivin motiivi. Kuvittele olohuoneeseesi tai eteiseen jotain Change of shiftin kaltaista. Tämä harmaa juliste, joka kuvaa rakennuspihaa sumussa, on optisesti vangitseva ja kiinnittää varmasti heti kaikkien tilaan astuvien katseet. Light and Dimension on toinen kiehtova harmaa juliste, joka antaa paitsi näkymällesi uuden näkökulman myös uuden ulottuvuuden huoneeseen, johon laitat sen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.